Skip to main content
Casa

Capace WC cu funcție de bideu inclusă

15 februarie 2023No Comments

Comoditatea, simplitatea și igiena sunt factori importanți pentru fiecare dintre noi. Totuși, deseori se întâmplă să nu avem întotdeauna parte de ele. În special, atunci când este vorba despre WC. Procedurile de igienă sunt foarte importante, iar spălarea regulată cu apă în locul utilizării hârtiei igienice, ajută la prevenirea sau vindecarea diverselor boli anale, genitale sau intestinale. Datorită dispozitivelor moderne, unele dintre proceduri au devenit mult mai simple și mai convenabile.

Un capacul de WC cu funcție de bideu îți oferă un avantaj suplimentar față de utilizarea hârtiei igienice obișnuite, nu va mai fi nevoie să-ți folosești mâinile în procesul de spălare, așa cum se întâmplă în cazul folosirii bideurilor clasice. Deci, capacul de toaletă cu bideu se montează pe vasul de WC în locul capacului normal și automat. Astfel, ai parte de igienă, confort, dar și economie de spațiu, pentru că nu mai ai nevoie de montarea unui alt bideu separat. Iată care sunt cele mai bune capace de WC cu funcție de bideu inclusă.

Top 4 capace de WC cu funcție de bideu

Capac WC cu funcție de bideu și încălzire

Cel mai bun capac de WC cu funcție de bideu cu telecomandă, încălzire scaun și masaj.

Păreri capac de WC cu funcție de bideu

Capacul de WC cu funcție de bideu îți oferă comoditate, dar și igienă. Datorită acestui capac de WC cu funcție de bideu, vei avea în propria ta baie, lumină pe timpul nopții și economisire inteligentă. Colacul WC-ului este încălzit, temperatura apei e reglabilă și constantă pe toată durata spălării, având o putere de 1600W/750W. De asemenea, asigură o foarte bună protecție antibacteriană, deoarece materialul folosit în confecționarea bideului este tratat în tehnologia nanosilver.

Produsul are mai multe funcții, toate fiind ușor de utilizat, cum ar fi: hidromasajul, clisma, uscarea cu jet de aer cald la final, alimentare rapidă la apă și curent. De asemenea, șezutul bideului are o formă ergonomică, diferită de cea a capacelor clasice. Ceea ce înseamnă siguranță și comoditate. Nu vei avea parte de șocuri sau de zgomote, pentru că atât capacul, cât și șezutul se închid hidraulic. Are un sistem de odorizare care neutralizează, prin filtrare, mirosurile din vasul de toaletă și este foarte simplu de instalat.

Capac de WC cu bideu electric

Cel mai bun capac de WC cu funcție bideu electric, rotund.

Păreri capac de WC cu bideu electric

Datorită acestui bideu îți vei îmbunătăți igiena, vei economisi spațiu și energie. Nu este o problemă dacă de bideu se vor folosi și alte persoane străine, pentru că igiena întotdeauna va persista – tija este construită din inox, iar aceasta nu intră niciodată în contact cu corpul. Bideul WC-ului are funcția de autocurățare, astfel, înainte și după fiecare folosire, tija se curăță automat cu un jet de apă sub presiune. Șezutul și apa sunt încălzite. De asemenea, vei avea și funcția de hidromasaj, uscare cu aer cald la final, dar și funcția specială de protecție pentru copii.

Cel mai bun capac de WC cu bideu electric, va fi foarte ușor de reparat pe întuneric, pentru că iluminatorul nocturn cu LED asigură o iluminare în interiorul vasului de toaletă. Vei avea și o telecomandă wireless cu butoane tactile, acolo unde se memorează setările pentru doi utilizatori.

Capac de WC cu funcție de bideu non-electric

Cel mai bun capac de WC cu funcție de bideu non-electric.

Păreri capac de WC cu funcție de bideu non electric

Capacul de WC cu funcție de bideu non-electric poate fi potrivit pentru tine, deoarece spălarea regulată cu apă, comparativ cu folosirea hârtiei igienice, este mult mai benefică. Ajută la prevenirea sau vindecarea diverselor boli anale, genitale sau intestinale. Folosirea acestui capac de WC este mult mai igienic, dar și mai economic, pentru că se elimină hârtia igienică și nu se mai folosește mâna pentru spălare.

Temperatura apei la acest capac de WC cu funcția de bideu se reglează de la selectorul din spate, astfel, trebuie doar să rotești în sensul acelor ceasornice, pentru apa rece și invers, pentru apa caldă. Mai mult decât atât, capacul și șezutul se închid hidraulic asigurându-se astfel o cădere lentă, deci, nu vei avea parte de zgomot mare sau șocuri.

Produsul are și o funcție de curățare automată a zonei, acest lucru se datorează unei tije dotate în vârful capacului cu duze speciale care ridică presiunea apei. Totuși, capacul poate fi îndepărtat ușor pentru a curăța mai bine toaleta. De asemenea, dispozitivul are incluse toate accesoriile necesare montajului.

Capac WC cu bideu incorporat

Cel mai bun capac de WC cu bideu incorporat.

Păreri capac de WC cu bideu incorporat

Capacul de WC cu bideu incorporat este potrivit pentru tine, deoarece o să economisești spațiu, energie, dar și ce e mult mai important, îți vei îmbunătăți igiena. Materialul acestuia este de o calitate înaltă, ceea ce înseamnă că vei avea parte și de comoditate. Cel mai bun capac de wc cu bideu este realizat din thermodur, un plastic ce are calitate superioară, mixerul este cromat, iar culoarea este albă. De asemenea, capacul are funcția pentru apă caldă și rece cu racorduri soft, fără curent electric, iar tipul rezervorului este îngropat.

Nu vei avea o dificultate atunci când va veni timpul de montat, pentru că procesul este foarte simplu și rapid, mai mult de atât, diagramele de montaj și dimensiunile sunt atașate fotografiilor. Capacul de WC este potrivit pentru toate tipurile de vase de toaletă cu forma rotunjită standard, obișnuite, monoblocuri sau suspendate, adică atârnate.

De ce am tinut cont

Tipuri

Bideul electric

Bideul electric este unul dintre cele mai populare, pentru că acesta are o mulțime de avantaje, cum ar fi: nu ocupă prea mult spațiu, se montează chiar pe vasul de WC, este confortabil, are panou de control, poate fi pornit și oprit prin telecomandă și are numeroase alte funcții.

Bideul non-electric

Bideul non-electric este foarte confortabil și preferat de multe persoane. În primul rând el nu are nevoie de o conectare la rețeaua electrică, ci doar la apă. De asemenea, mai multe funcții trebuie schimbate manual.

Funcții

Cel mai bun capac de WC cu bideu are mai multe funcții, acestea fiind:

 • Patru trepte de temperatură;
 • Economisire inteligentă de energie;
 • Lumină pe timpul nopții;
 • Funcție de hidromasaj;
 • Uscare cu aer cald la final;
 • Funcție de autocurățare;
 • Funcție specială de protecție pentru copii;
 • Temperatura apei se reglează: rece/caldă;
 • Fără coborâri zgomotoase;
 • Șezutul este încălzit, apa este încălzită instant.

Materiale

Cel mai popular material pentru cel mai bun capac de WC cu funcție de bideu este plasticul sau inox. Materialul este foarte important pentru orice capac de WC, pentru că dacă acestea sunt de calitate, atunci nu vei avea parte de șocuri, zgomote sau trântiri.

 • Plastic -plasticul oferă produsului un aspect îngrijit și are un contact cu pielea plăcut.
 • Inox -dacă aparatul este din oțel inoxidabil, atunci va fi mult mai ușor de curățat și va avea o durată de viață ridicată.

Forma

Cea mai populară și mai căutată formă pentru capacele de WC este cea rotundă. Aceasta are un avantaj foarte mare și anume de a economisi spațiu, acesta este și motivul pentru care mulți cumpărători o aleg. De obicei, diametrul capului cu o astfel de formă este de 40 cm.

Avantaje

Acum fiecare dintre noi își dorește să investească în produse cu adevărat utile și de calitate. Uite că cel mai bun capac de WC cu funcție de bideu are o mulțime de avantaje, care în primul rând îți vor ușura viața, dar și îmbunătăți igiena. Iată care sunt avantajele:

 • Are proprietăți antibacteriene;
 • Oferă comoditate;
 • Ajută la prevenirea și vindecarea diverselor boli anale, genitale sau intestinale;
 • Igienă garantată;
 • Economisește spațiu;
 • Folosirea WC-ului de către mai mulți oameni este igienică;
 • Spălare regulată;
 • Economisește energie;
 • Evită șocurile și zgomotele;
 • Se neutralizează mirosurile;
 • Nu este nevoie de deplasare, de la toaletă, până la duș;
 • Fără hârtie igienică.

Intrebari frecvente

Ce este un bideu?

În primul rând bideul este un obiect sanitar sau un accesoriu de baie specializat pentru spălare. Este un vas, care poate fi comparat și cu o chiuvetă. De asemenea, se aseamănă foarte mult cu WC-ul. Însă, bideul se folosește mai mult pentru igienă, cum ar fi: spălarea feselor, genitalelor sau anusului. După utilizarea toaletei, bideul este esențial.

Voi avea nevoie de conexiune la o priză în baie?

Capacele de WC cu funcție de bideu sunt electrice, dar și non-electrice, de aceea depinde de tipul de bideu pe care îl alegeți. Bideul non-electric se montează chiar dacă în baie nu există acces la o sursă de curent, iar bideul electric are nevoie de curent.

Cum se instalează un bideu?

Opriți apa la toaletă, deconectați alimentarea cu apă a rezervorului și adăugați un adaptor T. Acest adaptor vine împreună cu bideul și, practic, este o îmbinare care lasă apa să curgă atât în toaletă, cât și în bideu.

Bideul în sine intră în găurile unde se montează scaunul de toaletă. Atașamentele se instalează sub scaun, iar șuruburile scaunului trec împreună prin accesoriu și toaletă, ținând totul pe loc. Pentru scaunele la bideu, veți instala un suport de montare pe toaletă, apoi veți glisa scaunul pe suport.

Acest proces ar trebui să fie destul de ușor. Iată câteva lucruri de care trebuie să țineți cont în timp ce instalați bideul electric:

 • Căutați piese de calitate în instalații sanitare. Un adaptor T din metal este un semn bun;
 • Veți avea nevoie de un scaun de toaletă cu o înălțime mică, care să nu să se afle la un nivel cu marginea toaletei.

Un bideu non-electric poate fi montat foarte ușor:

 • Se scoate capacul de la toaletă, se așază bideul pe vasul de WC, apoi se pune iarăși capacul;
 • Bideul este conectat la sursa de apă, legându-se ambele robinete la racordurile de apă rece și de apă caldă;
 • Sunt verificate conexiunile și se repornește alimentarea cu apă.

La ce se folosește bideul?

Acum bideul este tot mai popular. Este prezent în practic fiecare casă și folosit în igiena corporală. Chiar și specialiștii recomandă ca bideul să fie folosit zilnic pentru spălarea zonelor intime. Această procedură trebuie să fie realizată în mod corespunzător, imediat după folosirea toaletei, pentru a nu favoriza apariția bacteriilor.

Webografie

In analiza noastră pentru a căuta cele mai bune capace de WC cu funcție de bideu inclusă, am folosit informații din următoarele surse:

Cât de util a fost articolul?
0 / 5

Nota ta:

Leave a Reply