Skip to main content
Electronice

Cele mai bune sonerii wireless cu cameră video

16 aprilie 2023No Comments

Deseori se întâmplă să nu auzim când cineva vine în vizită. Totodată, se știe că acum există multe infracțiuni și furturi. Oamenii întotdeauna trebuie să fie precauți și foarte atenți la casele lor. Mereu persistă acea frică de a lăsa casa pe câteva zile fără supraveghere.

Iar, pentru a scăpa de aceste probleme avem nevoie de o tehnologie care să ne garanteze liniștea. Soneria este un dispozitiv de semnalizare acustică ce emite sunete. Totuși, așa ca și fiecare tehnologie și soneriile au evoluat.

Oamenii au nevoie de comoditate și cel mai important de siguranță. Iar, soneria wireless cu cameră video pentru ușă este produsul care îți oferă tot ce ai nevoie: siguranță, comoditate, modernizare, dar și simplitate pentru că este foarte ușor de instalat. C

u ajutorul acestei sonerii wireless vei putea în orice moment al zilei să verifici ce se întâmplă în fața ușii tale. Să vorbești din casă cu curierul și să vezi cine astăzi e musafirul de la ușă.

Top 4 sonerii wireless cu cameră video pentru ușă

Sonerie wireless cu cameră video

Cea mai bună sonerie fără fir cu cameră video, smart.

Păreri sonerie wireless cu cameră video

Soneria este un model smart, dotată cu conectivitate wireless,cu cameră video. Este potrivită pentru tine, deoarece îți asigură confort și cel mai important siguranță. Are funcția de detectare a mișcării, astfel atunci când nu vei fi acasă automat vei primi o alertă pe smartphone.

Soneria are 1080P HD, deconectarea este prin mișcare și convorbirea este bidirecțională. De asemenea, soneria este una inteligentă cu funcții video și audio în timp real de oriunde.

Totodată, datorită lentilei panoramice de până la 140°, camera soneriei nu pierde din vedere niciun unghi, dar și funcționează în parametri optimi indiferent de vreme. Soneria este rezistentă la intemperii IP65 și are un design modern.

Se încarcă cu ajutorul bateriilor reîncarcabile sau cu conectarea prin fire la curent.

Sonerie wireless cu cameră video pentru exterior

Cea mai bună sonerie fără fir pentru exterior, cu cameră video.

Păreri sonerie wireless pentru exterior

Această sonerie cu cameră video este potrivită pentru a fi montată în exterior fiind perfectă pentru orice locuință. Datorită ei, casa ta va fi întotdeauna în siguranță. Produsul îți oferă o rezoluție înaltă a imaginii cu un unghi perfect de vizualizare. Atât imaginile, cât și filmările sunt stocate local.

Soneria wireless are funcția de inteligență artificială, astfel atunci când cineva se apropie sau se folosește de butonul soneriei vei primi alerte în timp real de oriunde ai fi. Mai mult decât atât, alertele sunt întotdeauna relevante.

De asemenea, poți să răspunzi musafirului în timp real prin intermediul difuzorului sau prin înregistrare, unde se pot seta mai multe răspunsuri. Totul se controlează prin propriul smartphone, aplicația soneriei are chiar și setări personalizate.

Acest model poate fi considerat cea mai bună sonerie Wireless de exterior, care poate fi alimentată în două moduri diferite. Acestea fiind: cu bateria încorporată, ce îți oferă o autonomie de 6 luni cu o singură încărcare și modul clasic, adică cel cu fir.

Soneria wireless poate fi accesată de pe multiple platforme.

Sonerie fără fir cu cameră de exterior

Cea mai bună sonerie fără fir video wireless și aplicație mobilă.

Păreri sonerie wireless cu cameră video și aplicație

Soneria inteligentă îți aduce confort, încredere, libertate și siguranță. Datorită funcției de comunicare bidirecțională vei comunica liber cu musafirii tăi de pe propriul telefon și nu contează unde te vei afla.

De acum înainte, fără ca să ajungi la ușa casei, foarte ușor vei verifica cine a venit în ospeție, pentru că unghiul de vizualizare a soneriei este de 166 grade. Odată cu acest produs vei primi și un kit pentru instalare, dar și un manual de utilizare în engleză. De asemenea, soneria se poate conecta la WiFi, are vedere nocturnă și senzor de mișcare infraroșu.

Camera Wi-Fi vizor de ușă cu ecran

Cea mai bună cameră vizor de ușă cu ecran, sonerie și înregistrare video.

Păreri cameră vizor cu ecran

Camera vizor de ușă cu ecran, sonerie și înregistrare video oferă 24 din 24 siguranță și confort. Camera de vizionare a soneriei este nocturnă, se conectează la Wi-Fi, dar monitorul interior și soneria sunt cu fir, ceea ce înseamnă o putere mai mare și o distanță mai lungă la conexiune cu internetul.
De asemenea, are funcția de amprentă digitală și mai mult decât atât, deblocarea ușii o poți face direct din casă. Tot din locuință, poți vedea, auzi și vorbi cu oricine se află la ușă. Interfonul video are o tehnologie inovativă și inteligentă. Poți să comunici cu musafirul sau curierul prin două moduri: prin monitorul interior și prin camera din exterior. Totodată, se pot conecta până la 2 clopote cu 4 monitoare interioare. Aparatul de fotografiat a soneriei este de 1200TVL, unghiul de vizualizare e de 100º. Cea mai bună cameră cu vizor pentru ușă este rezistentă la ploaie, la praf și anti-vânt.

De ce am tinut cont

Funcții

Unghiul de vizualizare

Ca și fiecare produs, funcțiile de fiecare dată sunt diferite, dar toate la fel de importante. Uite că una dintre funcțiile esențiale este unghiul de vizualizare. De acesta depinde cât de bine va filma camera video de la soneria ta și cât de multe detalii vei putea vedea din fața locuinței tale. Vei avea la dispoziție fie mai multe colțuri ale casei, fie mai puține. Cea mai bună sonerie wireless este cea care are unghiul de vizualizare de minim 140 de grade.

Vedere nocturnă

Cea mai bună sonerie wireless trebuie să aibă și funcția de mod nocturn. Filmarea clară pe timp de noapte îți oferă și mai multă siguranță. Există mai multe tipuri de sonerii, dar și de luminare. De exemplu poate fi, iluminare cu infraroșu și iluminare cu ajutorul unor LED-uri.

Aplicații în telefon

Aplicația pentru smartphone este una dintre cele mai importante funcții. Anume datorită acestor aplicații soneriile sunt inteligente, ele îți garantează comoditatea de care ai nevoie. Cu ajutorul aplicațiilor poți vedea, auzi, dar și vorbi cu musafirul tău în orice moment al zilei, dar și în orice loc. De aceea, întotdeauna trebuie verificate aplicațiile de pe Google Play și App Store.

Rezistență la ploaie

Cea mai bună sonerie wireless trebuie să fie rezistentă la timpul de afară, fie el vânt puternic, soare sau ploaie. Siguranța va exista întotdeauna și nu contează de timpul de afară sau oră.

Tip de alimentare

Cele mai bune sonerii pot să se încarce atât cu baterii, cât și cu fir. Ambele variante au avantajele lor, totul depinde de preferințele utilizatorului. Dacă soneria e cu baterie, atunci veți fi siguri că bateriile le puteți găsi pe piață foarte rapid și la un preț accesibil. Dacă alegeți varianta cu fir, atunci veți scăpa de grija, că trebuie să încărcați sau schimbați bateriile la fiecare 4-5 luni.

Sistem de alertă

Un detaliu la fel de important este sistemul de alertă. Din păcate nu toate modelele pot fi folosite în același timp și cu alertă, de aceea înainte să procuri produsul să atragi o atenție sporită la acest aspect. În cazul în care nu vei fi acasă, iar în fața casei tale se întâmplă ceva, vei primi o alertă în timp real pe telefon.

Intrebari frecvente

Cum se montează un videointerfon?

De obicei, toate aceste detalii se găsesc în instrucțiuni, dar cei mai importanți pași sunt aceștia:

  • Pasul 1: Atașați cadrul de montare pe perete.
  • Pasul 2: Conectați firele individuale la bornele din partea din spate a monitorului conform schemei electrice.
  • Pasul 3: Cuplați conectorul de alimentare.
  • Pasul 4: Atașați cu atenție monitorul pe cadrul de montare.
  • Pasul 5: Conectați sursa de alimentare la rețea.

Cât costă un interfon pentru bloc?

Costurile de fiecare dată sunt diferite, pentru că depinde de tipul, dar și de funcțiile soneriei pe care o alegeți. Prețurile variază de la 100 lei până la 3. 000 lei.

Cum se deschide un interfon?

Fiecare interfon este diferit. De aceea și felul în care se deschide poate fi divers. Totul depinde de tipul ales. Interfoanele se pot deschide cu ajutorul unei chei sau, un mod mult mai simplu și mai confortabil este, introducerea unui cod special. Codul de obicei este setat de producătorul dispozitivului de interfon.
Dacă e să vorbim despre o altă modalitate de deschidere a interfonului, de exemplu atunci când suntem în casă și avem un musafir. Deschiderea se face foarte simplu:
Răspundeți la apelul interfon ca la un apel telefonic normal. Dacă ați vorbit cu musafirul și doriți ca ușa să fie deschisă, atunci butonul de deschidere a interfonului poate fi apăsarea unei cifre de pe telefon. (Cifra se alege de dumneavoastră atunci când se instalează interfonul).

Pot comunica cu musafirul fără să mă deplasez până la ușă?

Da, cea mai bună sonerie îți oferă nu doar securitate, dar și comoditate. Nu va mai fi nevoie să mergi până la ușă ca să vezi cine se află acolo sau ce își dorește, pentru că poți să faci acest lucru și din pat. Cu ajutorul soneriei wireless nu doar poți vedea în timp real, dar și vorbi.

Soneria e rezistentă la ploaie și ninsoare?

Da, soneria poate fi rezistentă și la apă. Cel mai frecvent întâlnim soneria smart. Ea este cea care rezistă la orice timp: ploaie, vânt, ninsoare. De aceea, cea mai bună sonerie smart este potrivită atât pentru apartamente, cât și pentru case. Acest produs întotdeauna îți garantează siguranță.

Webografie

In analiza noastra pentru a cauta cele mai bune sonerii wireless cu camera video, am folosit informatii din urmatoarele surse:

Cât de util a fost articolul?
0 / 5

Nota ta:

Leave a Reply