Skip to main content
Auto si Moto

Cele mai bune suporturi magnetice de telefon pentru mașină

15 februarie 2023No Comments

Odată cu evoluția tehnologiei, devine din ce în ce mai dificil să ne desfășurăm activitățile zilnice fără a ne folosi de telefonul mobil. Îl luăm cu noi peste tot și câteodată ne scoate din multe dileme, însă ne poate băga și în multe belele, mai ales dacă îl folosim la volan. Atunci când vorbim sau trimitem mesaje în timp ce șofăm, ne expunem unui risc mult mai mare de a produce un accident.

Atenția trebuie să fie îndreptată spre șosea atunci când călătorim, iar telefonul trebuie să fie pe locul 2 în prioritățile noastre la volan. Totuși, se întâmplă să aștepți un telefon important și să te grăbești să ajungi undeva, în același timp, sau poate te-ai pierdut și ai nevoie de ghidare folosind o aplicație, ori pur și simplu ești singur și vrei să asculți muzica ta preferată. Toate aceste activități se pot desfășura în siguranță în timp ce conduci, dacă telefonul tău este așezat într-un suport auto. Acest suport auto te va ajuta să ai la îndemână mereu ecranul smartphone-ului tău, așadar îți va fi mult mai ușor să gestionezi apeluri, să vezi hărțile, sau să schimbi melodia din playlist.

Un suport auto de calitate îți va îmbunătăți sunetul în timpul apelului, vei putea să redai filme pentru pasageri și îți va ușura încărcarea telefonului.

Top 3 suporturi magnetice auto

Suport telefon cu prindere în grila de ventilație

Cel mai bun suport telefon auto cu prindere in ventilație.

De ce am ales suport telefon auto cu prindere in ventilație

Designul acestui suport auto magnetic este unul inovativ menit să-ți ofere o stabilitate mult mai precisă. Sistemul de prindere în grila de ventilație este prevăzut cu un cârlig pentru a putea sta fix, fără riscuri de desprindere la impactul cu denivelări sau la vibrații. Suportul auto are în componența lui 6 magneți mici de tip neodim, cel mai puternic tip de magnet.

Suportul pentru mașină este compatibil cu toate tipurile de telefon, de la iPhone 12 / 12 Pro Max, la Samsung Galaxy Note 10 / Note 10+ și funcționează chiar și pentru mini tablete. De asemenea, marginile din silicon ale suportului auto magnetic sunt gândite pentru a evita alunecarea telefonului în timpul mersului. Una dintre cele mai utile funcții ale acestui tip de suport auto este posibilitatea de rotire la 360 de grade. Poți roti telefonul vertical, orizontal sau îl poți înclina către șofer sau către pasagerul din dreapta, suportul având articulație pe bilă. Astfel de funcție te ajută să ai o vizibilitate mai bună și să-ți concentrezi atenția la drum.

Pachetul conține 1 suport auto magnetic cu prindere în clemă cârlig + 1 disc metalic + 1 plăcuță metalică rectangulară + manual de utilizare. Dimensiuni: 65 x 50 x 36 mm (lungime-lățime-înălțime), 50 grame.

Suport telefon auto magnetic universal CHT

Cel mai bun suport magnetic de telefon pentru mașină universal.

De ce am ales suportul magnetic pentru mașină universal

Suportul are un design simplu, frumos și minimal în comparație cu suporturile auto cu braț care reduc din vizibilitate. Suport CHT are o prindere fermă de grila ventilatorului. Magneții de tip N52, mențin fix lipit de suport telefonul, indiferent de modelul pe care-l deții. Dacă husa telefonului este îndeajuns de subțire, magnetul poate fi ținut între husă și telefon, fără să fie nevoie de lipire.

Acest model de suport auto este foarte eficient mai ales atunci când încarci telefonul și folosești navigația simultan deoarece avându-l prins de gura de ventilație, telefonul nu se va mai supraîncălzi. Posibilitatea de a roti suportul în orice direcție, oferă mai multă versatilitate.

Se recomandă persoanelor care dețin telefoane cu încărcare wireless (QI) și funcție NFC, să lipească plăcuța metalică pe husa telefonului și să îndepărteze husa atunci când va fi nevoie să încarce telefonul wireless sau să folosească funcția NFS. De asemenea, atunci când lipiți plăcuța metalică pe telefon sau pe husa telefonului, poziționați-o în cât mai centrat pentru a avea o stabilizare mai eficientă.

Dimensiuni: 35 x 35 x 55 mm (lungime-lățime-înălțime).

Suport Auto pentru telefon si tableta Uslion

Cel mai bun suport auto pentru telefon si tableta.

De ce am ales suport auto pentru telefon si tableta

Suportul este format din 5 magneți tip Neodim, de foarte înaltă calitate. Acești 5 magneți sunt încorporați în suport și așezați astfel încât să susțină o greutate cât mai mare. Datorită acestor magneți, telefonul va rămâne fixat în suport chiar și atunci când treceți peste denivelări , sunteți nevoiți să frânați brusc sau la șocuri puternice în general.

Setul pe care îl achiziționați va fi format din suport de montare pe grila de ventilație și placă metalică rotundă care trebuie lipită pe spatele telefonului mobil sau a husei de protecție. Este foarte important ca această plăcuță metalică să fie așezată cât mai aproape de centrul telefonului pentru a avea o susținere mai eficientă atunci când îl așezați în suportul auto. Puterea magneților este îndeajuns de mare încât suportul auto să poată menține un device de până la 11 inch. Datorită capacului și clemelor de silicon, atât telefonul cât și mașina va fi ferită de zgârieturi.

Kitul include un suport magnetic neodim și o plăcuță metalică rotundă cu bandă adezivă 3M. Dimensiuni: 60 x 36 x 60 mm (lungime-lățime-înălțime), 50 grame.

De ce am tinut cont

Calitate magnet

Având în vedere că telefonul va sta fixat de un magnet, fără să fie susținut de un suport propriu zis, cu brațe, este foarte important ca acest magnet să fie unul puternic. Există tipuri de telefoane care sunt dotate cu ecrane foarte sensibile astfel încât orice contact cu o suprafață mai dură poate să distrugă complet telefonul.

Magnetul de tip neodim s-a dovedit a fi unul dintre cei mai puternici, deci și cei mai folosiți în cazul suporturilor auto pentru telefoane. Pentru a se asigura că device-urile sunt în deplină siguranță, creatorii suporturilor auto magnetice au avut grijă să dozeze cantitatea și mărimea magneților în așa fel încât să nu afecteze funcționalitatea telefonului.

Compatibilitate

Telefoanele mobile sunt create pentru a se potrivi fiecărui tip de personalitate. Există telefoane de dimensiuni mai mari, mai mici, mai grele, mai groase, mai înguste și tot așa. Tocmai datorită versatilității modelelor de telefoane mobile, s-a adaptat un singur tip de suport auto compatibil cu toate.
Folosind suporturi auto magnetice, vor putea și pasagerii să-l folosească, deoarece nu este special construit doar pentru un tip de design.

Mărime

Cel mai important lucru atunci când șofăm este, fără îndoială, vizibilitatea. Avem nevoie de o vizibilitate foarte bună atunci când conducem, iar obiectele mari puse în dreptul parbrizului ne pot distrage atenția foarte ușor. Cu atât mai mult, dacă telefonul redă imagini în timp ce mașina este în funcțiune, privirea este atrasă către ecran.

Folosirea telefonului la volan este pe locul 2 în cele mai frecvente motive cauzatoare de accidente rutiere grave. Din acest motiv, suporturile auto cu prindere în grila de aerisire sunt cea mai bună opțiune atunci când ai nevoie de telefon la îndemână, dar nu dorești să răpească din atenție sau din vizibilitatea către șosea. Faptul că suportul este așezat în dreptul grilei de aerisire, telefonul nu se va mai încălzi așa cum se întâmplă când stă la încărcat sau funcționează pentru mai mult timp.

Intrebari frecvente

Suportul se potrivește și pe gurile de ventilație de dimensiuni mai groase?

Clema suportului are o deschidere de minim 3 cm, dar pentru o prindere foarte eficientă se recomandă prinderea pe o suprafață cu o grosime de maxim 1cm. Având în vedere aceste aspecte, dacă grila de ventilație are lamele de o grosime mai mare, prinderea va fi posibilă și stabilă atâta timp cât lamelele sunt drepte și fără denivelări sau striații.

Poate susține și telefoane mai grele?

Da, magneții Neodim încorporați pot susține în condiții de maximă siguranță până la 250g.

Magnetul nu afectează funcționalitatea telefonului?

Nu, magnetul Neodim de generație noua care nu afectează piesele sau semnalul telefonului dvs.

Webografie

In analiza noastra pentru a cauta cele mai bune suporturi auto magnetice, am folosit informatii din urmatoarele surse:

Cât de util a fost articolul?
0 / 5

Nota ta:

Leave a Reply