Skip to main content
Electrocasnice

Top 9 Cele mai bune masini de spalat rufe

By 29 ianuarie 2019ianuarie 17th, 20232 Comments

Mașină de spălat în zilele noastre este un obiect esențial în fiecare casă și ne face viață mai puțin stresantă.
O mașină de spălat haine bună îți va curața hainele și va îndepărta chiar și cele mai dure pete precum cele facute de diverite sosuri sau iarbă. În plus, poți conta pe ele pentru a te asigura că ploverele tale favorite nu se micșorează și că articolele voluminoase, cum ar fi prosoapele, nu ies ude.

Pentru că pe piață există un numar mare de mașini de spalat, am gasit cele mai bune mașini de spalat din care poți alege după nevoile tale.

Top 9 mașini de spălat bune

Mașină de spălat rufe Miele

Cele mai bune masini de spalat Miele.

Mașină de spălat rufe Miele -Păreri

Mașina de spălat rufe de la Miele reprezintă inovație, performanță și o tehnologie de cea mai bună calitate, adaptată zilelor noastre. Aceasta dispune de funcția Eco, cu o durată de 3 h 30 min, care asigură o curățare ecologică și sănătoasă. Este prevăzută cu o capacitate mare de încărcare, de 9 kg, care asigură curățarea hainelor pentru 4 membri. Consumul de energie electric va fi mic, datorită clasei energetice de tip A+++ – ideal pentru cei care vor să economisească sau să aibă grijă de mediul înconjurător.

Design-ul mașinii este unu simplu, dar în același timp modern, cu carcasa de culoare albă. În partea stângă a zonei superioare se găsește sertarul pentru a adăuga detergenții, iar cu ajutorul butonului rotativ puteți alege programul dorit. Programele vă va permite spălarea potrivită pentru fiecare tip de haină: cămăși, mătase, lână, haine sport, îmbrăcăminte outdoor etc. În plus, puteți seta programul prin aplicația, pe care o puteți descărca în telefonul mobil, de unde se poate realiza și monitorizarea întregului proces.

Un avantaj important al acestei mașini de spălat constă în nivelul mic de zgomot, de 48dB, care o face silențioasă la orice spălare. Astfel, aceasta devine perfectă pentru persoanele sensibile la sunete sau pentru cei care au copii mici.

Mașina de spălat rufe automata Samsung Eco Bubble

Cea mai bună mașină de spălat rufe automată Samsung.

Mașină de spalat Samsung Eco Bubble -Păreri

Mașină de spălat rufe Samsung este eficientă atât când utilizezi apă caldă cât și apă rece, prezintă 8 programe de spălare: Baby Care, Super Eco, Clătire și Centrifugare, Daily Wash și programe pentru lână, bumbac sau pentru materiale sintetice dar și tambur Diamond Drum care asigură tratarea eficientă a țesăturilor.
În plus, această mașină de spălat rufe îți vine in ajutor cu un program Memo care reține ultimile setări și un program pentru spălare rapidă.
Această mașină de spălat inteligentă este de cea mai bună calitate la un preț foarte bun.

Mașină de spălat rufe Whirlpool Supreme Care

Cea mai bună mașină de spălat rufe automată Whirlpool.

Mașină de spălat rufe Whirlpool -Păreri

Dacă vă doriți o mașină de spălat rufe diferită de cele standard, aceasta poate fi modelul potrivit. Acest fapt se datorează culorii gri, care se întâlnește mai rar în casele oamenilor, dar care este foarte confortabilă, pentru că nu este la fel de ,,sensibilă” la murdărie, precum cea de culoare albă.

Mașina de spălat rufe Whirlpool este dotată cu tehnologia 6th Sense (6-lea simț). Aceasta monitorizează întregul proces de spălare, reglează presiunea, consumul de apă și timpul de spălare. Atât timp cât hainele sunt murdare mașina va spăla, iar în momentul rezultatului perfect, aceasta se oprește. Dispune de funcția de blocare de siguranță, potrivită pentru persoanele cu copii mici.

Rezervorul pentru detergenți este realizat din plastic, fapt ce-i scade din greutatea mașinii și scade nivelul de zgomot în procesul de spălare. Mașina este dotată cu 10 programe de spălare diferite, potrivite pentru spălarea: rufelor delicate, lânei, mătasei, bumbacului, hainelor sintetice, lengeriei. În momentul când mașina și-a finisat programul, aceasta va porni un semnal de încheiere, care nu vă va permite să uitați este timpul să le scoateți.

Mașină de spălat rufe incorporabilă Electrolux

Cea mai bună mașină de spălat rufe incorporabilă de 8 kg.

Mașină de spălat rufe incorporabilă Electrolux -Păreri

Această mașină spălat rufe incorporabilă este fabricată în Franța, unde a fost dotată cu o mulțime de funcții, care ușurează considerabil viața cotidiană. Una dintre aceste dotări este funcția de Time Management, care vă va permite să setați programul astfel încât rufele să fie gata exact atunci când aveți nevoie.

Pentru o utilizare și mai confortabilă, această mașină de spălat haine este silențioasă, cu nivelul de zgomot de numai 46 dB, care este esențial mai ales atunci când după o zi de muncă vreți să stați în liniște. Pentru o stabilitate perfectă această mașină de spălat rufele cântărește 71.5 kg, astfel puteți fi siguri că nu-și va schimba poziția, aspect foarte important pentru o mașină de spălat haine incorporabilă.

Sistemul său SteamCare furnizează abur după fiecare ciclu, reducând șifonarea cu până la o treime și asigurând o netezime impecabilă fără a călca.

Mașină de spălat rufe cu incarcare verticală Indesit

Cea mai bună mașină de spălat cu raport calitate-preț bun și încărcare verticală.

Mașina de spălat rufe verticală Indesit -Păreri

Dacă locuiești într-un apartament cu o suprafață mică în baie sau pur și simplu nu îți place să încarci vizual odăile, această mașină cu încărcare verticală este potrivită nevoilor tale. Datorită formei verticale poate fi poziționată comod, fără să ocupe prea mult spațiu, iar pentru a pune sau scoate rufele nu este nevoie să te apleci, pentru că acești pași pot fi făcuți din picioare.

Mașina de spălat rufe verticală este fabricată de brandul Indesit, foarte mult apreciat atât la nivel național, cât și internațional. Calitatea acestei mașini este demonstrată de majoritatea utilizatorilor, care au rămas satisfăcuți de dotările de care dispune acest model și de prețul foarte accesibil. Cu ajutorul acestei mașini puteți seta următoarele programe: spălare rapidă, clătire suplimentară, înmuiere, anti-sifon, spălare reîmprospătată, clătire, lenjerie și prosoape, sintetice, scurgere/întoarcere, spălarea țesăturilor delicate, spălarea hainelor pentru bebeluși, spălarea bumbacului, spălarea lânii, îndepărtarea petelor, spălare economică. După cum puteți observa, puteți alege programul perfect pentru toate rufele posibile din casă.

Mașină de spălat rufe profesională

Cele mai bune mașini de spălat profesionale.

Mașina de spălat haine profesională -Păreri

Printre cele mai bune mașini de spălat profesionale se numără și această mașină inovatoare, ce descrie atât prin exterior, cât și prin funcționalități performanța ultimilor ani. Pe partea superioară a mașinii este încorporat un microprocesor cu touch screen foarte rar întâlnit, care permite presetarea a 26 de programe.

Dacă faceți parte dintr-o familie cu mai mulți membri, această mașină poate fi folosită pentru 5-6 persoane, datorită capacității mari de 10 kg. De asemenea, această mașină inovatoare este silențioasă, pentru că nivelul de zgomot este de doar 30 dB. Ce ține de siguranța pe podea, mai ales în timpul uscării, mașina rămâne stabilă, datorită celor 150 kg.

Optând pentru această mașină de spălat rufe puteți fi siguri de faptul că vă va ține o perioadă îndelungată, pentru că este realizată din cele mai bune materiale. Cuva mașinii este fabricată din inox, ceea ce o face rezistență la lovituri și la coroziuni. Inoxul este considerat unul dintre cele mai bune metale, astfel produsele realizate din acesta sunt pe larg căutate și apreciate.

Mașină de spălat rufe slim LG

Cea mai bună mașină de spălat rufe slim de la LG.

Mașină de spălat rufe slim LG -Păreri

Primul lucru pe care trebuie să-l remarcăm la această mașină de spălat rufe este aspectul modern, care va oferi un pic mai mult stil fie bucătăriei sau baiei. Culoarea mașinii este de un argintiu foarte atrăgător, fiind realizată din inox și plastic.

Această mașină este de tip slim, adică are dimensiuni mai mici față de cele clasice: adâncime 45 cm, lățime 60 cm, iar înălțime 85 cm. Acesta este principalul lor punct forte, ele putând fi transportate ușor și pozitionate cât mai comod.

Mașina este dotată cu tehnologia LG Steam care elimină până la 99,9% din alergeni și asigură cu 30% mai puține cute, astfel procesul este extra igienic. De remarcat este și consumul mediu anual de apă mic, care ajunge până la 9240 de litri.

Mașină de spălat rufe cu uscător Samsung

Cea mai bună mașină de spălat și uscat rufe.

Mașină de spălat cu uscător Samsung-Păreri

Achiziționând această mașină, veți reuși să spălați și să uscați la perfecție rufele, fără nevoia de a cumpăra un uscător separat. Mașina 2 în 1 este la un preț avantajos, mult mai accesibil decât dacă ați procura separat mașinile. Capacitatea mașinii pentru programul de spălare este de 9 kg, iar capacitatea uscătorului de 6 kg pentru un ciclu de spălare.

Mașina este dotată cu 25 de programe diferite, iar cel mai scurt program de spălare este de 15 minute, soluția perfectă dacă urmați să plecați undeva, iar hainele de care aveți nevoie nu sunt curate. Aceste programe, care pot fi setate și cu ajutorul aplicației mobile, vor curăța lucrurile în funcție de material sau nevoi, precum: denim, bumbac, sintetice, lână, rufe delicate sau clătire rapidă etc.

Modelul de tip spălător și uscător este foarte silențios, iar funcția de blocare a accesului pentru copii, este perfectă pentru o familie cu copii mici și curioși. O funcție rar întâlnită, dar de care des avem nevoie este adăugarea rufelor chiar în timpul spălării și această mașină este dotată cu această funcție minunată.

Mașină de spălat și uscat rufe LG

Cea mai buna masina de spalat cu uscator de 9 kg.

Mașină de spălat și uscat rufe Samsung-Păreri

Mașina de spălat haine cu uscător LG F4DV709S1E are o capacitate de spălare de 9 kg, fiind ideală pentru o familie de 4-5 membri. Prin intermediul funcției cu aburi LG Steam+ se elimină 99,9% din alergeni și se reduc cu 30% cutele. În același timp, mașina de spălat poate fi conectată Wi-Fi la dispozitivele inteligente și pot fi descărcate noi programe de spălare.

De ce am tinut cont

Capacitate

Mașinile de spălat au capacitatea cuvei diferite. Se măsoară în kilograme și îți arată câte kilograme de articole uscate pot întră în mașînă înainte de spălare. Cu cât numărul de kilograme este mai mare cu atât poți spăla o cantitate mai mare de rufe.
Este important să ai o mașina de spălat suficient de încăpătoare pentru tine atunci când speli foarte des cantități mari de haine. Capacitatea poate ajunge până la 20 kg la mașinile de spălat pentru uz casnic sau mai mult pentru cele de uz industrial.

Viteză de rotație

Viteză de rotație, măsurată în rotații pe minut, ne indică cât de repede se rotește cuva în timpul stoarcerei. Cu cât viteză de rotație este mai mare cu atât mai multă apă este expluzata din haine în momentul stoarcerei, lăsând hainele mai uscate la terminarea ciclului de spălare.
Nu lasă viteză de rotație să fie un factor cheie în alegerea mașinii de spălat rufe. Vitezele mari de centrifugare uneori pot deteriora anumite materiale. Cea mai mare viteză recomandată este de 1800 rpm pentru programele speciale cum ai fi funcția de spălare a articolelor din bumbac. Însă vitezele de centrifugare pentru sintetice și delicate sunt de obicei de 400-800 rpm. Cele mai multe mașini au cel puțin două viteze de centrifugare.

Eficiență energetică

Mașinile de spălat, la fel ca majoritatea aparatelor din casă, au în prezent ratinguri energetice între A și G, iar modelele A sunt cele mai eficiente din punct de vedere energetic. Cu toate acestea, cele mai noi modele sunt din ce în ce mai eficiente din punct de vedere energetic, astfel încât noi ratinguri au fost adăugate sistemului actual. Unele mașini noi de top, cu rating A +++, A ++ și A + – sunt o veste bună pentru mediul înconjurător și pentru portofel.

Funcții

 • Display digital – Îți indică cât durează un program până la final.
 • Programarea pornirii – Această funcție îți permite să setezi mașina de spălat să înceapă să spele când preferi. Spălarea poate fi setată pentru tarifele reduse din timpul nopții sau pentru momentul în care ești plecat de acasă pentru a nu fi deranjat de această.
 • Blocare acces copii – O funcție esențială pentru gospodăriile cu copii mici. Modelele cu această funcție impediaca utilizarea sau modificarea comezilor mașinii de spălat, pentru a stă fără griji că cel mic va putea opri mașînă în timp ce spală.

Programe

Gândește-te la tipurile de haine pe care le speli cel mai des și alege în consecință. Programele de baza cele mai comune sunt:

 • Bumbac – Aproape orice mașină este dotată cu această funcție de spălare riguloasa, la o termperatura mai mare pentru o perioadă mai lung de timp.
 • Sintetice sau îngrijire ușoară – Articolele sintetice necesită o spălare mai blândă. Se spală la o temperatură mai scăzută – 40°C sau mai puțin – și o viteză de rotație pentru stoarcere mai mică.
 • Delicate/lână/spălare manuală – Asemănător cu programul pentru articolele sintetice utilizează temperaturi scăzute și viteze minime de rotație pentru a preveni deteriorarea hainelor. Acest program este util dacă aveți multe articole delicate sau din lână ce necesită mai multă apă și o manipulare blândă.
 • Sport – Concepută pentru a curată hainele din microfibră, pentru a îndepărtarea petelor de transpirație și a mirosurilor. Acest program funcționează ulitizand un ciclu de spălare mai lung la o temperatură scăzută.
 • Spălare rapidă – această poate fi de 15 sau 30 de minute pentru un ciclu complet de spălare. Este proiectată pentru a spăla rapid rufele mai puțin murdare. În general, există o cantitate maximă de rufe limitată pentru a folosi acest program.
 • Mod economic – Reduce automat temperatura de spălare pentru a reduce consumul de energie.
 • Extra clătire – acest lucru îți permite să mărești numărul de clatiri. Foate util personelor cu o piele mai sensibilă sau are alergie la detergent.
 • Controlul variabil al temperaturii – Mașinile de spălat de baza au setat temperaturi pentru bumbac, spălare ușoară sau spălare delicată. Mașinile mai sofisticate îți permit să modifici temperatura astfel încât să poți alege între 15 ° C și 95 ° C.

Cele mai bune mașini de spălat profesionale dispun de programe mai sofisticate cum ar fi :

 • Dispozitiv de protecție contra dezechilibrelor – Acesta reglează lungimea și viteză rotației și întră în acțiune dacă încărcătură este distribuită neuniform pe tambur. Poate funcționa în mișcare scurtă pentru a regla sarcina și pentru a împiedică tensionarea inutilă a lagărelor.
 • Ușor de călcat – Unele mașini de spălat dispun de acest program “ușor de călcat”. Rufele stau în apă și sunt rotițe și centrifugate atât în timpul spalatului cât și în timpul clatirii motiv pentru care se reduce sifonarea hainelor sau formarea cutelor. Având funcția de călcare, rufele se vor calcă mai ușor.
 • Funcție de uscare – O mașină de spălat rufe cu uscător s-a dovedit a fi foarte importantă atunci când nu ai spațiu suficient pentru o mașină de spălat separată și un uscător de rufe. Deși ciclurile de spălare și uscare sunt mai lungi la aceste mașini și funcția de uscare nu funcționează că și când ai avea un uscător separat, se va dovedi utilă atunci când ai nevoie să îți usuci hainele și nu ai spațiu.
 • Programe de curățare cu aburi – Unele mașini de spălat rufe oferă o opțiune de curățare cu aburi pentru încărcături mai mici. Această opțiune este bună pentru hainele bebelușilor și a copiilor dar și articolelor mai delicate asigurând o curățare mai igienică.

Preț

O mașină de spălat are capacitatea de viață de maxim 10 ani. Recomandăm să țineți cont de asta în calcul final atunci când cumperi o mașină de spălat, că va fi o investiție pe termen mai lung. Știm că nu vrei să dai o avere pe mașină de spălat dar de multe ori o decizie strict bazată pe preț poate face false economii în realitate pe termen lung. Te asigurăm că poți cumpără mașini de spălat decente la prețuri rezonabile.
Cu cât numărul de facilități este mai mare cu atât se va mari și prețul. Investiți într-o mașină potrivită nevoilor tale și doar așa pe termen lung vei economisi.

Intrebari frecvente

Ce masina de spălat rufe sa cumpăr?

Mașina de spălat pe care ar trebui să o cumpărați depinde de nevoile și preferințele individuale. Unele lucruri la care să vă gândiți atunci când luați decizia de achiziție includ:

 • Dimensiunea: luați în considerare dimensiunea familiei dvs. și cantitatea de rufe pe care o aveți de spălat în fiecare săptămână atunci când alegeți dimensiunea mașinii de spălat. Dacă aveți o familie mare, o mașină cu o capacitate mai mare va fi probabil mai potrivită.
 • Eficiența energetică: căutați o mașină de spălat cu un rating ridicat de eficiență energetică. Eticheta de energie UE vă va ajuta să comparați consumul de energie al diferitelor modele.
 • Caracteristici: luați în considerare caracteristicile de care aveți nevoie într-o mașină de spălat. De exemplu, dacă aveți multe articole delicate, poate doriți să căutați o mașină cu un ciclu delicat. Dacă aveți un stil de viață aglomerat, poate doriți să căutați o mașină cu un ciclu de spălare rapidă.
 • Brand și preț: luați în considerare brandul și prețul mașinii de spălat. Cercetați diferitele branduri și comparați prețurile pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună valoare pentru bani.
 • Tipul de încărcare: puteți alege între mașini de spălat cu încărcare frontală și cele cu încărcare verticală. Mașinile cu încărcare frontală sunt mai eficiente din punct de vedere al energiei și al apei, dar cele cu încărcare verticală sunt mai accesibile din punct de vedere al prețului și mai convenabile pentru persoanele cu probleme de mobilitate.

În cele din urmă, cea mai bună mașină de spălat rufe pentru dumneavoastră este una care îndeplinește nevoile specifice și se potrivește bugetului. Vă recomandăm să citiți recenzii noastre, să cereți recomandări și să comparați modelele înainte de a lua decizia finală.

Cum se face intretinerea la masina de spalat?

De doua sau de trei ori pe an, va trebui sa pornesti masina fara rufe in ea. Seteaza cel mai dur program de spalare si pune suficient detergent pentru o incarcare normala. O spalare regulata de intretinere iti mentine utilajul si tevile de evacuare curate si elimina orice acumulare de murdarie, grasimi si saruri generate de apa dura.

Cum se curață mașina de spălat rufe?

Pentru a curăța o mașină de spălat, puteți utiliza următorii pași:

 • Rulează o încărcătură goală la temperatura cea mai înaltă pentru a elimina orice murdărie sau resturi.
 • Ștergeți exteriorul mașinii, inclusiv garnitura ușii și locul unde se pun detergenții.
 • Curatați suportul pentru detergent prin eliminarea lui și spălarea cu apă caldă și dezinfectant.
 • Folosiți un produs de curățare specializat sau o soluție de oțet și bicarbonat de sodiu pentru a curăța interiorul mașinii, inclusiv tamburul și garnitura ușii.
 • Rulează o altă încărcătură goală la temperatura cea mai înaltă pentru a clăti mașina și a elimina orice soluție de curățare rămasă.
 • Lăsați ușa deschisă pentru a permite mașinii să se usuce complet înainte de a o utiliza din nou.

Este de asemenea recomandat să verificați manualul utilizatorului pentru orice proceduri de curățare sau precauții recomandate.

De ce miroase mașina de spălat rufe?

Mirosul chiar și pentru cele mai bune maşini de spalat rufe poate fi cauzat de mai multe factori diferiti, cum ar fi:

  1. Tambur murdar: În timp, murdăria, spuma de detergent și bacteriile se pot acumula în tamburul mașinii de spălat.
  2. Reziduuri de detergent sau balsam de rufe: Dacă utilizați prea mult detergent sau balsam de rufe, acestea pot lăsa reziduuri în tambur și în conductele mașinii de spălat.
  3. Garnitura ușii: Garnitura ușii mașinii de spălat poate deveni un loc de reproducere pentru mucegai și bacterii dacă nu este curățat în mod regulat.
  4. Apă rămasă în mașina de spălat: Dacă apa rămâne în mașina de spălat după un ciclu, se poate usca și lăsa în urmă un miros mustos.
  5. Scame și păr: Scamele și părul se pot acumula în mașina de spălat și conducte.

Pentru a remedia mirosul, puteți rula o încărcătură goală la temperatura cea mai înaltă cu o cană de oțet sau un produs special de curățare a mașinii de spălat. Curățați garnitura ușii, tamburul și locul de detergent în mod regulat. Asigurați-vă că lăsați ușa deschisă după utilizare pentru a permite mașinii să se usuce.

Este de asemenea recomandat să verificați manualul utilizatorului pentru modelul specific pentru orice proceduri de curățare sau precauții recomandate.

Cât consumă o mașină de spălat A +++ ?

Conform Energy.gov, o mașină de spălat cu o clasă energetică de +++, sau “Super Plus”, va consuma aproximativ 0,25 kWh pe încărcare.

De altfel consumul de energie al unei mașini de spălat cu clasa de energie +++ poate varia în funcție de modelul, brandul și dimensiunea mașinii. Conform sistemului de etichetare a energiei Uniunii Europene, mașinile de spălat cu o clasă de energie de +++ sunt clasificate ca modelele cele mai eficiente din punct de vedere al energiei. Consumul acestora este mai mic decât celelalte clase. Totusi, un consum precis nu poate fi furnizat deoarece poate varia de la model la model.

Se recomandă să verificați eticheta de energie sau specificațiile producătorului sau manualul utilizatorului pentru mai multe informații precise privind consumul de energie al unei mașini de spălat cu clasa de energie +++.

Cum instalez corect masina de spalat?

Inainte de instalare, curelele de transport trebuie scoase – acestea sunt de obicei situate in partea din spate a masinii. In mod ideal, masinile ar trebui sa fie asezate pe o podea solida, dar daca trebuie sa o pui pe o podea suspendata, atunci este o idee buna sa pui sub ea o bucata de MDF sau un placaj solid de dimensiuni adecvate, de 2,5 cm grosime – acest lucru ajuta la reducerea vibratiilor si va prelungi durata de viata a masinii. Asigurate ca masina este la nivel pe toate cele 4 picioare si ca furtunurile de apa nu sunt indoite sau rasucite inainte de a o porni pentru prima data.

Pot cumpara masina de spalat online?

Este chiar recomandat sa cumperi masina de spalat online. Vei reusi astfel sa faci economii pentru ca poti gasi produse la reduceri sau vei avea la dispozitie o gama mai larga de produse la un pret mic, comparativ cu situatia din magazinele fizice. Atunci cand comanzi online produsul va veni singur la tine si nu mai esti nevoit sa cauti solutii care sa te ajute sa duci masina de spalat acasa. In plus, cand comanzi online poti vedea si recenziile venite de la ceilalti utilizatori si vei determina daca produsul merita investitia.

Unde se pune detergentul lichid in mașina de spălat rufe?

Detergentul lichid se poate introduce în compartimentul specific pentru detergent al maşinii de spălat sau direct în cuva. Dacă utilizați compartimentul, urmați indicațiile fabricantului pentru a alege cantitatea potrivită de detergent și să setați programul corespunzător.

Ce mașină de spălat rufe este mai bună?

Există multe aspecte de luat în considerare atunci când ne gândim care este cea mai bună mașină de spălat, cum ar fi eficiența energetică, capacitatea, caracteristicile și prețul. Depinde de nevoile și preferințele individuale. Unele dintre cele mai bune branduri din piață sunt LG, Samsung, Bosch, Miele și AEG.

O mașină de spălat cu un grad ridicat de eficiență energetică este o opțiune bună, mai ales dacă doriți să salvați bani pe facturile de energie pe termen lung. O mașină cu o capacitate mai mare este, de asemenea, o opțiune bună dacă aveți o familie mare sau aveți multe haine. Dacă aveți nevoi specifice de spălare, cum ar fi țesături delicate sau spălări rapide frecvente, poate doriți să căutați o mașină cu cicluri specializate.

Unele dintre cele mai noi tehnologii pe care le puteți găsi pe piață sunt funcția de adăugare a aburului, funcția de WI fi si control prin aplicații mobile și opțiunile de spălare rapidă.

În cele din urmă, cea mai bună mașină de spălat este una care îndeplinește nevoile specifice, se potrivește bugetului și are o reputație bună pentru fiabilitate și satisfacția clienților. Este recomandat să citiți recenzii, să cereți recomandări și să comparați modelele înainte de a lua decizia finală.

Cât de util a fost articolul?
0 / 5

Nota ta:

Join the discussion 2 Comments

Leave a Reply