Skip to main content
Electronice

Cele mai bune microfoane spion

15 februarie 2023No Comments

Uneori suntem puși în fața unor întâmplări neașteptate și cărora trebuie să le găsim rezolvarea într-un fel sau altul. Fie că suntem agresați fizic sau verbal la serviciu, la școală, pe stradă, sau chiar în familie, aceste evenimente nu sunt normale și trebuie oprite. De-a lungul timpului ne confruntăm cu tot mai multe cazuri de abuzuri în care vinovăția agresorului nu s-a putut dovedi din cauza lipsei dovezilor cât mai clare, sau lipsei de reacție în momentul întâmplării. Ei bine, există soluții, iar aceste soluții sunt microfoanele spion cu înregistrare audio secretă. Există diverse dispozitive care înregistrează sunet și sunt mascate în obiecte pe care le folosim zilnic, astfel avem posibilitatea de a aduna fișiere audio într-un mod mult mai simplu și mai discret.

Top 4 cele mai bune microfoane spion

Reportofon integrat în stick USB spionaj

Cel mai bun reportofon de spionaj cu înregistrare audio secretă tip stick USB.

De ce am ales reportofon stick USB spion

Acest tip de reportofon încorporat într-un stick de memorie este unul dintre cele mai comandate dispozitive de spionaj cu înregistrare audio.

Acest microfon spion fără fir are senzor de activare vocală, astfel înregistrarea va porni doar atunci când dispozitivul va detecta sunet. Stick-ul poate fi conectat la orice device, fiind dotat atât cu USB-A, cât și cu micro-USB.

Unul dintre cele mai mari avantaje ale acestui tip de microfon spion este distanța de la care poate înregistra convorbirile. Calitatea sunetului este una excelentă chiar și de la distanța de 5 sau 8 metri, sunetul ajungând la 192 Kbps. Mini microfonul pentru spionaj poate suporta date de până la 4 GB adică 74 de ore de înregistrare. Pe lângă capacitatea mare de memorie, dispozitivul poate înregistra continuu timp de 18 ore.

Aparatul de spionaj se încarcă rapid, prin simpla conectare la orice mufă USB sau micro-USB, iar într-o oră puteți să-l puneți din nou în acțiune. Dimensiuni: 60 x 20 x 7 mm (lungime-lățime-înălțime).

Aparate de spionaj audio Stick USB 8GB D52

Cel mai bun microfoane spion fara fir tip stick cu inregistrare.

De ce am ales reportofon spy stick USB D52

Reportofonul tip stick este un dispozitiv de înregistrare audio excelent, datorită capacității sale de stocare a înregistrărilor de până la 80 de ore, adică 8 GB. Dispozitivul are un design simplu ceea ce-l face ușor de folosit.

Când butonul este îndreptat spre ON, pornește înregistrarea, iar când îndreptați butonul spre OFF, opriți înregistrarea. Lângă acest buton ON/OFF există un mic led de culoare roșie care va sta aprins odată ce conectați stick-ul la un device, sau în timp ce-l încărcați. Acest led nu se aprinde în timpul înregistrărilor. Pentru a încărca bateria stick-ului cu reportofon încorporat, trebuie doar să-l conectați la un laptop, iar în maxim 2 ore, acesta va funcționa la capacități maxime.

Îl puteți agăța de rucsac, de chei, de geantă sau alte obiecte pentru a fi cât mai discret, iar microfonul spion va înregistra toate conversațiile de care aveți nevoie. Dimensiuni: 6,5 x 2 x 0.8 cm.

Pix Spion cu Cameră 1080 HD și Microfon

Cel mai bun aparat de spionaj de la distanță cu camera si microfon ascuns.

De ce am ales pix spion

Pixul spion cu înregistrare audio aduce un plus de utilitate pentru nevoile tale. Cu acest aparat de spionaj vei putea să acoperi toată gama de informații dintr-o singură mișcare. Pixul poate înregistra conversații, dar poate și filma cu o rezoluție de 1080 x 720 px și face și fotografii care ajung la o rezoluție de 1280 x 1024 px. Fișierele sunt salvate pe un card MicroSD de maxim 16GB care nu este inclus în kit. Este compatibil cu sistemele de operare Android, IOS și Windows, deci vei putea vedea/asculta video-urile și fotografiile pe orice dispozitiv ai la îndemână.

Designul pixului este unul foarte simplist, iar camera este integrată foarte subtil deasupra clemei de prins a pixului. Abordând astfel de poziționare, vei putea agăța pixul de buzunarul cămășii tale sau de coperta unei agende, iar dispozitivul va putea filma sau înregistra, fără ca cineva să poată bănui acest lucru.

Modul de utilizare se desfășoară în câțiva pași simpli. Pentru a porni pixul, ține apăsat butonul de sus până se aprinde un led micuț. În cazul în care dorești să faci o fotografie, doar apăsă o dată butonul de sus ca și cum ai vrea să scoți mina pixului. Odată ce ledul se va aprinde și stinge rapid, vei știi că fotografia a fost salvată. Pentru a filma trebuie să ți apăsat butonul de sus până ledul devine intermitent și apoi se va stinge complet, atunci vei știi că înregistrezi video. Pentru a opri înregistrarea video, apăsă pe același buton o dată, iar filmarea se va salva automat în memoria dispozitivului spion.

Reportofon spion mini 8GB D42

Cel mai mic microfon spion.

De ce al ales mini reportofon

Mini reportofonul spion combină două moduri de utilizare. Poți folosi device-ul ca mp3 Player, dar poți și înregistra sunet, astfel asculți muzica ta preferată și înregistrezi cu același device. Dimensiunile lui sunt foarte discrete, poate fi confundat cu un stick fără să iasă prea tare în evidență.

Dispozitivul de spionaj poate stoca până la 80 de ore de înregistrări, având capacitate de 8GB. Bateria încorporată menține disponibilitatea de a fi folosit cât mai mare. Bateria reportofonului se va încărca odată conectat la USB, iar timpul de încărcare este de maxim 2 ore. Calitatea sunetului ajunge la 192kbps, iar bateria este de 100mA-3,7V.

Dispozitivul de înregistrare este compatibil atât cu iOS cât și cu Windows, așadar veți putea descărca sau încărca fișiere în reportofon indiferent de ce fel de device dețineți. În kit veți avea incluse și căștile, alături de un cablu USB și bineînțeles, manualul de utilizare.

Dimensiunile reportofonului sunt: 46 x 18 x 6 mm (lungime-lățime-înălțime), 7,8 g greutate.

De ce am tinut cont

Calitatea sunetului

Dacă este vorba despre fișiere audio, atunci automat este vorba despre o calitate a sunetului cât mai bună. Vocile trebuie să se audă cât se poate de clar. În acest sens sunt create dispozitivele care au o capacitate de a înregistra de la distanțe mari. În cazul acestor tipuri de device-uri, sunetul trebuie să fie de o calitate excelentă mai ales atunci când fișierele audio sunt descărcate pe alte dispozitive. Înregistrarea trebuie să fie lipsită de zgomotul puternic de pe fundal sau clasicul bâzâit.

Functii

Capacitatea de stocare a aparatului de înregistrat este foarte importantă. La fel de importantă este și durata bateriei și timpul necesar pentru a fi încărcată. În funcție de aceste aspecte putem determina calitatea serviciilor pe care ni le oferă astfel de dispozitive. În ideea de a economisi energie, există și dispozitive dotate cu senzor de sunet, care odată declanșat, modul de înregistrare pornește automat. În cazul în care dispozitivul de înregistrare ales nu îndeplinește această funcție vă puteți îndrepta atenția către cele care au o capacitate a bateriei și a memoriei foarte generoasă. Există cazuri în care un astfel de dispozitiv trebuie să stea pornit 24 de ore pentru a obține o informație relevantă care poate se rezumă la 5 minute de înregistrare.

Design

Având în vedere că este vorba despre înregistrarea unor conversații în mod discret, fără a trezi suspiciuni, designul produselor trebuie să fie cât mai normal și comun. Microfonul este deseori ascuns în obiecte pe care oamenii le folosesc zilnic în scopuri cotidiene. Ideea de stick și de pix s-a dovedit a fi una dintre cele mai comune și totodată și una dintre cele mai eficiente variante. Mai mult de atât, pe lângă opțiunile de înregistrat și fotografiat, aceste dispozitive pot fi folosite și pentru menirea lor obișnuită. Putem folosi stick-ul care înregistrează sunet pentru a stoca și alte date sau putem folosi pixul pentru a scrie. Reportofonul poate fi folosit și ca MP3 Player pentru a asculta înregistrările făcute, dar poate fi folosit și pentru muzică.

Intrebari frecvente

Cum pornesc stick-ul și cum îmi dau seama ca a pornit?

Stick-ul este prevăzut cu un buton de pornire/oprire. De obicei acesta funcționează ridicând sau coborând pe o șină. De asemenea, exista și un led indicator care este destinat să vă informeze despre pornirea/oprirea înregistrării.

Pixul cu înregistrare audio și video poate fi folosit pentru a scrie pe hârtie?

Da, pixul poate fi folosit și în scopul lui principal, de a scrie.

Are dispozitivul sistem de protecție a înregistrărilor în cazul în care este furat?

Nu. Fișierele sunt de tip WAV și pot fi accesate de oricine conectează dispozitivele la un alt device.

Conform Noului cod Penal, este ilegal să înregistrezi sau să fotografiezi persoane care se află într-un spațiu privat cum ar fi propria lor locuință. De asemenea, este interzis să difuzezi public imaginile sau înregistrările fără acordul persoanei fotografiate/înregistrate.
Este ilegal înregistrarea sau fotografierea persoanelor cu rea credință, în scopul de a defăima sau de a pune într-o lumină proastă respectiva persoană.

Cât de util a fost articolul?
0 / 5

Nota ta:

Leave a Reply