Skip to main content
Fitness & Sport

Cea mai bună trambulină fitness cu mâner

15 februarie 2023No Comments

Oamenii mereu își doresc același lucru: să-și tonifieze corpul și să slăbească. Acestea și sunt principalele motive pentru care noi ne ocupăm cu sportul. Totuși, există încă un motiv foarte important și anume, sănătatea. Cardio este cel care poate realiza toate aceste dorințe: tonifiere, sănătate și slăbire. Însă, din păcate, vremea de afară deseori nu ne permite să ieșim la alergat. Totodată, din cauza, insuficienței banilor, mulți nu își permit să achite sala de sport în fiecare lună, astfel nu mai ajung să se ocupe cu sportul.

De aceea, cea mai bună trambulină fitness cu mâner este potrivită pentru tine, deoarece în orice loc și în orice moment al zilei te poți ocupa de silueta, dar și de sănătatea ta. Anume cu ajutorul unei trambuline fitness, cardio va începe să facă parte din viața ta.

Astfel, vei obține o mulțime de beneficii, cum ar fi: reducerea stresul și a bolilor de inimă, creșterea rezistenței, îmbunătățirea somnului și nu doar acestea, pentru că antrenamentele cardio sunt foarte utile pentru organism și în general, pentru starea ta de bine. Exercițiile efectuate pe trambulină vor fi de fiecare dată dinamice, fără plictiseală, fără prea mult efort, dar cu bună dispoziție și rezultate mereu vizibile.

Top 4 cele mai bune trambuline fitness

Trambulină fitness Decathlon

Cea mai bună trambulină fitness cu mâner Decathlon.

De ce am ales această trambulină fitness Decathlon

Trambulina fitness Decathlon este potrivită pentru tine, deoarece datorită ei îți vei dezvolta capacitățile cardio-respiratorii, vei arde caloriile și vei crește rezistența. De asemenea, vei putea efectua diverse exerciții pentru: membrele inferioare, abdomen, brațe, umeri, piept și spate, astfel corpul tău va fi bine tonifiat fără a ajunge la sala de sport.

Antrenamentul tău va fi benefic, dar și mult mai distractiv, pentru că suprafața de sărit pe trambulină este de 81 cm. Datorită picioarelor aderente pe care le are, trambulina îți oferă stabilitate, siguranță și confort. Totodată, pentru o lansare dinamică și silențioasă, trambulina are 24 de elastice, acestea fiind acoperite din material sintetic. Picioarele acesteia sunt pliabile, ceea ce înseamnă că va rămâne compactă și mereu ușor de depozitat.

Trambulină fitness profesională

Cea mai bună trambulina fitness profesională.

De ce am ales această trambulină fitness profesională

Cea mai bună trambulină fitness este anume cea profesională, pentru că doar cu ea obții un antrenament unde poți combina: distracția, fitness-ul și săriturile stepper aerobic, fără plictiseală și monotonie, doar rezultate, provocări și efort fizic.

Această trambulină este potrivită pentru uz casnic și studio, are o placă flexibilă pentru articulații, cu o suprafață antiderapantă, astfel vei avea la dispoziție o gamă largă de opțiuni pentru antrenamentul tău zilnic, cum ar fi: combinații de salturi, cardio cu intensitate ridicată și diverse noi exerciții.

Mânerul trambulinei este ergonomic și se ajustează la înălțimea corpului. Indiferent cât de greu te antrenezi, trambulina îți oferă confort și siguranță, pentru că capacul din jurul marginii trambulinei previne pașii greșiți sau rănile. Greutatea maximă suportată de trambulină poate ajunge până la 100 kg.

Mini trambulină fitness cu mâner

Cea mai bună mini trambulină fitness cu mâner.

De ce am ales această trambulină fitness cu mâner

Trambulină fitness cu mâner este potrivită pentru tine, deoarece este confortabilă, poate fi pliată și foarte ușor de depozitat, astfel nu-ți va ocupa mult spațiu. Materialul e din metal, iar țeava e din oțel zincat, astfel nu va rugini ușor. Totodată, foaia pentru sărituri este de o înaltă calitate, piesele sunt pliabile, groase și confecționate din filet, ceea ce înseamnă că trambulina nu se va deforma ușor. Ba din contra, este o trambulină sigură, pentru că are un arc silențios, o dublă protecție și inel triunghiular rotund, care previne zgârieturile pe picior.

De asemenea, trambulina este impermeabilă și durabilă, rezistentă la uzură, iar greutatea maximă suportată poate ajunge până la 150 kg.

Trambulină pentru gimnastică

Cea mai bună trambulină pentru gimnastică.

De ce am ales această trambulină pentru gimnastică

Această trambulină pentru gimnastică este cea mai potrivită pentru tine, deoarece este eficientă, e confortabilă atât pentru uz casnic, cât și pentru mișcarea în aer liber. Trambulina este adorată de copii, dar cu toate acestea este benefică și pentru adulți. Are mânerul detașabil și este pliabilă, astfel atunci când nu mai ai nevoie de ea, foarte ușor o depozitezi pentru a economisi spațiu.

Este foarte sigură și totodată îți oferă posibilitatea să realizezi o gamă largă de exerciții, cu multă distracție, dar și cu multe beneficii, cum ar fi: îmbunătățește echilibrul, crește rezistența, tonifiază corpul și îți oferă o condiție fizică mult mai bună. Arcurile din oțel oferă trambulinei o stabilitate mare. Suprafața săriturii este de aproximativ 69 cm, distanța până la podea este de 26 cm, iar greutatea maximă suportată poate ajunge până la 120 kg.

De ce am tinut cont

Tipuri de exerciții

Atunci când achiziționezi o trambulină fitness cu mâner cu siguranță trebuie să ții cont și de exercițiile pe care le poți efectua, chiar dacă ele nu sunt atât de multe pe listă, tu mereu poți improviza. Secretul trambulinei este în diversificarea exercițiilor, nu vei avea parte de monotonie sau plictiseală, tu poți face orice, pentru că importantă este viteza, adică cardio.

Pentru a avea cele mai bune rezultate, este recomandat să combini mai multe exerciții, iar trambulina fitness este potrivită pentru acest lucru și în special pentru a combina tot ce e plăcut, dar și util. Deci, iată care sunt exercițiile pe care le poți efectua la cea mai bună trambulină fitness cu mâner: genuflexiunile, săriturile, alergatul, rotirile, salturile, ridicări de picioare la piept, exerciții de izometrie și exerciții de aerobic.

Avantaje

Nu este un secret că exercițiile cardio sunt foarte benefice pentru organismul tău. Unele dintre cele mai comune exemple de cardio includ: mersul pe jos, ciclismul, alergatul, săritul în coardă și cel pe trambulină. O parte a ceea ce diferențiază cardio de alte tipuri de exerciții, este că acesta se bazează pe capacitatea corpului tău de a folosi oxigenul în timpul antrenamentului. Deci, iată care sunt avantajele antrenamentului pe trambulina fitness cu mâner:

 • Arde grăsimile și caloriile;
 • Pierzi din greutate;
 • Îmbunătățește calitatea somnului;
 • Crește rezistența;
 • Mărește cantitatea de aer pe care o pot reține plămânii tăi;
 • Îmbunătățește capacitatea sexuală;
 • Reduce stresul;
 • Ajută la ameliorarea depresiei și a anxietății;
 • Îmbunătățește încrederea în felul în care arăți și te simți;
 • Reduce riscul de atac de cord;
 • Reduce riscul de diabet și unele forme de cancer;
 • Ajută la reducerea celulitei;
 • Îmbunătățește aspectul pielii;
 • Întărește inima.

Greutatea suportată

Este foarte important să ții cont și de greutatea maximă care este admisă de utilizator, pentru că doar așa vei cunoaște câte persoane concomitent se pot urca pe trambulină, astfel încât să nu o deterioreze prea repede.

Acest aspect este important, în special atunci când este vorba despre copii, pentru că ei de obicei se urcă foarte mulți pe o singură trambulină. Deci, greutatea maximă suportată începe aproximativ de la 100 și poate ajunge până la 200 kilograme.

Accesorii

Accesoriile sunt la fel un aspect foarte important de care neapărat trebuie să ții cont, pentru că pe unele dintre ele ai putea să le achiziționezi aparte, astfel costul va fi mult mai mare. Iată ce accesorii sunt esențiale pentru cea mai bună trambulină fitness cu mâner: placă flexibilă, mâner ergonomic, capac pentru siguranță, patine aderente și altele.

Intrebari frecvente

Ce greutate suportă trambulina fitness ?

Trambulinele fitness cu mâner sunt diferite din mai multe puncte de vedere. De fiecare dată ele depind de model, brand, producător, de preferințe, cât și de sumă. Deci, trambulina fitness cu mâner poate suporta greutăți de la 100 până la 200 kg.

Trambulina fitness este recomandată și copiilor ?

Da, trambulinele fitness cu mâner sunt recomandate atât pentru copii, cât și pentru adulți. Copiii dumneavoastră nu doar că vor primi multe beneficii, dar și se vor distra de minune. Totuși, este recomandat ca copiii să fie întotdeauna sub supravegherea celor maturi.

Cum ar trebui să efectuez exercițiile pe trambulina fitness ?

Ca și la toate celelalte aparate fitness, întotdeauna trebuie să fiți prudenți atunci când se efectuează un oarecare exercițiu. Deci, pentru efectuarea exercițiilor pe trambulina fitness există două reguli esențiale, acestea sunt:

 • Trebuie întotdeauna să-ți concentrezi postura. Când îți iei avânt, folosește toată talpa. Atunci când revii din săritură, ai grijă să aterizezi pe pernuțele din față, iar genunchii trebuie să fie mereu ușor îndoiți.
 • Rămâi pe centru. Evită să sari aproape de corzile sau arcurile de susținere a trambulinei, pentru a beneficia la maximum de flexibilitatea acesteia, dar și pentru a evita accidentele.

Webografie

In analiza noastra pentru a cauta cele mai bune trambuline fitness cu mâner, am folosit informatii din urmatoarele surse:

Cât de util a fost articolul?
0 / 5

Nota ta:

Leave a Reply