Fitness & Sport

Top 7 Cele mai bune proteine

By 17 ianuarie 2019 aprilie 11th, 2020 4 Comments

Când vine vorba de proteine ca supliment alimentar, întotdeauna ne întrebăm care este cea mai potrivită alegere pentru stilul nostru de viață. Fie că frecventezi o sală de forță sau ești amator de fitness, suntem siguri că mereu te-ai întrebat care sunt cele mai bune suplimente proteice.

După ani de experiență în domeniul fitnessului și studii referitoare la calitatea și eficiența suplimentelor de tip proteine, am scris acest articol pentru a-ți veni în ajutor pentru a lua decizia perfectă! Noi te ajutăm să-ți găsești proteina ideală în funcție de obiectivele pe care le urmărești în programul de antrenament, respectiv arderea grăsimilor, dezvoltarea, menținerea sau definirea masei musculare.

Mai jos vei găsi clasificarea celor mai eficiente shakeuri proteice cu rezultate garantate. Am expus doar produsele premium ale celor mai căutate branduri de culturiști, halterofili, militari, atleți și chiar simple persoane care doresc să-și suplimenteze dieta obișnuită. Consumă suficiente proteine ​​pentru a satisface cerința de ​​zilnică a țesuturilor, alege o combinație de alimente bogate în proteine ​​și suplimente proteice pe tot parcursul zilei ca parte a unui regim alimentar și urmează un program de exerciții fizice echilibrat. Astfel, în combinație cu shakeul potrivit, vei obține mai rapid, mai eficient și mai ușor rezultatul țintit în nutriție!

Gold Standard Whey de la Optimum Nutrition

Gold Standard 100% Whey este cel mai bine vândut shake de proteine din perspectiva raportului calitate-preț. Shakeul oferă 24g proteine din zer pentru a sprijini creșterea țesuturilor musculare. Proteina din zer este cunoscută pentru calitatea ei de a asimilare rapidă și pentru sursa bogată în aminoacizi care accelerează procesul de refacere a mușchilor.

După antrenament, corpul tău folosește proteine ​​pentru a ajuta la repararea și reconstruirea fibrelor musculare, de aceea îți recomandăm administrarea imediat după finalizarea programului în sala de forță. Fiecare porție delicioasă de Gold Standard 100% Whey conține 24g de proteine ​​din zer calitate premium, 5.5g aminoacizi cu catenă ramificată BCAA și doar 1g grăsime, 1g zahăr și 3g de carbohidrați pentru echilibrarea nivelului caloric.

Gold Standard 100% Whey are la bază o formulă de succes care s-a dovedit a fi cea mai căutată deoarece conține în fiecare porție:

 • izolat proteic din zer microfiltrat;
 • izolat proteic din zer cu ion schimba;
 • concentrat proteic din zer ultrafiltrat;
 • peptide din zer hidrolizat.

 

Gold Standard 100% Whey are în compoziție proteină pură calitativ, neamestecată cu prafuri suspecte sau steroizi, fără grăsimi saturate, colesterol, lactoză sau alți carbohidrați duri. Ingredientele din formula acestui supliment nutritiv oferă și alte numeroase beneficii și efecte:

 • oferă o cantitate semnificativă de Whey Protein Isolate (WPI) – cea mai pura sursă de proteine
 • peptide cu masă moleculară mică ce direcționează substanțele nutritive la acțiune imediată
 • enzime digestive (Aminogen) pentru accelerarea absorbției și pentru a fi agreate de persoanele intolerante la lactoză.
 • fiecare porție oferă microfractiuni active de proteine din zer, incluzând alfa- lactalbumina, glicomacropeptide, bete-lactoglobulina, lactoferina, lactoperoxidoza
 • conține peste 4 grame de glutamină și precursori și mai mult de 5 grame BCAA (leucină, izoleucină și valină) într-o porție.

Mod de administrare

Gold Standard 100% Whey se absoarbe rapid, deci este cel mai eficient să te bucuri de el dimineața și/sau cu 30 de minute înainte sau imediat după antrenament .

Pur și simplu amestecă o linguriță de Gold Standard cu 180-240 ml  de apă, lapte sau o altă băutură preferată cu ajutorul unui shaker și agită bine.

Nu există nicio îndoială că shakeul își păstrează standardul de aur al calității. Fiecare servire de Gold Standard 100% Whey conține 25g de proteine (75% proteine) cu absorbție rapidă și are un conținut scăzut de grăsimi, colesterol, lactoză.

 

Syntha-6 Edge de la BSN

Syntha-6 Edge este cel mai echilibrat supliment pudră din proteine ultra-premium de la  BSN, fiind potrivit pentru orice amator de sală și fitness. Formula unică BSN este realizată cu un amestec proteic complex ce utilizează 100% proteină concentrată din zer, proteină izolată, proteină hidrolizată din zer și cazeină micelară.

Are 50/50 amestec de proteine din zer izolat și proteine izolate din lapte (o sursă de înaltă calitate de cazeină digerabilă), iar matricea de proteine din formula unică Syntha-6 Edge conține un amestec de proteine cu eliberare lentă, care eliberează treptat în organism aminoacizii esențiali pentru alimentarea mușchilor activi.

Syntha-6 Edge oferă beneficii rapide cu eliberare prelungită de aminoacizi din cazeină pentru recuperarea post-antrenament. Shakeul un gust intens și delicios care nu a putut fi egalat de niciun alt supliment proteic și, cu toate acestea, are mai puține grăsimi și carbohidrați decât precursorul său original Syntha-6.

Beneficiile Syntha-6 Edge au fost dovedite de către toți clienții noștri care au ales suplimentarea dietei cu shakeul BSN, împreună cu un program de antrenament și alimentație corecte. Rezultatul pe care îl observi în mod normal după 6 luni de sală, îl vei obține în 4 luni de creștere uniformă a masei musculare.

De asemenea, sporește energia și oferă rezistența la efort prelungit, asigură transportul mai multor minerale și vitamine în sânge sau celule și ajută la construcția celulei, a țesuturilor și a organelor. Syntha-6 Edge deține un rol foarte important în nutriția pasionaților de sală și dezvoltare musculară.

SYNTHA -6® Edge oferă într-o porție câte 24g mix proteic ​​de cea mai înaltă calitate, cu un gust desăvârșit datorită inovației BSN®. Aportul zilnic de proteine este important pentru întreținerea și dezvoltarea musculaturii. Este absolut nevoie de proteine ​​pentru a ajuta la repararea țesutului muscular defalcat în timpul exercițiilor fizice solicitante și pentru a construi altele noi. Folosind o pulbere de proteine ​​de calitate, suplimentezi cantitatea zilnică de proteine ​​necesară corpului tău si profiți pe deplin de fiecare zi la sală.

Suplimentarea cu proteine ​​înainte și/sau după antrenament poate avea un impact vizibil asupra redresării și performanței.

Nutriționiștii recomandă cu încredere SYNTHA – 6® și SYNTHA – 6® Edge deoarece reprezintă două formule de proteine ​​diferite, dar care pliază confortabil în orice plan nutrițional. SYNTHA – 6® folosește o formulă de proteine ​​multi-funcțională, cu un profil nutrițional bine-rotunjit și reprezintă o alegere excelentă dimineața, ca opțiune de gustare bogată în proteine sau un shake de recuperare.

SYNTHA – 6® Edge, pe lângă aceste beneficii, mai prezintă puterea ce se ​​află într-o formulă unică de proteine ​​formată din mai puține calorii, grăsimi și carbohidrați, ceea ce te ajută la alegerea finală în funcție de obiectivele tale în sală și fitness. Edge sunt ceva mai eficiente pentru recuperare post- antrenament și alegerea potrivită dacă obișnuiești să bei un shake înainte de culcare. Shakeul îți pune la dispoziție calitatea originală BSN® unde s-au proiectat suplimente unice pentru a se completa unul pe altul, iar atunci când sunt utilizate împreună, pot spori beneficiile globale ale suplimentării în regimul de antrenament. Pe scurt, Syntha 6-Edge este un supliment conceput pentru orice persoană care dorește o pulbere proteică ​​ultra-premium în atingerea obiectivelor nutriționale și fizice.
BSN Syntha 6

Mod de administrare

Amestecă o lingură de SYNTHA -6 Isolate cu 150-200 ml apă sau lapte rece sau orice băutură preferată cu ajutorul unui shaker. Pentru a crește aportul de proteine și pentru a realiza un milkshake cu mai cremos, alege băuturi fără grăsime sau lapte degresat.

Syntha-6 Edge poate fi folosit, de asemenea, între mese sau chiar înainte de culcare. Dacă ești în căutarea unui supliment cu proteine pentru fiecare țesut muscular, a unei formule adaptabile, inovatoare și cu gust de neegalat, nu căuta mai departe de Syntha-6 Isolate de la BSN.

 

Elite Whey Protein Isolate de la Dymatize

Elite Whey Protein Isolate de la Dymatize Nutrition este cea mai bună alegere pentru a uniformiza treptat masa musculară slabă, fără a crea vergeturi și fără a avea grija depunerii unui strat adipos din pricina shakeului. Se știe foarte bine în domeniul de nutriție-fitness că proteinele izolate și hidrolizate din zer sunt practic cele mai filtrate din toate celelalte categorii. Întrebările sunt când și de ce ai nevoie de o proteină izolată care, de multe ori, este și ceva mai scumpă decât un concentrat proteic din zer cu absorbție rapidă.

Ca și celelalte suplimente pe care le-am expus în acest articol, Dymatize conține doar proteine premium de înaltă calitate, ceea ce creează din Elite Whey Protein Isolate o excelentă alegere ca sursă proteică alternativă.

Ca și BSN, echipa Dymatize pune accent pe gust, calitate și încredere! La cât e de bun gustul te-ai aștepta să aibă mult zahăr, îndulcitori artificiali sau sodiu, dar NU! Elite Whey Protein Isolate are numai 1g de zahăr per porție și nu conține aspartam și alte substanțe ascunse pentru intensificarea gustului. Pur și simplu au nimerit formula perfectă calitate-gust!

Elite Whey Protein Isolate  conține un amestec brevetat de enzime digestive, inclusiv Zytrix pentru a amplifica absorbția si pentru a îl face mai plăcut chiar si pentru  persoanele intolerante la lactoză.

Zytrix® –  este o formulă avansată, enzimatică-digestivă care îți permite să consumi maximul de calorii și de proteine de care ai nevoie, evitând astfel problemele digestive.

Formula Elite Whey Protein Isolate de la Dymatize oferă porția perfectă de aminoacizi  esențiali și non-esențiali, în forma cea mai ușor de asimilat. Este amestecul perfect de proteine din zer izolat, concentrat de proteine ​​și peptide concentrate.

Fiecare porție de Elite Whey Protein Isolate oferă peste 4 grame de glutamină și precursori, precum și peste 5 grame de BCAA.  În plus, Dymatize testează și procesează toate suplimentele pentru a preveni pierderea de proteine ​​.

 

O formulă Dymatize ce conține ingredientele care te susțin!

Glutamină – pentru că 60% din țesuturile musculare sunt alcătuite din glutamină, aceasta este considerată a fi un aminoacid esențial important pentru sportivi. Deficitul de glutamină duce la catabolism muscular, de aici necesitatea suplimentării (sportivii care lucrează cu greutăți în supra-antrenamente consumă glutamină musculară intr-un ritm care nu poate fi susținut de refacere).

Glutamina are beneficii numeroase:

 • previne distrugerea țesutului muscular;
 • transportă azotul necesar procesului de sinteză a proteinelor;
 • crește productia de glicogen;
 • optimizează activitatea sistemului imunitar;
 • îmbunătățește tranzitul intestinal;
 • echilibrează PH-ul;
 • stimulează producția de hormoni de creștere;
 • contribuie la refacerea organismului după efort.

 

BCCA– un  lanț de aminoacizi ce vin cu importante beneficii, au efect stimulant necesar atât în metabolismul muscular, cât și în refacerea și creșterea țesuturilor musculare. De asemenea:

 • contribuie la menținerea țesutului muscular;
 • alimentează corpul cu energie;
 • mărește concentrarea;
 • produce țesut muscular nou;
 • ajută la refacerea mușchilor;
 • furnizează energie musculară ce previne catabolismul;
 • crește rezistentța la efort prelungit;
 • susține recuperarea fizică după antrenamente intense.

Elite Whey Protein conține un nivel foarte ridicat de aminoacizi cu lanț ramificat ce au efect anti-catabolic și sunt o sursă excelentă pentru masa musculară, un extra combustibil ce poate fi epuizat în timpul antrenamentului intens. Aminoacizii au rolul de a repara și de a ajuta creșterea celulelor. Rețelele ramificate de aminoacizi sunt utilizate de celulele musculare imediat după un antrenament intens și sunt o parte importantă a unei diete eficiente.

Dymatize Elite Whey

 

Mod de administrare

Elite Whey Protein Isolate se amestecă ușor și rapid într-un shaker, astfel încât se poate servi oriunde, oricând.

Amestecă  1  lingură (31g) de Elite Whey Protein Isolate cu 150-200 ml de apă, lapte sau o altă băutură pe care o preferi. Agită bine cu ajutorul unui shaker  până când e complet dispersat, apoi consumă imediat.

 

Serious Mass de la Optimum Nutrition

Atenție! SERIOUS MASS este un supliment dedicat exclusiv pentru impuls puternic în creșterea greutății, masivității și dezvoltării musculare rapide.

 

ON SERIOUS MASS este un supliment de cea mai bună calitate și este adresat tuturor culturiștilor și atleților ce doresc o creștere serioasă a volumului muscular. SERIOUS MASS este un supliment ce oferă un câștig de masă substanțial și poate fi folosit pentru acumularea de calorii serioase. Pentru a crește în volum muscular, pentru un culturist, mai ales dacă e începator și de tip ectomorf, necesarul de calorii din surse esențiale este de maximă importanță.

Acest plus de calorii este furnizat de fiecare porție de SERIOUS MASS, plus factorii lipotropici precum colina și inositolul. Formula este foarte concentrată în carbohidrați bine aleși, proteine premium și aminoacizi, de aceea o porție se poate împărți și în 3-4 sesiuni. Totul depinde de obiectivele antrenamentului tău și cât de repede vrei să iei în greutate!

Cu Serious Mass, ai nimic de pierdut și o mulțime de câștigat! Creșterea în greutate necesită calorii grave! Cei care au nevoie de calorii cel mai mult sunt cei care, de obicei, prezintă o mai mare greutate de a le consuma. Pentru cei care aspiră să fie mai mari, un metabolism foarte activ, un apetit mai slab și stilul de viață pe fugă, pot fi o adevarată provocare în a consuma singuri, suficiente calorii.

Am consolidat în fiecare servire o formulă ce conține:

 • 1.250 de calorii per porție în apă;
 • 1.640 de calorii atunci când se amestecă cu lapte degresat;
 • 50 de grame de proteine;
 • 252 de grame de carbohidrați pentru a sprijini alimentarea în antrenamentele intense și a ajuta reconstituirea de magazine de glicogen – fără adaos de zahăr;
 • Creatin[ ,Glutamina peptide, L-glutamină, colină, inozitol, PABA, și TCM;
 • 25 vitamine și minerale esențiale.

Dymatize Elite Whey

Mod de administrare

Se amestecă 1 cupă (167g) de Serious Mass cu 350ml apă într-un shaker sau blender. Se adaugă câteva cuburi de gheață și se agită timp de 45-60 secunde. Poți face acest amestec cu lapte degrasat în loc de apă, pentru a obține un gust mai bun și mai cremos.

La început, în prima săptămână poți consuma jumătate de porție pe zi , apoi crește treptat la o porție sau mai multe porții complete de mai multe ori pe zi.

Între mese: bea 1/2 – 1 porție de Serious Mass între mese pentru a menține echilibrul pozitiv de azot și a sprijini o dieta bogată în calorii.

Post-antrenament: bea o jumătate de porție de Serious Mass după exercitarea antrenamentului pentru a sprijini redresarea maximă.

Înainte de culcare: Bea 1/2 – 1 porție de Serious Mass, cu aproximativ 45-60 de minute înainte de culcare pentru a oferi nutrienți pentru recuperarea musculară pe tot parcursul nopții.

Pentru rezultate optime, utilizează Serious Mass combinat cu antrenamente de intensă greutate (4-6 ori pe săptămână) și o dietă bogată în alimente integrale. De asemenea, ține cont de impactul antrenamentelor și capacitatea ta de recuperare pentru a obține masa musculară. Ese recomandat să permiți un repaus de cel puțin 48 de ore între antrenamentele care implică aceleași părți ale corpului.

 

Gain Fast 3100 de la Universal

Gain Fast 3100 de la Universal este un Mass Gainer de calitate superioară care te ajută să creşti în masă musculară, îţi oferă forţă şi rezistenţă pe durata antrenamentului şi accelerează procesul de refacere de după antrenament.
Această formulă este foarte eficientă atât pentru cei care doresc o creştere a masei musculare rapidă, cât şi pentru cei care vor o dezvoltare a rezistenţei şi o bună funcţionare metabolică.

Suplimentul se regăsește sub formă de pulbere și conţine 868 de calorii, 37g de proteină şi 162g de carbohidraţi per servire. Shakeul are o cantitate mare de aminoacizi cu lanțuri ramnificate (BCAA), vitamine esentiale, minerale, acid glutamc, creatină si alţi nutrienţi necesari refacerii musculare.

◊    BCAA (branch-chained-amino-acids) sunt aminoacizi esenţiali când vine vorba de exerciţii şi creştere musculară. Au un rol foarte important în construirea de masă musculară si optimizarea exercitiilor pentru că aproape o treime din musculatură este realizată din BCAA.
Aceşti aminoacizi au funcţii de:

 • „constructori” de masă musculară;
 • ajută construirea de ADN si ARN;
 • distribuţia de oxigen;
 • formarea de anticorpi;
 • creşte randamentul (prin suplimentarea înainte si în timpul antrenamentului);
 • accelerează refacerea musculară post-antrenament.

Organismul tău are nevoie de peste 20 de amino-esenţiali pentru a dezvolta muşchi şi a produce alte molecule importante pentru creştere şi dezvoltare.

 

◊    Glutamina te ajută la:

 • pierderea de masă musculară prin distrugerea celulelor musculare;
 • susţinerea sintezei proteinelor;
 • asigurarea stocurile de glicogen;
 • preîntâmpinarea instalării oboselii muşchilor şi a sistemului nervos;
 • sursă de energie;
 • stimularea producţiei de celule imunitare;
 • refacerea mai rapidă după antrenamen;
 • antrenamentul cu greutăţi;
 • tratarea diferitelor tipuri de accidentări, arsuri, traume, răni post-chirurgicale;

În fazele de dinaintea unui concurs sau în alte situaţii limitate ca timp în care dieta este foarte strictă şi volumul de antrenament este mare, suplimentarea cu glutamină este necesară.

 

◊    Creatina este foarte importantă pentru cei care merg la sală în dorința de a-și dezvolta masa musculară; este un real ajutor în atingerea obiectivelor cele mai exigente.

 • susţine volumizarea musculaturii;
 • facilitează cresterea productiei si refacerea rezervelor de energie;
 • diminuează acumularea acidului lactic;
 • facilitează creşterea masei musculare şi forţa;
 • stimulează producţia hormonului de creştere;
 • diminuează colesterolul şi trigliceridele.

 

◊   Vitaminele sunt esenţiale pentru buna funcţionare a organismului uman, dar şi pentru performanţa sportivilor la nivel înalt.

Vitaminele au multiple funcţii în procesul de producere a energiei din macronutrienţi, precum şi în procesele de dezvoltare şi multiplicare celulară. Sportivii care dispun de un aport optim de vitamine au o capacitate ridicată de performanţă când sunt supuşi la efort de mare intensitate şi potenţa de a se recupera rapid după efort. Vitaminele ajută la refacerea structurilor musculare afectate de efort şi oferă capacitatea de a se dezvolta musculara.

Chiar şi un mic deficit de vitamine poate reduce capacitatea de performanţă şi de recuperare. De aceea se recomandă ca sportivii care au diete restrictive să ia în considerare suplimentarea cu multivitamine şi minerale.

Un fizic cu o masă musculară de invidiat! Gain Fast de la Universal oferă calorii suplimentare pentru a ajuta la satisfacerea nevoilor unice ale sportivilor.
Secretul din spatele formulei acestui supliment se regăsește în profilul de macronutrienţi şi în capacitatea lor de a ridica nivelul de insulină (un hormon foarte important) şi a conduce mai mulţi nutrienţi în muşchi – exact acolo unde ai nevoie de ei.

Universal Gain Fast

Mod de administrare

Amestecă cinci cupe de Gain Fast 3100 pentru o porție întreagă de 229g. Se recomandă amestecarea unei porții cu 350-500ml de apă rece într-un shaker sau blender, iar pentru a obține textură mai densă puteți înlocui cu lapte degresat.

La început, poți începe cu 2-3 cupe și crește variat cantitatea de pudră în funcție de rapiditatea cu carea vrei să iei în greutate.

Gold Standard 100% Casein de la Optimum Nutrition

Ce este și de ce să alegi cazeina? Laptele este format din cazeină și popularele proteine din zer ce reprezintă doar 20% din totalul proteic regăsit în lapte. Diferența principală dintre ele o delimitează durata digestiei și timpul de absorbție al fiecărui tip de proteină în parte. Proteina din cazeina e digerată lent și se consumă de obicei seara, în timp ce shakeurile proteice din zer sunt preferate imediat după finalizarea antrenamentului la sală.

Gold Standard 100% Casein nu este proteina din zer cu care ai fost obișnuit până acum. Shakeul este compus în totalitate din proteine de tip Cazeină provenite din produse lactate net superioare. Cazeina se digeră încet și este preferată de culturiștii începători sau profesioniști datorită eliberării treptate de aminoacizi.

De obicei, Gold Standard 100% Casein se consumă înainte de culcare deoarece ajută semnificativ la recuperarea post-antrenament și stimulează refacerea prin reducerea catabolismului muscular în timpul somnului. Nutriționiștii au demonstrat veridicitatea efectelor benefice ale cazeinei în stimularea creșterii musculare în paralel cu arderea stratului adipos.

Gold Standard 100% Casein se aseamănă cu alte proteine animale deoarece sursa proteică completă oferă toți aminoacizii folosiți de organism în timpul antrenamentelor. Ca un bonus, ON a introdus în formula de cazeină și compuși bioactivi unici cu efecte benefice pentru sănătatea corporală.

O porție de 33g Gold Standard 100% Casein conține 24g cazeină micelară (preferată în pofida cazeinei hidrolizate), 3g carbohidrați buni și un singur gram de grăsime folosit în procesul de absorbție al proteinei fără creșterea stratului adipos. Super tare, nu? Mulți antrenori de fitness afirmă că nu poți crește în masă musculară fără a pune și grăsime, însă noi tindem să contrazicem vocea poporului. Cazeina este folosită foarte mult și de persoanele supraponderale ca înlocuitor de mese și pentru tăierea poftei de mâncare.

Formula Optimum Nutrition ajută la sinteza proteinelor în organism și poate fi consumată în paralel cu un shake din proteine izolate sau un mass gainer calitativ dacă urmărești creșterea masei musculare slabe într-un timp cât mai scurt. Denumită și proteină anticatabolică, cazeina oprește în mod activ reducerea masei musculare și se recomandă admnistrarea mai ales în perioadele de odihnă/pauză, astfel încât să nu pierzi rezultatele obținute la sală.

Gold Standard 100% Casein are efecte antibacteriale și stimulează imunitatea în mod pozitiv, sugerând beneficii pentru reducerea presiunii sangvine. Aviz persoanelor supraponderale ce vor să ardă stratul adipos acumulat de-a lungul anilor: cazeina reduce nivelul trigliceridelor după mese cu aproximativ 20%. Totodată, scade radicalii liberi, iar unele peptide ale cazeinei pot avea efect antioxidant luptând împotriva radicalilor dăunători.
ON Casein Gold Standard

Mod de administrare

O cupă reprezintă valoarea unei porții de 31g și se recomandă amestecarea unei porții cu 180-240ml de apă rece într-un shaker sau blender, iar pentru a obține textură mai densă puteți înlocui cu lapte degresat.

În zilele de antrenament, ia un shake după finalizarea programului în sală sau oricând simți nevoia unui supliment proteic.

Așadar, fie că urmărești scăderea în greutate sau creșterea masei musculare fără obținerea unui strat adipos suplimentar, încearcă Gold Standard 100% Casein de la Optimum Nutrition. Cu siguranță vei fi mulțumit de rezultate!

 

Diet Whey de la PhD

Probabil ți-ai dat seama că denumirea Diet Whey face referire la un shake proteic destinat persoanelor care doresc să scape de kilogramele în plus într-un timp cât mai scurt. Reglarea dietei cu Diet Whey de la PhD este sănătoasă și are beneficii precum conținutul ridicat de proteine, carbohidrați extrem de puțini și ultra-filtrați, ceea ce transformă shakeul în asistentul perfect pentru arderea grăsimilor excesive. Suplimentul a fost și încă este considerat un shake de vârf în rândul produselor asemănătoare din comerț.

Gustul diferă în funcție de aroma aleasă și îți garantăm că nu vei fi surprins neplăcut, chiar dacă proteinele nu sunt obținute din laptele cu care ești obișnuit. Culturiștii și amatorii de fitness se lipsesc de proteine dietetice deoarece au gust de gazon. Nu este cazul cu Diet Whey, fiind catalogat supliment de top în varianta sa originală, cu un gust desăvârșit și textură cremoasă.

PhD Diet Whey poate fi consumat atât de femeile, cât și de bărbații care țintesc arderea grăsimilor, scăderea în greutate, definirea musculară sau menținerea unui fizic superb.

Fiind catalogat înlocuitor de mese, poate fi consumat și de persoanele care nu urmăresc un program în sala de forță/fitness, ci doar echilibrarea alimentației.

Diet Whey este potrivită și pentru vegetarieni, iar conținutul bogat în 36g proteine de înaltă calitate derivă din multiple surse proteice care se răspândesc în organism prin circulația sangvină și oferă toți nutrienții aferenți unei mese complete. Fiecare porție are în compoziție doar 6g carbohidrați și mai puțin de 200kcal. PhD au creat o formulă unică macro-friendly ce se pliază perfect în orice plan de nutriție.

Shakeul proteic Diet Whey conține și beneficiile nutriționale cu efect antioxidant și proprietăți specifice arderii grăsimilor excesive.din

 • Semințe de in;
 • CLA;
 • L-Carnitină;
 • Extract de Ceai Verde.

PHD Diet Whey

Mod de administrare

În funcție de necesitățile tale, o porție variază între 1-2 cupe de 25-50g. La început, folosește o cupă și suplimenteză treptat pentru efecte depline. Se recomandă amestecarea unei porții cu 150-300ml de apă rece într-un shaker sau blender, iar pentru a obține textură mai densă puteți înlocui cu lapte degresat.

În zilele de fitness, se recomandă administrarea PhD Diet Whey după finalizarea antrenamentului sau oricând în timpul zilei sau nopții.

Este un shake proteic extrem de lejer pentru digestie și promovat de culturiștii profesioniști. Gust minunat! Potrivit pentru vegarieni! Poți bea un shake oricând în timpul zilei sau dimineața la micul dejun; rapid, simplu și foarte gustos!

[ratings]

Join the discussion 4 Comments

 • Florin spune:

  Buna seara asa dori sa stiu cum se consuma înainte de am merge la sală sau după? Si de cate ori pe zii trebuie folosite? Si mai am o intrebare dauneaza ce va la ficat?va intreb pentru ca am niste probleme la ficat Multumesc.

  • Gardianul spune:

   Studiile arata ca se obtin rezultate mai eficiente atunci cand proteina se consuma in timpul antrenamentului sau imediat dupa (post workout). Recomandat este a se consuma intre 1 si 2 shake-uri pe zi, pentru cei ce se antreneaza mai intens 2 shake-uri, unul in timpul sau imediat dupa, si unul spre seara sau la un interval mai mare de primul shake din ziua respectiva.
   Proteina se foloseste ca un supliment alimentar, pe care noi il consumam pentru ca nu putem obtine toti nutrientii necesari din mancarea de zi cu zi, daca se foloseste alaturi de un stil de viata sanatos nu afecteaza ficatul.
   A nu se folosi shake-ul proteic in combinatie cu un stil de viata nesanatos, cu alimente ce obosesc ficatul, cum ar fi alcoolul.

 • Florin spune:

  Am si eu nevoie de ajutor… Eu sunt foarte slab si vreau sa ma apuc de sala pentru a creste in greutate si a pune si masa musculara. Va rog ma puteti ajuta si pe mine cu o recomandare ce produs ar trebuii sa consum pentru a pune masa musculara cat mai rapid?

 • Doru spune:

  Eu iau pentru masa musculara probolan 50, un supliment din plante!

Leave a Reply