Skip to main content
Idei de cadouri

Idei de cadouri de majorat

15 februarie 2023No Comments

“Am doar 18 ani…” Majoratul este un moment excepțional din viața noastră. Este portalul prin care facem trecerea de la copil la adult, teoretic. Chiar dacă sufletul nostru nu este cu nimic mai diferit, odată cu împlinirea vârstei legale vin și alte responsabilități. Deoarece nu ne mai putem comporta cu un proaspăt major la fel ca și cu un minor, trebuie să alegem cu grijă un cadou pe măsură.

În momentul în care alegi un cadou pentru majorat, cel mai important este să afli genul și personalitatea sărbătoritului în cazul în care ești un invitat +1. Bineînțeles, bugetul este și el un aspect foarte important ce trebuie luat în calcul. Majoratul este de obicei o petrecere foarte mare, ceea ce înseamnă că darul trebuie să se ridice la nivelul petrecerii. De obicei pentru cadourile mari se strânge un grup de un anumit număr de persoane care cotizează împreună pentru supriza ideală. Dacă sunteți deja destul de apropiați, se presupune că îi cunoști gusturile. În cazul în care ești confuz, noi te invităm să descoperi alături de noi cum să-ți surprinzi sărbătoritul.

Idei de cadouri pentru fete

Pe cât sunt de frumoase și de strălucitoare, pe atât sunt de vulnerabile. Fetele de 18 ani sunt în plină dezvoltare atât fizică cât și intelectuală. Cadoul ideal pentru aceasta se învârte în jurul personalității sale. Petrece timpul cu ea sau întreabă-i prietenii apropiați pentru a afla detalii importante care te va ajuta în alegerea darului potrivit. O fată este greu de descifrat, mai ales la această vârstă. Noi avem codul.

Productivitate

Deoarece la 18 ani te pregătești de bacalaureat și de facultate, majoritatea timpului poate fi petrecut la școală sau la meditații. E mult de învățat, dar cu accesoriile potrivite putem stimula nivelul de productivitate.

Cosmetice

Alte cadouri ideale pentru o tânără domnișoară pot fi produsele cosmetice sau dermatocosmetice. În timpul adolescenței, tenul poate suferi mici leziuni cu aspect neplăcut. Majoritatea fetelor doresc să acopere orice imperfecțiune, dar acoperirea nu trebuie să fie dăunătoare. Pielea trebuie să rămână hidratată și ferită de razele dăunătoare ale Soarelui.

Bijuterii

Frumusețea trebuie pusă în evidență. Ce altceva să o facă să strălucească mai tare decât o bijuterie? La fel cum a spus și Marilyn Monroe: “Diamonds are a girl’s best friend!”.

Carti si accesorii

Frumusețea interioară este la fel de importantă ca cea exterioară. Alege-i o carte impresionantă de filozofie cum ar fi una feministă pentru a învăța totul despre istoria feminină, sau o carte științifică pentru a se autoeduca despre ceea ce o înconjoară. Bineînțeles, nici un roman nu ar strica. Pentru o cititoare înrăită, accesoriile pentru citit sunt mereu binevenite.

Fitness

Sănătatea este un subiect care nu trebuie neglijat indiferent de vârstă. Datorită faptului că la 18 ani te afli în plină dezvoltare este necesar să ne hrănim corespunzător și să facem sport. Pentru o dezvoltare și mai armonioasă, poți achiziționa un cadou care ar putea să o motiveze în acest sens. De exemplu, în momentul în care dețin accesorii de fitness/aerobic la modă, motivația crește. Prin urmare, va rămâne activă și sănătoasă.

Amuzante

Că tot am menționat sănătatea, studiile arată că o sesiune de râs copios între 10 și 15 minute poate arde până la 40 de calorii. Dacă nu ai nicio altă idee de cadou, unul haios este mereu o idee bună. Nu totul trebuie să fie practic, câteodată o amintire plăcută este tot ceea ce ai nevoie.

Flori

În ultimul rând, nu poți da greș niciodată cu o floare. Fie vorba de un buchet extravagant sau un aranjament, florile sunt mereu o alegere potrivită pentru o fată. Alege floarea sau planta perfectă pentru sărbătorita ta.

Idei de cadou pentru băieți

Majoritatea proaspeților majorați doresc o mașină. Nu numai pentru obiect în sine, dar și pentru ce exprimă aceasta: libertatea. Această schimbare de la băiat la tânăr bărbat este o etapă foarte importantă pentru noul tău major. Cadourile pe care le alegi trebuie să fie mature, să arate că poate fi încredințat cu o anumită responsabilitate. Bineînțeles, nu ne dorim să îi aruncăm totul în cârcă din prima zi. Copilul din el trebuie să rămână în continuare acolo. Urmează niște ani plini de experiențe extraordinare. La fel ca și darurile pentru fete, cele de băieți trebuie alese în funcție de personalitatea acestora. Sfatul nostru este să mergi mereu pe ceva practic.

Sport

Băieții de 18 ani sunt pasionați de sport, în general fotbal. Mulți dintre ei practică sporturi de performanță sau sunt amatori. Oricare ar fi varianta, sărbătoritul s-ar bucura de ceva care i-ar ajuta latura sportivă să se dezvolte și mai mult.

Masina

Deoarece vârsta de 18 ani este și vârsta la care poți obține carnetul de șofer, mai mulți tineri se încumetă pentru acest titlu. Sărbătoritul se va bucura dacă ar primi cât mai multe accesorii pentru mașină care i-ar ușura experiența în primul an.

Ingrijire

Hormonii o iau razna în timpul pubertății. Pentru unii băieți, părul facial apare mai târziu sau chiar niciodată. Dacă adolescentul tău a fost înzestrat cu o podoabă capilară sau

facială asemenea unui leu, șansele sunt ca acesta să nu fie chiar cel mai expert în modul de îngrijire a acesteia. Alege-i un set complet de tuns și ras pentru un aspect mereu impecabil.

Set complet de ras si tuns BaByliss

Parfum

Dacă tot suntem la capitolul frumusețe, parfumul este încă o variantă excelentă pentru un cadou de succes. Singura problemă în acest caz ar fi ca acesta să exagereze, iar în loc de 2 pulverizări, să fie 20. Atenție mare la aroma aleasă.

Accesorii

La vârsta aceasta, tinerii își petrec cel mai mult timpul în școală și afară. Natura este mereu un loc plăcut de recreere. Accesoriile mereu vor fi la modă. La fel ca și fetelor, băieții nu s-ar supăra să primească un accesoriu care să-l pună în valoare. Un ceas clasic ar fi o alegere ideală pentru un tânăr sau chiar un ghiozdan special. Desigur, accesoriile pentru hiking sau camping nu sunt excluse de pe lista alegerilor.

Tehnologie

Pentru băiatul pasionat de robotică, calculatoare și jocuri trebuie să alegi un cadou pe măsură. Chiar dacă nu știi exact ce își dorește, o alternativă haioasă este mereu potrivită. Cadourile geeky sunt din ce în ce mai căutate. Băieții în general nu se exteriorizează prea mult în ceea ce privesc dorințele lor. Dacă consideri că sărbătoritul tău este pasionat de acest subiect, următoarele variante cu siguranță te vor ajuta.

Amuzante

Pentru tipul hazliu, alege ceva ce poate cel puțin echivala simțul său al umorului. Darurile amuzante sunt alegerea potrivită pentru un tânăr plin de viață și de energie. La 18 ani, copilul din noi încă trăiește. Râsul este sănătos. Dăruiește un zâmbet!

Alcoolice

Pentru final am păstrat partea cea mai bună. Desigur, la 18 ani poți deveni șofer, poți vota, poți merge în club, dar cel mai și cel mai important este faptul că poți comanda băuturi alcoolice fără nicio problemă. Sărbătoritul sau sărbătorita o va face oricum. Noi te sfătuim să îi alegi tu otrava ca durerea de cap de a doua zi să nu fie chiar atât de insuportabilă.

Darurile sunt o formă de a spune că îți pasă, dar nimic nu poate spune asta de fapt mai mult decât prezența ta. Distracție la majorat!

Cât de util a fost articolul?
0 / 5

Nota ta:

Leave a Reply