Skip to main content
Fitness & Sport

Băncuțe pliabile pentru abdomen acasă

15 februarie 2023No Comments

Dorința fiecărei persoane este de a avea un corp sănătos, tonifiat, plat, dar și frumos, iar între sănătate și frumusețe există o legătură foarte mare. Nu este ușor să scapi de stratul adipos de pe abdomen, dar totuși trebuie să o faci. Pentru că, pe lângă aspectul inestetic, grăsimea abdominală îți poate afecta și sănătatea. Grăsimea din jurul abdomenului este nocivă, ea poate conduce la diabet, boli de inimă, atac de cord, dar și demență. Astfel, pentru a scăpa de această problemă ai nevoie de cea mai bună bancă pliabilă pentru abdomen.

Banca abdominală este potrivită pentru tine, deoarece de acasă vei putea obține un abdomen plat, sănătos și frumos. La acest aparat vei executa numeroase exerciții care nu îți vor induce o tensiune dureroasă în spate, gât sau coapse. Exercițiile vor fi atât pentru antrenarea abdomenului, cât și a altor grupe de mușchi. Antrenamentele vor fi în confortul casei, comode, utile și eficiente. Banca pentru abdomene se pliază, astfel nu vei avea nevoie de mult spațiu pentru ea, totodată nu vei fi nevoit să mergi la sală.

Top 4 bănci pliabile de abdomen

Bancă fitness pliabilă Meco

Cea mai bună bancă fitness pliabilă pentru abdomene.

De ce am ales această bancă fitness pliabilă

Cu ajutorul acestei bănci pliabile vei putea antrena mai multe grupe de mușchi. Vei tonifia și modela nu doar abdomenul, dar și mușchii picioarelor. Greutatea rulmentul pe care o are banca este de 240 kg, astfel îți vei defini corpul rapid în confortul casei tale, fără a merge la sală. Banca nu-ți va ocupa mult spațiu pentru că este pliabilă. Chiar dacă aceasta se instalează și utilizează ușor, datorită materialului din oțel este foarte durabilă și rezistentă. Cu o piele respirabilă, moale și confortabilă, care se curăță ușor.

De asemenea, are un suport reglabil pentru picioare, de aceea se va adapta la diferite înălțimi, plus la toate are o bancă groasă și largă datorită căreia vei efectua exercițiile corect. Cu ajutorul ceasului electronic LED de o înaltă calitatea, vei vedea toate datele tale în timp real: minutele, caloriile, orele și pașii.

Bancă multifuncțională de abdomene

Cea mai bună bancă pentru abdomene multifuncțională.

De ce am ales această bancă multifuncțională

Cea mai bună bancă pentru abdomene multifuncțională este potrivită pentru oricine. Are un design compact, astfel, cu ajutorul acestei bănci vei efectua numeroase exerciții în confortul casei tale, cum ar fi exerciții pentru: abdomen, spate, talie, cap, picioare și nu doar. Cu ajutorul acestora îți vei tonifia corpul, dar și vei avea grijă de sănătatea ta. Pentru că banca îți poate trata durerile de spate, îți ameliorează oboseala, elimină stresul și promovează circulația cardiovasculară.

Este fabricată din materiale de înaltă calitate cu o manoperă ideală. Are cadrul robust din oțel și mânere durabile, astfel este rezistentă, eficientă și durabilă. De asemenea, datorită rolelor de blocare, care sunt acoperite cu un burete și centurii de siguranță, vei avea un antrenament complet sigur, fără dureri sau traume. Banca pentru abdomene multifuncțională este de tip fix și suportă o greutate de până la 136 kg.

Bancă abdomene multifuncțională DHS

Cea mai bună bancă pentru abdomene pliabilă multifuncțională DHS.

De ce am ales această bancă abdomene DHS

DHS este brandul care are grijă de clienții săi, produsele lor fiind calitative, eficiente, sigure și utile. Banca pentru abdomene DHS pliabilă multifuncțională este potrivită pentru tine, deoarece te vei putea antrena în confortul casei tale. Este pliabilă, astfel nu va ocupa mult spațiu și e multifuncțională. Vei avea posibilitatea de a efectua exerciții chiar și cu diverse greutăți ca: haltere, discuri sau bară.

Exercițiile efectuate la această bancă nu vor fi doar pentru abdomen, ci și pentru multe alte grupe de mușchi, cum ar fi: piept, umeri, spate, triceps, gambe, biceps și coapse. Banca este confortabilă și are dimensiunile de 170x108x139 cm, iar greutatea maximă suportată este de 100 kilograme.

Bancă pentru abdomene reglabilă

Cea mai bună bancă pentru abdomene reglabilă.

De ce am ales această bancă reglabilă

Banca pentru abdomene reglabilă poate fi potrivită pentru tine, deoarece datorită ei îți vei putea tonifia corpul și vei scăpa ușor de grăsimea abdominală. Banca are o construcție curbată și este reglabilă pe înălțime, astfel rezultatele tale vor fi mai rapid vizibile, pentru că efectul antrenamentului va crește cu 50% mai mult.
Cea mai bună bancă pentru abdomene reglabilă este eficientă, durabilă și rezistentă. Dimensiunile ei fiind perfecte pentru a nu ocupa mult spațiu: lungimea de 125 cm, lățimea de 32,5 cm și înălțimea de 83 cm. Cu ajutorul ei vei putea efectua diverse tipuri de exerciții, cum ar fi: exercițiul plank, abdomene clasice, abdomene laterale, exerciții pentru fese, spate și altele. Totodată, banca este confortabilă și sigură pentru că are și suport pentru gantere pe ambele laturi. Lungimea suprafeței blatului a acestei bănci este 101.5 cm și lățimea acestuia este de 26 cm.

De ce am tinut cont

Tipuri

Ca și toate celelalte aparate fitness și banca pentru abdomene poate fi de mai multe tipuri. Anume tipurile te vor ajuta să diferențiezi fiecare bancă prin detaliile și funcțiile ei, dar totodată te ajută și să alegi cea mai bună bancă pentru abdomene potrivită pentru tine. De aceea este important să analizezi fiecare tip în parte. Iată care sunt cele mai importante tipuri de băncuțe pentru abdomene:

Curbată

Banca abdominală curbată este confortabilă și foarte eficientă pentru că anume ea îți permite să efectuezi exercițiile mult mai greu, astfel rezultatele tale vor fi rapid vizibile. Această bancă are funcția de înclinare la unul dintre capete, de aceea efectul antrenamentului va crește cu aproximativ 50%. Pe un astfel de tip de bancă poți antrena doar abdomenul, fără a te folosi de alte greutăți.

Multifuncțională

Cea mai bună bancă pentru abdomene este cea multifuncțională, pentru că datorită ei îți vei putea antrena și alte grupe de mușchi, atât cu greutăți, cât și fără ele. Pentru că această bancă îți permite să atașezi numeroase accesorii, atât pentru mâini, cât și picioare. Abdomenul tău va fi bine lucrat și tonifiat datorită exercițiilor diversificate din diferite poziții. Vei avea practic o sală de fitness la tine acasă, nu te vei plictisi și rezultatele vor fi rapid vizibile. De asemenea, după toate beneficiile pe care le are și investiția este mult mai mare.

Pliabilă

Banca pliabilă pentru abdomene poate fi potrivită pentru tine, deoarece nu vei fi nevoit să-ți pierzi timpul pentru a merge la sală. Aceasta e eficientă, confortabilă și cel mai important, este ușor de utilizat, instalat și nu în ultimul rând, ușor de transportat. Nu va ocupa mult spațiu, iar atunci când nu vei mai avea nevoie de ea foarte simplu o poți ajusta după preferințele tale.

Reglabilă

Cea mai bună bancă pentru abdomene reglabilă este sigură și eficientă, pentru că datorită ei poți efectua mai multe tipuri de exerciții, atât pentru abdomen, cât și pentru alte grupe de mușchi cum ar fi: fese, gambe și spate.

Avantaje

Atunci când alegi cea mai bună bancă pentru abdomene trebuie să ții cont și de avantajele acesteia. În funcție de tip, avantajele pot fi diferite, dar deseori acestea se întâlnesc la toate tipurile de bănci. Deci, iată care sunt avantajele celei mai bune bănci pentru abdomene:

 • Este potrivită pentru uz casnic;
 • Compactă și ajustabilă;
 • Eficientă și confortabilă;
 • Ușor de asamblat;
 • Poate avea computer pentru antrenament;
 • Calitate ridicată;
 • Potrivit pentru antrenarea mai multor grupe de mușchi;
 • Tratează durerile de spate;
 • Ameliorează oboseala;
 • Are centură de siguranță;
 • Ușor de depozitat;
 • Poți efectua diverse tipuri de exerciții.

Greutatea suportată

Este foarte important să ții cont de greutatea maximă admisă de utilizator, pentru că este probabil, ca mai apoi, să nu mai poți efectua exerciții și cu greutăți sau alte accesorii precum: helcometru, bare, haltere, discuri și altele. Pentru că cu ele tu vei trece peste numărul maxim de greutate. De aceea, trebuie să ții cont de acest aspect nu mai puțin esențial. Greutatea maximă suportată poate începe aproximativ de la 90 și până la 150 kilograme.

Dimensiuni

Banca pentru abdomene se potrivește perfect pentru uzul casnic, de aceea atunci când vrei să achiziționezi cea mai bună bancă pentru abdomene trebuie să ții cont și de toate dimensiunile pe care aceasta le are. Chiar dacă banca este pliabilă și se ajustează și depozitează ușor oricum trebuie să alegi dimensiunile potrivite pentru tine. Mică pentru a încăpea ușor în camera ta, dar totodată și compactă pentru a efectua exercițiile confortabil, dar și eficient. De asemenea, nu uita de kilograme, care la fel sunt esențiale, dacă nu vei ține cont de ele îți va fi greu să o ridici cât de puțin pentru a șterge praful sau pentru ai schimba locul.

Tipuri de exerciții

Atunci când achiziționezi o bancă pentru abdomene cu siguranță trebuie să ții cont de exercițiile pe care le poți efectua, pentru că scopul tău este de a scăpa de grăsimi sau de a tonifia corpul, iar aceste lucruri le poți obține doar cu ajutorul exercițiilor. Trebuie să recunoaștem că este dificil să obții un abdomen plat și frumos, dar totuși, rezultatele pot fi vizibile datorită exercițiilor. Banca de abdomene de la tine de acasă îți permite să efectuezi exerciții nu doar pentru abdomene, ci și pentru alte grupe de mușchi. Deci, iată care sunt exercițiile pe care le poți efectua la cea mai bună bancă pentru abdomene:

 • Abdomene din plan înclinat;
 • Declinat sau orizontal;
 • Ridicări de picioare la banca pentru abdomene;
 • Împins la piept cu bara;
 • Fluturări cu ganterele din plan orizontal;
 • Exerciții pentru picioare, biceps, triceps, umeri, spate și fese;
 • Abdomene inverse, circuit de abdomene, ridicarea trunchiului, plank și altele.

Accesorii

Accesoriile sunt la fel un aspect foarte important de care neapărat trebuie să ții cont, pentru că unele dintre ele ai putea să le achiziționezi aparte, astfel costul va fi mult mai mare. Iată ce accesorii sunt esențiale pentru cea mai bună bancă de abdomene: suport pentru picioare, role de transport, centură de siguranță, calculator, mânere, suport pentru gantere, greutăți, discuri și bară.

Intrebari frecvente

Banca pentru abdomene poate fi folosită și pentru alte grupe de mușchi?

Da, banca de abdomene poate fi folosită și pentru alte grupe de mușchi, în special banca pentru abdomene multifuncționale. Datorită acestei bănci îți vei putea antrena practic tot corpul. Iată care sunt grupele de mușchi pe care le vei mai putea antrena: pieptul și spate, triceps și biceps, brațele și mușchii delta, gambe, antebrațe, picioare, fese și desigur abdomen.

Care poate fi greutatea maximă suportată de o bancă pentru abdomene?

Băncile de abdomene sunt de diferite tipuri și de diverse dimensiuni, dar și accesorii, astfel greutatea maximă suportată variază de la o bancă la alta. Deci, greutatea maximă admisă poate începe de la 90 de kilograme și ajunge până la 150 de kilograme.

Cât de util a fost articolul?
0 / 5

Nota ta:

Leave a Reply