Idei de cadouri

Idei de cadouri pentru femei

By Actualizat in 29 aprilie 2020 aprilie 29th, 2020 No Comments

Cadourile sunt un gest foarte frumos care arată că te-ai gândit la persoana respectivă. Cu toate că ne place să dăruim, această sarcină poate deveni destul de dificilă, mai ales în cazul în care căutăm cadouri pentru femei. Există nenumărate glume și zicale pe faptul că femeile sunt de neînțeles. Fiindcă iubim cel puțin o femeie din viața noastră, acest articol este special destinat pentru a te îndruma asupra unui cadou ideal pentru fiecare femeie din viața ta.

De ce am ținut cont

Cel mai important aspect atunci când alegi un cadou este contextul. În primul rând, ținem cont de ocazie. În funcție de importanța zilei fie ea de naștere, o sărbătoare religioasă sau alt tip de aniversare, cadoul trebuie să se ridice la standardele festivității. În al doilea rând, ținem cont de buget. Ne dorim să surprindem plăcut această femeie, dar nu trebuie să exagerăm. Nu în ultimul rând, al treilea aspect este nivelul de apropiere dintre voi doi și personalitatea femeii. Darurile pot fi atât inocente cât și îndrăznețe, dar și practice.
Înainte de a alege cadoul ideal, încearcă să cunoști sau să afli din alte surse preferințele acesteia. Unele femei sunt mai ușor de citit decât altele. După stilul lor de viață, dar și după cuvintele acestora, ne putem ghida cu ușurință către un dar perfect. Nu uitați, calitatea este mult mai importantă decât cantitatea.

În funcție de ocazie

Idei pentru ziua de naștere

Ziua de naștere este o zi foarte importantă pentru toată lumea. Pentru această ocazie trebuie să ridicăm puțin ștafeta mai ales dacă este vorba de iubita, mama sau soacra. Parfumul, produsele cosmetice și bijuterile pot fi o alegere foarte bună. Următoarele produse se numără printre cele mai populare variante. Cu siguranță nu vei da greș cu acestea!

Idei de cadou pentru alte tipuri de aniversări

În cazul în care se apropie o aniversare importantă precum una de căsătorie. Cadourile trebuie să fie mult mai personale și pe tema potrivită. În acest caz, alege un cadou decorativ sau unul practic pe care ambii îl pot folosi. Figurinele în miniatură care reprezintă femeia sau cuplul este o alternativă jucăușă pe care toate femeile, indiferent de vârstă, o găsesc plăcută și amuzantă.

Păturile pentru cuplu pot fi de asemenea o variantă de cadou practic care poate fi folosit de ambii parteneri.

Bineînțeles, dacă este un alt tip de aniversare sau chiar o zi onomastică, trebuie să alegem un cadou individual. De exemplu, poate fi 1 sau 8 martie. Poate doamna sau domnișoara sărbătorește 1 an de când și-a înființat propria firmă sau este vorba despre absolvirea facultății. Sau poate dorim să o impresionăm pe profesoara noastră preferată. Indiferent dacă femeia căruia dorim să îi facem o bucurie are 30, 40, 50 sau chiar 70 de ani, orice femeie se bucură de o floare și ceva dulce. Chiar dacă femeile sunt deja niște flori care mai de care mai frumoase. Următoarele opțiuni te vor ajuta să găsești varianta potrivită.

Următoarele pachete se potrivesc de minune pentru 1 și 8 martie:

Cadouri pentru Valentine’s Day sau aniversarea voastră

Știm că o iubești, dar ea știe? Micile gesturi sunt mereu cea mai bună unealtă pe care o poți folosi să-i arăți aprecierea ta. Fie că este vorba de micul dejun la pat sau un masaj la picioare după o zi obositoare, chiar și un simplu “Cum ți-a fost ziua, draga mea?” poate însemna mai mult decât crezi. Gesturile de afecțiune nu trebuie afișate doar cu ocazia evenimentelor speciale, ele trebuie încorporate în viața de zi cu zi. Până te gândești tu cum să faci asta, noi suntem aici să te ajutăm. În continuare vei putea regăsi câteva idei romantice, dar și îndrăznețe pentru jumătatea ta mai bună.
Am stabilit deja că femeilor le plac florile și bijuteriile. Ce ar fi să-i dăruiești ceva care să cuprindă ambele categorii? Un trandafir placat cu aur de 24K îți permite să imortalizezi frumusețea efemeră a trandafirului cu un scut prețios de aur care nu se demodează niciodată.

Dacă ești un romantic visător cu un buget redus, îmbină ceva personal făcut de tine cu ceva material. Un playlist cu muzica ei preferată ar suna mult mai bine la o boxă pe care a primit-o de la tine. Ca să fie scena completă, hai să adăugăm și un joc de lumini.

O iubești atât de mult încât ți-ai dori să furi Luna de pe cer pentru ea, așa-i? Noi te putem ajuta cu asta. Ba chiar mai mult, ți-o putem oferi în mărimea perfectă pentru birou.

Bineînțeles că adorați să petreceți timpul împreună. Poți achiziționa un cadou de care vă puteți bucura amândoi.

Ca să-i amintești cât de dulce e și bineînțeles, caloriile nu se pun în timpul unei ocazii speciale…

Toate aceste cadouri minunate trebuie așezate pe ceva, iar cum o zi bună se cunoaște de dimineață, noi îți oferim accesoriul perfect pentru un răsfăț ca la carte.

Idei de cadouri pentru mame

Mama este cea mai importantă femeie din viața ta. Ea a jucat nenumărate roluri pentru tine și va fi mereu acolo fie că vei avea nevoie de ea sau nu. Deja ești cel mai minunat cadou pe care îl putea primi vreodată, dar noi îți oferim câteva idei care i-ar face o bucurie în plus. Indiferent de floarea vârstei în care se află mama, bunica sau chiar soacra ta, femeia de 40 de ani, dar și cea de 70 de ani se poate bucura de următoarele cadouri.

Idei de cadou practic

Femeile sunt ființe extraordinar de active și puternice, dar au nevoie și de relaxare și tandrețe. Ele mereu au reușit să îmbine utilul cu plăcutul. Unele femei preferă cadouri practice pe care le pot folosi pentru uz casnic, drumeții sau alte activități. Alege un cadou în funcție de activitățile acesteia.

Pentru femeia sportivă alege ceva ce o va ajuta să-și atingă țelul. Pentru femeia care pune preț pe îngrijire personală, alege ceva ce poate folosi doar ea în timpul ei liber. Femeia care are o pasiune pentru gătit s-ar bucura extrem de tare dacă ar primi un set de ustensile noi sau un accesoriu de bucătărie la care visează de câteva săptămâni. Surprinde-o cu cu următoarele variante.

Femeile sunt ființe complexe. Ele nu pot fi categorisite în așa fel încât să ne fie ușor să știm exact ceea ce își doresc. Cel mai important cadou este prezența pozitivă și respectul. Două cuvinte pot face cât tot aurul din lume. Fii aproape de femeile din viața ta, fiindcă fiecare joacă un rol important pe scena vieții tale. Indiferent de cadoul pe care urmează să-l alegi, să nu uiți niciodată că gestul contează.

Adaugă părerea mea