Skip to main content
Foto & Video

Curs de fotografie online

15 februarie 2023No Comments

Raul Jichici și-a lansat primul curs de fotografie la care a muncit mai bine de un an de zile. În mod normal, practica fotografia de peisaj, natură, arhitectură și scoate mereu cadre incredibile. De asemenea, Raul călătorește foarte mult și ne arată prin talentul său fotografii din toată lumea.

ÎNVAȚĂ SĂ FOTOGRAFIEZI. ORICÂND. ORIUNDE. PE ORICE DISPOZITIV. ACCES PE VIAȚĂ ÎN CURS.

“Pentru a te asigura că fotografiile pe care le postezi pe feed sau le pui pe perete sunt cele mai bune fotografii pe care le-ai fi putut face și edita, iți pun la dispoziție Masterclass-ul meu de Fotografie.”

Vei învăța totul despre alegerea echipamentelor, setările camerei, reguli de compoziție, tehnică, creativitate, fotografiere și fimare cu drona, întreg procesul de editare în Lightroom și Photoshop, fotografierea și editarea pe Telefon în Lightroom Mobile.

Probabil unora dintre voi nu le pasă de Social Media și nu doresc deloc o carieră în fotografie, însă tuturor ne place să facem fotografii pentru a le împărtăși familiei și prietenilor sau pentru a le posta pe Instagram & Facebook.

Vei învăța să profiți la maximum de toate instrumentele pe care le ai, de la setările telefonului/camerei, până la întregul proces de editare al fotografiilor realizate.

“Camerele telefoanelor din ziua de azi pot scoate fotografii chiar mai bune decât unele aparate de fotografiat, iar atâta timp cât spune o poveste, aceea e o fotografie bună.”

Raul are și un video de promovare care arată excepțional:

Pe site-ul său vei găsi toate informațiile, de la rubrica „Ce primești în acest curs?” până la cuprinsul modulelor, feedback de la ceilalți cursanți etc. Dacă te înscrii acum, vei beneficia și de o reducere de 70%, deci înscrie-te cât mai repede!

Link catre curs: https://masterclassdefotografie.ro/

Ce te va învăța concret Raul în acest curs de fotografie Online:

 • să fotografiezi și să editezi cu telefonul;
 • să fotografiezi cu DSLR-ul;
 • să editezi în Lightroom și Photoshop;
 • să fotografiezi și să filmezi cu Drona;
 • vei avea acces la grupul lui privat de Facebook;
 • prin înscrierea în curs vei avea șansa să câștigi prin tragere la sorți un workshop de fotografie în BALI anul acesta
 • în plus, primești toate Preset-urile create de Raul pentru editarea pe Telefon & Desktop.

CUPRINS MODULE:

1.0 CUM AM ÎNCEPUT EU
Totul are un început! Iar ceea ce îmi doresc eu prin acest curs de fotografie este să iți ofer ABSOLUT tot ce am învățat eu în ultimii 7 ani , salvanduți astfel timp prețios.

2.0 LUCRURI PE CARE MI-AȘ FI DORIT SĂ LE ȘTIU
Voi împărtăși cu voi acele lucruri pe care eu unul mi–aș fi dorit să le stiu în momentul când m-am apucat de fotografie.

3.0 CUM ALEGI ECHIPAMENTELE
Faptul că ai cel mai bun și mai scump aparat, nu înseamnă că vei fi și cel mai bun fotograf. Echipamentele trebuie privite ca niște unelte care te ajută să progresezi.

4.0 CE AM EU ÎN RUCSAC
În acest modul iți voi arăta ce conține rucsacul meu în toate călătoriile mele.

5.0 PARTEA TEHNICĂ
Te voi învăța cele mai importante setări din întreaga suită de funcții și butoane, pe care la un moment dat le vei putea face, fară să te mai gândești măcar la ele.

6.0 COMPOZIȚIA
Din punctul meu de vedere, compoziția este unul dintre cei mai importanți pași către o fotografie reușită, fiind ca o hartă care iți ghidează ochii și adaugă interes vizual fotografiei. Când privești o fotografie fară compoziție, ochilor le ia prea mult timp să găsească subiectul, însă când privești una compusă corect, îl vei identifica imediat, iar creierului îi place asta.

7.0 PARTEA CREATIVĂ
Există foarte mulți fotografi, însă nu atât de mulți fotografi buni. Iar secretul acestor mari fotografi este stilul și consistența lor individuală.

8.0 RĂSĂRIT LA TERASELE DE OREZ TEGALLALANG
În acest modul te voi lua cu mine la răsărit pe plantațiile de orez din Tegallalang, unul dintre locurile mele preferate din Bali.

9.0 FOTOGRAFIEREA UNUI APUS PE STRĂZILE BARCELONEI
Pe lângă fotografierea unui apus de soare în Barcelona, îți voi arăta și ce să nu faci atunci când zbori cu drona într-un oraș mare.

10.0 EDITAREA FOTOGRAFIILOR ÎN LIGHTROOM
Îmi aduc aminte când am deschis eu Lightroom pentru prima dată pe computer, m-am speriat când am văzut atâtea butoane, însă cu trecerea timpului am realizat că totul este atât de simplu, intuitiv și bine structurat iar majoritatea uneltelor au un rol atât de important în procesarea fotografiilor. În acest curs de fotografie vei vedea cum editez eu 15 fotografii în Lightroom.

11.0 EDITAREA FOTOGRAFIILOR ÎN PHOTOSHOP
La capitolul Photoshop iți voi arăta intreg workflow-ul meu de lucru cu cele mai simple și mai importante unelte, dar și Tips & Tricks-urile mele.

12.0 ZBOR CU DRONA LA KARANG BOMA CLIFF – BALI
În acest modul te voi învăța cum să pilotezi și să fotografiezi cu drona + tehnici de filmare cu prietenul meu Alex Muntean.

 • Compoziție;
 • Fotografiere în modul Panoramic;
 • Fotografiere RAW vs JPG;
 • Cum să filmezi cu drona + Tehnici de zbor.

13.0 FOTOGRAFIEREA CU TELEFONUL – CASCADA TUKAD CEPUNG
Cea mai bună cameră de fotografiat este cea pe care o poți avea mereu asupra ta, iar de cele mai multe ori, aceasta este chiar telefonul.
14.0 FOTOGRAFIEREA CU TELEFONUL – APUS LA PIGSTONE BEACH
Camerele telefoanelor din ziua de azi pot scoate fotografii chiar mai bune decât unele aparate de fotografiat, iar atâta timp cât spune o poveste, aceea e o fotografie bună.
15.0 EDITAREA FOTOGRAFIILOR PE TELEFON ÎN LIGHTROOM
În acest modul vei vedea cum editez cu Preset-urile mele pe telefon în aplicația gratuită Lightroom Mobile.

Majoritatea cursurilor de fotografie din România au prețuri ce pornesc de la 1500 RON, însă Masterclass de Fotografie este acum la doar 399 RON. Accesul în acest curs este pe viață, putând să îl parcurgi ori de câte ori dorești.
Înscrie-te în acest Masterclass de Fotografie și poți fi norocosul câștigător al unui Workshop de Fotografie cu Raul, de 15 zile în Bali în 2021 sau 2022.

Cât de util a fost articolul?
0 / 5

Nota ta:

Leave a Reply