Skip to main content
Casa

Cele mai frumoase și bune lenjerii de pat

15 aprilie 2023No Comments

Calitatea somnului – un factor foarte important pentru fiecare dintre noi. Cu toate acestea, din păcate, mulți încă nu înțeleg importanța somnului pentru sănătatea fizică, dar și cea mintală. Astfel, se poate ajunge la: îngrășare, halucinații, presiune arterială crescută, afecțiuni mintale, oboseală, anxietate ș.a.

Uneori se întâmplă chiar și să dormim, dar să ne trezim și mai obosiți. Iar, acest factor depinde și de lenjeria de pat pe care o alegem, aceasta are un rol esențial pentru calitatea somnului. Mai exact, ne referim la modul în care este confecționată și păstrată lenjeria de pat.

Așadar, tipul de lenjerie bine ales te ajută să ai un somn odihnitor, iar acest lucru înseamnă: îmbunătățirea memoriei, stimularea imunității, energie, menținerea greutății sănătoase și multe alte beneficii.

Deci, iată care sunt cele mai bune lenjerii de pat care te vor ajuta să-ți îmbunătățești sănătatea și starea ta zilnică.

Top 9 cele mai bune lenjerii de pat

Lenjerie de pat pentru o persoană

Cea mai bună lenjerie de pat din bumbac pentru o persoană.

Păreri cea mai bună lenjerie de pat pentru o persoană

Lenjeria de pat cu dimensiunile de 140×200 din bumbac este potrivită pentru o persoană. Lenjeria garantat îți va oferi o stare de bine pe întreaga durata nopții, vei avea un somn liniștit, plăcut și odihnitor.

De asemenea, aceasta are un set așternut din trei piese, totuși, primăvara însă poate fi procurată și cu patru piese.

Lenjerie de pat pentru o persoană îți va oferi confort, dar și un vizual frumos în dormitorul tău. Datorită culorii și detaliilor pe care le are vei avea parte de liniște și eleganță.

Este realizată din 100% bumbac, iar finisajul este brodat. Tipul de închidere a cearșafului este cu nasturi, dar și fermoar.

Lenjerie de pat 2 persoane

Cea mai bună lenjerie de pat pentru 2 persoane, din bumbac.

Păreri cea mai bună lenjerie de pat pentru 2 persoane

Cea mai bună lenjerie de pat pentru 2 persoane din bumbac este potrivită pentru tine deoarece este comodă, dar și benefică pentru corpul și somnul tău. Este confecționată din bumbac egiptean de calitate.

Datorită densității de 600TC (Thread Count, care reprezintă densitatea firelor în țesătură, adică numărul de fire per inch de material), lenjeria este moale și plăcută la atingere. Acest criteriu de TC (Thread Count), îi oferă lenjeriei o densitate mai mare și induce o rezistență mai mare în timp.

Chiar și cu trecerea timpului, lenjeria nu se uzează și își păstrează culoarea și grosimea. După mai multe spălări, ea oricum va produce foarte puțin puf și va deveni mai moale.

Această lenjerie va fi utilă în orice anotimp al anului. Nu îți va fi foarte cald, dar nici frig, pentru că este subțire și ușoară, cu proprietăți superioare de rezistență.

Produsul vine la pachet cu mai multe detalii: cearșaf, husă de pilotă și față de pernă. Toate acestea au un sistem de închidere cu nasturi.

Lenjerie de pat dublu brodată

Cea mai bună lenjerie de pat dublu brodată, cu 6 piese.

Păreri cea mai bună lenjerie de pat brodată cu 6 piese

Lenjeria de pat dublu, brodată și din bumbac cu 6 piese este comodă, dar și frumoasă, ceea ce nu este mai puțin important. Lenjeria este confecționată dintr-un material calitativ. Mai exact, din bumbac satinat cu broderie aplicată direct pe husa de pilota și pe fețele de pernă.

Această lenjerie de pat dublu are un model special, care rezistă în timp chiar și după mai multe spălări. Lenjeria nu se va decolora, rupe sau deteriora ușor.

Cea mai bună lenjerie din bumbac are un imprimeu unic și întotdeauna va fi un element decorativ de bază în dormitorul tău. Lenjeria are o densitate de 210 TC (reprezintă numărul de fire per inch de material) și te va ajuta să ai acel somn calitativ de care avem nevoie fiecare dintre noi.

Mai mult decât atât, lenjeria poate fi și cadoul perfect pentru persoana dragă, pentru că cutia în care este ambalat produsul este deosebită.

Lenjerie de pat cu fluturi

Cea mai bună lenjerie de pat cu fluturi, din bumbac, alb și roz.

Păreri lenjerie de pat cu fluturi

Lenjeria de pat cu fluturi pentru 2 persoane este potrivită pentru tine, deoarece este realizată din 100% bumbac.

Nuanțele pe care le are sunt: alb, roz și mov. Multicolorul care îți aduce în dormitorul tău o atmosferă caldă și un design frumos, iar printurile cu fluturi îți fac camera mai specială și mult mai romantică.

Lenjeria este potrivită pentru paturile matrimoniale, adică pentru un cuplu. De asemenea, lenjeria de pat se întreține foarte bine, poate fi spălată manual, cât și în mașina de spălat.

Lenjeria are 4 piese, iar setul conține:

 • cearșaf pentru pat, care are 240 x 260 cm;
 • cearșaf pilotă, care are 200 x 220 cm;
 • două fețe de pernă de 50×70 cm.

Lenjerie de pat din bumbac satinat

Cea mai bună lenjerie de pat din satin albastră.

Păreri cea mai bună lenjerie de pat din bumbac satinat

Lenjerie de pat din satin este potrivită pentru tine, deoarece este comodă, moale și are o culoare rece și liniștitoare.

Albastru – culoarea care are un efect calmant asupra psihicului. Ceea ce înseamnă că datorită materialului care e din bumbac satinat, dar și a culorii, somnul tău va fi mult mai odihnitor.

Lenjeria de pat are 4 piese, acestea fiind: husa, cearșaful și două fețe de pernă.

Imprimeul lenjeriei este uni, ceea ce înseamnă că este potrivită pentru un cuplu, ea are culoare, el nu are diverse imprimeuri.

O altă caracteristică cheie a acestei lenjerii este că e hipoalergenică. De asemenea, este comodă pentru dormit, aranjat și spălat, pentru că tipul de închidere a lenjeriei este cu nasturi.

Lenjerie de pat 200×220 verde

Cea mai bună lenjerie de pat cu husa, de culoare verde.

Păreri lenjerie de pat de calitate 200X220

Lenjeria de pat de calitate este un produs personalizat potrivit pentru oricine.

Este confecționată din bumbac ranforce 100%. Materialul lenjeriei este respirabil și asigură igienă saltelei. Astfel, se absoarbe transpirația și corpul nu se încălzește, ba din contra, pe tot parcursul nopții are o temperatură constantă. Îți garantează un somn odihnitor și o stare de bine.

Această lenjerie de pat este răcoroasă pe timpul verii și călduroasă iarna. Asigură protecție împotriva bacteriilor, ciupercilor și acarienilor.

Ea este testată și e menită să îmbunătățească calitatea somnul. Culoarea, dar și calitatea materialului rezistă foarte bine la spălare.

Lenjeria este livrată la comandă direct din atelier. Setul este din 4 piese, acestea fiind: husa pentru pilota, care are 220×200 cm, două fețe de pernă, cearșaf și saltea cu elastic de 200×200 cm.

Lenjerie de pat brodată elegantă

Cea mai bună lenjerie de pat elegantă cu 6 piese.

Păreri lenjerie de pat elegantă

Cea mai bună lenjerie de pat dublu bej și elegantă este potrivită pentru orice familie. Lenjeria are un set din cuvertură de lux, cu 6 piese. Acestea fiind:

 • cuvertură de 230×240 cm;
 • cearșaf de 240×250 cm;
 • două fețe de pernă decorative de 50×70 cm;
 • două fețe de pernă simple de 50×70 cm.

Cuvertura lenjeriei este fină, foarte atent lucrată de culoare bej. Mai mult decât atât, lenjeria are și o broderie deosebită care este lucrată manual, datorită acestor detalii dormitorul tău va fi frumos, bine aranjat, elegant și plăcut atât la priviri, cât și la atingeri. Cusăturile lenjeriei sunt atent lucrate și realizate cu pași mici.

Materialul lenjeriei este din bumbac, de aceea somnul tău va fi plăcut și liniștitor. De asemenea, tot setul este împachetat într-o cutie elegantă de carton, de aceea poate fi perfect și pentru un cadou persoanei dragi.

Lenjerie de pat neagră

Cea mai bună lenjerie de pat cu elastic neagră de 180×200.

Păreri lenjerie de pat neagră

Cea mai bună lenjerie de pat neagră cu elastic este potrivită pentru oricine. Calitatea materialului din bumbac ranforce îți permite să ai un somn de lungă durată, calitativ și liniștit. Fără oboseală sau ore nedormite. Este de culoare neagră ceea ce înseamnă că va arăta frumos și estetic în orice dormitor. Imprimeul este uni, iar o altă caracteristică cheie este că lenjeria face parte din categoria produselor hipoalergenice.

Lenjeria este pentru două persoane și are dimensiunile de 50 x 70 și 180 x 200, vine la pachet cu șase piese, iar cele două fețe de pernă au o dimensiune de 40 x 40 cm. Datorită elasticului pe care o are lenjeria o vei aranja, strânge și spăla foarte ușor.

Lenjerie de pat de Crăciun 3D

Cea mai bună lenjerie de pat 3D de Crăciun.

Păreri lenjerie de pat de Crăciun 3D

Lenjeria de pat dublu 3D de Crăciun este potrivită pentru oricine, în special atunci când suntem în pragul sărbătorilor de iarnă, pentru că această lenjerie îți va crea o atmosferă de poveste. Culorile roșu și alb îți vor transmite energie pozitivă și vor face ca dormitorul tău să fie cât mai viu. Lenjeria este realizată din 100% bumbac ranforce, de aceea are un material rezistent cu dimensiuni mari, acestea fiind de 120g/m2 și 145 TC (reprezintă numărul de fire per inch de material).

Cea mai bună lenjerie de pat dublu 3D poate fi folosită pe o perioadă lungă de timp, iar datorită calității ridicate și a rezistenței cu care sunt create imprimeurile și țesăturile, culoarea și celelalte caracteristici nu se vor schimba. Setul conține 4 piese, acestea fiind:

 • un cearșaf de pilota cu dimensiunile 200×220 cm;
 • un cearșaf de pat cu dimensiunile 240×260 cm;
 • două fețe de pernă cu dimensiunile 50×70 cm.

Cearșaful de pilota are sistemul de închidere cu nasturi, iar fețele de pernă sunt petrecute.

De ce am tinut cont

Materialul folosit pentru cele mai bune lenjerii de pat

Alegerea materialului potrivit este crucială pentru a găsi cele mai bune lenjerii de pat. Fiecare material are propriile caracteristici și avantaje:

Lenjerie de pat din bumbac

O lenjerie de calitate din bumbac 100% natural are o mulțime de beneficii. Acest material este respirabil, durabil și hipoalergenic, ceea ce îl face ideal pentru un somn confortabil.

Bumbacul de calitate superioară, precum cel egiptean sau pima, are o textură mai fină și o rezistență sporită la uzură.

În primul rând, materialul acestor lenjerii de pat de calitate din bumbac este cel mai natural asta înseamnă ca nu implică reacții chimice în fabricarea sa.

Această lenjerie de pat va rezista în timp și nu se va uza rapid.

Lenjerie de pat din bumbac ranforce

Un alt tip de lenjerie este lenjeria din bumbac ranforce, chiar dacă are deosebirile ei, aceasta este la fel de calitativă, comodă și benefică pentru somnul și corpul tău.

Lenjeriile din bumbac ranforce sunt realizate la fel din bumbac 100%.  Bumbacul ranforce este un tip de țesătură realizată din fire de bumbac cu o densitate ridicată, ceea ce îi conferă o rezistență sporită la uzură și deformare.

Deosebirea de bumbacul simplu fiind că bumbacul ranforce îndepărtează mai bine căldura. Totodată, în acest material este aplicat un tratament, datorită căruia lenjeria de pat are o atingere mult mai plăcută și o rezistență mai mare în timp. Este rezistentă la apă, lumină și la spălarea cu detergenți.

Lenjeriile de pat din bumbac ranforce sunt potrivite pentru persoanele cu piele sensibilă sau alergii, deoarece bumbacul este un material natural care nu provoacă iritații sau reacții alergice.

Lenjerie de pat din bumbac satinat

Lenjeria de pat din bumbac satinat este o opțiune excelentă dacă îți dorești un aspect luxos și un confort sporit în timpul somnului. Bumbacul satinat este o țesătură fabricată din fire de bumbac de calitate superioară, cu o înfățișare strălucitoare și o textură fină și netedă.

Prețul acestui material este mai scăzut, cu toate acestea, beneficiile sale fiind aceleași.

Lenjeria din bumbac satinat are o țesătură potrivită pentru toate anotimpurile și toate tipurile de piele.

Lenjerie de pat din bumbac egiptean

Bumbacul egiptean este considerat unul dintre cele mai bune materiale pentru lenjerii de pat, datorită calității sale excepționale. Această varietate de bumbac provine din planta fluffy, care se cultivă în numeroase locații.

Calitatea bumbacului egiptean este influențată în mare parte de solul în care planta a fost cultivată și de substanțele chimice adăugate în timpul procesului de creștere. Fibrele extrase din planta fluffy sunt toarse pentru a obține fire subțiri și fine, care sunt apoi utilizate în producerea unor lenjerii de pat de calitate și estetice.

Principalul avantaj al bumbacului egiptean constă în fibrele sale lungi și mătăsoase, care contribuie la crearea celor mai bune lenjerii de pat.

Acest tip de lenjerie este o alegere ideală pentru întreaga familie, deoarece oferă un confort termic sporit și o durabilitate remarcabilă, rezistând la uzură în ciuda trecerii timpului.

Lenjerii de pat din in

Inul este un material natural, durabil și extrem de absorbant. Cele mai bune lenjerii de pat din in îți răcesc corpul în zilele călduroase și îl încălzește în nopțile reci, fiind ideale pentru persoanele care doresc un echilibru termic perfect.

Lenjerii de pat microfibră

Lenjeriile de pat din microfibră reprezintă o opțiune modernă și accesibilă pentru cei care își doresc un somn confortabil și un material ușor de întreținut.

Microfibra este o țesătură sintetică realizată din fibre extrem de fine, de obicei din poliester sau o combinație de poliester și poliamidă. Acest material este rezistent la pete, decolorare și șifonare.

Lenjeriile de pat din microfibră pot fi spălate la mașină și uscate rapid, fără a necesita călcarea.

Numărul de fire

Un alt aspect important în alegerea celei mai bune lenjerii de pat este numărul de fire. Numărul de fire reprezintă numărul de fire pe centimetru pătrat (TCPCM) al materialului și este un indicator al calității și fineții țesăturii.

Un număr mai mare de fire înseamnă că materialul este mai dens și mai rezistent la uzură dar în același timp mai fin și mai moale la atingere, ceea ce duce la o durată mai lungă de viață a lenjeriilor de pat.

Totuși, nu este singurul factor de care să ții cont atunci când cauți cele mai bune lenjerii de pat. Calitatea firelor și tipul de material sunt, de asemenea, importante.

Căută lenjerii de pat cu cel puțin 78-118 de fire pe centimetru pătrat pentru a vă asigura că obțineți un produs de calitate.

Dimensiuni

Un alt factor foarte important de care să ții cont atunci când alegi cele mai bune lenjerii de pat sunt dimensiunile.

Asigurăte că alegi lenjerii de pat care se potrivesc perfect cu dimensiunile paturilor și ale pernelor tale. Măsoară paturile și pernele înainte de a cumpăra lenjerii de pat pentru a evita să achiziționezi  produse nepotrivite.

De exemplu, pentru paturile single cele mai întâlnite dimensiuni sunt de 120 x 200 cm. De asemenea, pentru paturile duble, cele mai potrivite dimensiuni sunt de 140 x 200 cm. Iar, paturile pentru nou-născuți și copii până la vârsta de 3 ani, dimensiunile pot avea până la 140 cm lungime și între 60-80 cm lățime.

Stilul, designul și culoarea

Pentru a găsi cea mai bună lenjerie de pat, ține cont și de stilul și designul acesteia. Alege culori și modele care să se potrivească cu restul decorului din dormitor, pentru a crea un mediu plăcut și armonios.

Atunci când vorbim de culoare nu ne referim doar la aspectul vizual și estetic din casă, dar și la calitatea somnului nostru. Așadar, culorile îți pot influența starea ta interioară, iar acest lucru înseamnă un somn mult mai odihnitor.

Întreținere și durabilitate

În căutarea celor mai bune lenjerii de pat, nu uita să verifici instrucțiunile de întreținere și să te informezi despre durabilitatea materialului. Optează pentru lenjerii de calitate, care pot rezista la multiple spălări și nu se deteriorează rapid.

De asemenea, asigură-te că alegi lenjerii de pat cu culori și modele care nu se estompează în timp. Alege culori solide sau modele clasice care să reziste tendințelor în schimbare și să îți ofere o senzație de prospețime și stil pentru o perioadă îndelungată.

Preț

Deși prețul nu ar trebui să fie principalul factor în alegerea celei mai bune lenjerii de pat, este totuși un aspect de luat în considerare. Unele lenjerii de calitate pot fi mai scumpe, dar investiția merită pe termen lung, deoarece acestea vor rezista mai mult timp și vă vor oferi un somn mai confortabil.

Piese

O lenjerie de pat de calitate completă este alcătuită din mai multe piese esențiale, care contribuie la confortul și estetica dormitorului. În funcție de dimensiunea și tipul de pat, aceste piese pot varia, dar în general, o lenjerie de pat standard include următoarele elemente:

 1. Cearșaf de pat: Este o piesă de bază a lenjeriei de pat, care acoperă salteaua și oferă o suprafață moale și curată pentru a dormi. Cearșafurile pot fi plate sau cu elastic, în funcție de preferințe și de tipul saltelei.
 2. Cearșaf de pilotă: Această piesă acoperă pilota sau pătura și oferă protecție împotriva murdăriei, transpirației și altor impurități. De obicei, este confecționată din același material ca și celelalte piese ale lenjeriei de pat și poate avea un sistem de închidere cu nasturi, fermoar sau capse.
 3. Fețe de pernă: Aceste piese acoperă pernele și le protejează de murdărie și transpirație. Fetele de pernă sunt, de obicei, realizate din același material ca și restul lenjeriei de pat și pot avea diferite dimensiuni, în funcție de mărimea și forma pernelor.
 4. Husa de saltea (opțional): O husă de saltea este o protecție suplimentară pentru saltea, care o acoperă complet și o protejează de murdărie, praf și acarieni. Deși nu este o componentă standard a unei lenjerii de pat, o husă de saltea poate fi adăugată pentru a prelungi durata de viață a saltelei și a asigura un mediu de somn mai igienic.

În funcție de preferințe și de designul dormitorului, o lenjerie de pat poate include și alte piese, precum cuverturi, pături decorative, perne decorative și alte accesorii textile. Totuși, cele patru piese enumerate mai sus reprezintă elementele de bază ale unei set de lenjerie de pat.

Avantaje

Atunci când alegem o lenjerie de pat trebuie să investim atât timp, cât și bani, pentru că lenjeria este foarte importantă pentru corpul și somnul nostru. Așadar, iată care sunt avantajele unei lenjerii:

 • Somnul este mult mai liniștitor, calitativ și odihnitor;
 • Reduceți nivelul de stres;
 • Utilizarea este îndelungată;
 • Beneficii pentru sănătatea mintală;
 • Îmbunătățirea concentrării;
 • Îmbunătățirea stării de bine;
 • Nu mai aveți probleme cu: prea cald sau prea frig:
 • Protejezi pielea și sănătatea ta;
 • Se întrețin ușor și sunt rezistente în timp;
 • Țin răcoare în nopțile călduroase;
 • Lenjeria reglează temperatura;
 • Lenjeria devine mai moale cu fiecare spălare;
 • Au aspect elegant.

Intrebari frecvente

De unde cumpăram lenjerii de pat bune?

Pentru a cumpăra lenjerii de pat bune, poți vizita următoarele site-uri și magazine online, unde vei găsi o varietate de modele și materiale de calitate:

  1. eMAG (emag.ro): eMAG oferă o selecție largă de lenjerii de pat de la diferiți producători și branduri, într-o varietate de dimensiuni, culori și materiale.
  2. Top-Shop (top-shop.ro): Poți găsi aici lenjerii de pat din diferite materiale, precum bumbac, microfibră și bumbac satinat.
  3. Dormeo (dormeo.ro): Specializat în produse pentru somn și relaxare, Dormeo oferă lenjerii de pat de calitate superioară, precum și alte accesorii pentru dormitor, cum ar fi saltele, perne și pături.
  4. Somnart (somnart.ro): Somnart este un magazin online specializat în lenjerii de pat și textile de casă.
  5. Lenjerii de Calitate (lenjeriidecalitate.ro): Acest magazin online se concentrează pe oferirea de lenjerii de pat accesibile, fabricate din materiale precum bumbac, bumbac satinat, bumbac egiptean și microfibră.

Acestea sunt câteva dintre site-urile și magazinele online de încredere, de unde poți achiziționa lenjerii de pat de calitate. Verifică recenziile și detaliile produselor înainte de a face o achiziție, pentru a te asigura că alegi cele mai bune lenjerii de pat.

Ce înseamnă lenjerie de pat ranforce?

Lenjeria de pat ranforce se referă la un tip de țesătură realizată din bumbac, utilizată în special pentru confecționarea lenjeriilor de pat. Termenul “ranforce” provine din franceză și se referă la o țesătură de bumbac cu o densitate și rezistență sporită.

Ranforce este o țesătură din bumbac 100%, cu fire compacte și strâns împletite, ceea ce îi conferă durabilitate și rezistență la uzură. Această țesătură este, de asemenea, respirabilă și are o suprafață moale și plăcută la atingere. Lenjeriile de pat din bumbac ranforce sunt ideale pentru persoanele care caută confort și durabilitate într-o lenjerie de pat.

Pe lângă aceste caracteristici, lenjeriile de pat ranforce sunt ușor de întreținut, pot fi spălate la mașină și se usucă rapid. De asemenea, ele sunt mai puțin predispuse la șifonare și decolorare, comparativ cu alte tipuri de țesături de bumbac.

Ce înseamnă lenjerie de pat ranforce?

Lenjeria de pat ranforce se referă la un tip de țesătură realizată din bumbac, utilizată în special pentru confecționarea lenjeriilor de pat. Termenul “ranforce” provine din franceză și se referă la o țesătură de bumbac cu o densitate și rezistență sporită.

Ranforce este o țesătură din bumbac 100%, cu fire compacte și strâns împletite, ceea ce îi conferă durabilitate și rezistență la uzură. Această țesătură este, de asemenea, respirabilă și are o suprafață moale și plăcută la atingere. Lenjeriile de pat din bumbac ranforce sunt ideale pentru persoanele care caută confort și durabilitate într-o lenjerie de pat.

Pe lângă aceste caracteristici, lenjeriile de pat ranforce sunt ușor de întreținut, pot fi spălate la mașină și se usucă rapid. De asemenea, ele sunt mai puțin predispuse la șifonare și decolorare, comparativ cu alte tipuri de țesături de bumbac.

Cum aleg o lenjerie de pat?

Atunci când alegeți lenjerie de pat este foarte important să atrageți o atenție sporită la câteva detalii, acestea fiind: dimensiunea, piesele, materialul, culorile și prețul.

Ce conține o lenjerie de pat?

O lenjerie de pat conține în mod tipic următoarele componente:

 1. Cearșaf de pat: O piesă de material care acoperă salteaua, oferind o suprafață curată și confortabilă pentru dormit. Poate fi plat sau cu elastic.
 2. Cearșaf de pilotă: O piesă de material care învelește pilota sau pătura, protejând-o de murdărie și transpirație.
 3. Fețe de pernă: Piese de material care acoperă pernele, asigurând protecție și confort pentru cap și gât în timpul somnului.

Acestea sunt componentele de bază ale unei lenjerii de pat, dar seturile pot varia în funcție de preferințe și necesități. Unele lenjerii de pat pot include și huse de saltea sau accesorii decorative, precum perne sau cuverturi.

Ce înseamnă lenjerie 3D?

Lenjeria 3D se referă la lenjeriile de pat care au imprimeuri tridimensionale, create prin tehnici avansate de imprimare digitală. Aceste imprimeuri conferă o iluzie de adâncime și relief, oferind un aspect vizual atrăgător și dinamic.

Lenjeriile 3D pot avea o varietate de modele, precum peisaje, animale, flori sau teme abstracte, și pot adăuga un element decorativ interesant în dormitor.

Care este cel mai bun material pentru lenjeriile de pat ?

Fiecare material are beneficiile lui și poate fi potrivit pentru orice piele, cu toate acestea, cel mai bun material pentru lenjeriile de pat este bumbacul. Este natural, calitativ, confortabil, moale, ușor, lasă pielea să respire și este ușor de întreținut.

Cât material intră la o lenjerie de pat ?

Această întrebare trebuie să aibă un răspuns individual, deoarece fiecare client are nevoie de un design diferit în conformitate cu ce saltea are acasă. Depinde foarte mult de dimensiunile patului și a saltelei. Înainte de a procura cea mai bună lenjerie pentru pat trebuie să fie măsurate cu atenție salteaua, patul, pernele și celelalte detalii de care aveți nevoie.

Webografie

În analiza noastră pentru a căuta cele mai bune lenjerii de pat, am folosit informații din următoarele surse:

Cât de util a fost articolul?
0 / 5

Nota ta:

Leave a Reply