Skip to main content
Auto si Moto

Inchirieri masini in Timisoara

15 februarie 2023No Comments

inchirieri auto timisoara 365rent.ro

Dacă vizitaţi zona Banatului şi căutaţi un mijloc de transport facil, sau doar aveţi nevoie temporar de un autoturism în zona Timişoara, cea mai bună soluţie e să închiriaţi un autovehicul. Cei de la 365rent.ro vă stau la dispoziţie, cu un simplu clik sau cu un telefon aţi rezolvat problema!

Puteți închiria o mașină făcând clic, pur și simplu, pe www.365rent.ro sau sunând la +4 (0) 739 751 444. Dacă alegeți să rezervați o mașină online, noi vă vom contacta pentru a vă confirma rezervarea. Puteți ridica mașina de la una dintre locațiile 365rent.ro din Timişoara.

Dacă ați rezervat o mașină pentru mai mult de două zile, mașina se poate chiar livra în locația dorită. Mașina trebuie returnată la o locație agreată în Timișoara. Puteți plăti simplu, prin card de credit, prin link-ul de plată sau prin transfer bancar.

365 Rent a Car are ca domeniu de activitate închirierea mașinilor în sistem rent a car în Timișoara, la aeroport, în oraș, dar și împrejurimi, atât pentru persoane fizice, cât și pentru firme. 365 Rent a Car pune la dispoziția clienților o gamă variată de autoturisme dotate și verificate conform standardelor internaționale.

Ce autoturisme pot fi inchiriate?

Poți să închiriezi mașini noi din clasă mică, compactă, economy, business, SUV, van sau minivan, cu transmisie manuală sau automată. Toate mașinile beneficiază de asistentă rutieră 24/7, kilometri nelimitați, asigurări RCA și CASCO, rovinietă și respectă legislația referitoare la anvelopele de sezon și toate standardele de calitate și securitate.

Sunt disponibile vehicule produse sub marca Ford, Opel, Dacia, Skoda sau Volkswagen. Important, clienţii „eco” au la dispoziţie pentru închiriere şi vehicule complet electrice, Renault sau BMW!

365 Rent a Car dispune de o echipă de profesioniști, iar personalul firmei va sta la dispoziția clienților pentru a oferi consultanță profesională la alegerea autoturismului și pe perioada închirierii, asistență tehnică specializată, livrarea autoturismului la aeroport și în locații preferențiale.

Informaţii detaliate despre modelele disponibile şi costurile închirierii acestora găsiţi pe internet, pe pagina de tarife pentru inchiriere.

Suntem mandrii cu noul parc auto, care a depașit deja 700 de unități, acoperind acum toate segmentele auto, de la masinile de oraș până la cele destinate transportului de persoane cu sau fără șofer, perfect croite pentru 5 ,7 sau 9 persoane

Planul de dezvoltare națională este aproape de final. În acest moment avem stații de închiriere în Arad, Brașov, Cluj, Deva,, Oradea, Sibiu și Timișoara. Iar pe plan extern International Budapesta/Ungaria si Belgrad/Serbia.

Transfer aeroport

Mai mult timp pentru lucrurile cu adevărat importante
Atunci când se ivește o călătorie în interes de serviciu sau una cu scop recreativ, planificarea în detaliu este esențială pentru asigurarea confortului. Însuși transferul până la aeroport se poate dovedi o reală provocare și necesită nu doar resurse financiare, ci și timp. Eficientizarea acestuia devine astfel vitală.

Cu 365Rent.ro nu trebuie să vă mai ocupați singur de toate aspectele unei călătorii. Vă punem la dispoziție serviciul premium de transfer la aeroport, special conceput astfel încât să petreceți cât mai puțin timp la volanul autovehiculului.

Orice călătorie devine o experiență memorabilă

Serviciul de transfer la aeroport este, mai presus de toate, creat astfel încât să transforme simpla închiriere auto într-o experiență unică. La baza acestuia se regăsesc două elemente deosebit de importante pentru omul modern, mereu în căutare de soluții inteligente: confortul și siguranța.

365Rent.ro vă pune la dispoziție o flotă auto diversificată, ecologica Renault Zoe , Vw E-Golf , Renault Talisman sau Mercedes V -class sau Vito. Alături de confort, aveți certitudinea că drumul până la aeroport este unul rapid și sigur, iar șoferii noștri profesioniști se asigură că veți fi relaxat pe toată durata deplasării.Lasati grija transferului in seama noastra.

Transport de la Arad, Timisoara la Aeroport Budapesta/ Belgrad/ Viena si retur
Transport si transfer la aeroporturi Budapesta si Belgrad.

Cât de util a fost articolul?
0 / 5

Nota ta:

Leave a Reply