Skip to main content
Haine

Cele mai bune geci de iarnă pentru bărbați

15 februarie 2023No Comments

O geacă de iarnă este foarte importantă pentru lunile reci, în special atunci când condițiile atmosferice devin extreme. Poți găsi o geacă de iarnă elegantă și practică ținând cont de mai multe detalii și aspecte care te vor ajuta să faci cea mai bună achiziție.

O geacă perfectă de iarnă este cu siguranță cea care dispune de guler înalt, de glugă, are șnururi ajustabile, mânecile nu permit pătrunderea frigului, iar închiderea se realizează cu ajutorul fermoarului.

Alege geaca în funcție de nevoile, preferințele și stilul tău. Mai jos, vei găsi o listă cu cele mai bune geci de iarnă pentru bărbați, în care am încadrat geci de tip parka, pentru stilul casual sau sport, chiar și un produs pentru ski, dacă acesta este unul dintre hobby-urile tale.

Top 4 geci de iarnă pentru bărbați

Geacă lungă pentru bărbați

Cea mai bună geacă de iarnă pentru bărbați lungă, tip Parka.

Geacă de iarnă pentru bărbați lungă -Păreri

Geacă de tip Parka este una dintre cele mai purtate geci și chiar fiind utilizată de reprezentanții anumitor trenduri și culturi. Este o geacă perfectă pentru ținute casual construite cu atitudine.

Este confecționată din poliester izolat și va face față cu brio vântului și vremii reci. Este căptușită și are blăniță la glugă, care este detașabilă. Geaca are 4 buzunare, 2 buzunare masive aproape de coapse și 2 buzunare pe piept. Culoare bej face geaca atrăgătoare, iar forma este perfectă pentru a fi purtată în stil casual. Pentru a proteja foarte bine corpul de vânt și frig aceasta se încheie cu fermoar peste care vine o parte de material cu capse, acest lucru asigurând o etanseizare foarte bună.

Geacă groasă pentru bărbați

Cea mai bună geacă pentru bărbați de iarnă bufantă și lungă.

Geacă groasă de iarnă pentru bărbați -Păreri

Geaca este căptușită cu garnitură de blană sintetică, interiorul își menține foarte bine forma, ceea ce duce la o bună rezistență a gecii. Se închide cu fermoar și capse ceea ce asigură o bună etanseizare contra vântului și contra frigului. Practic vântul nu va mai trece prin zona fermoarului, deoarece acesta este acoperit de materialul cu capse.

Pe lângă aceste detalii, aspectul bufant, blana și vatelina vor avea grijă să nu răciți în sezonul rece. Are mâneci cu manșete elastice pentru a etanșa foarte bine corpul și pentru a nu lăsa niciun loc prin care frigul să treacă. De asemenea, are guler înalt realizat în același scop. Croiul este regular fit, pentru ca geaca să adere la corp, în timp ce menține căldura în interior.

Geacă impermeabilă pentru bărbați

Cea mai bună geacă de iarnă pentru bărbați impermeabilă, de la Nike.

Geacă de iarnă pentru bărbați impermeabilă -Păreri

Produsele realizate de celebrul brand Nike sunt foarte mult apreciate, mai ales în rândul bărbaților. Acest lucru se întâmplă grație calității și diversității oferite de acesta produselor sale.

Această geacă pentru bărbați de la Nike, este potrivită atât iarna, cât și toamna târziu. Este rezistentă la apă, aspect ce nu vă va permite să răciți ușor în timp ce plouă sau ninge. Dispune de un guler înalt și glugă pentru un nivel mai ridicat de căldură.

Sistemul de închidere a gecii și a buzunarelor laterale sunt prin fermoar, pentru o comoditate mai bună, mai ales când purtați ceva important cu voi. Geaca se potrivește stilului casual, sport și urban, în care iubitorii de acest gen de haine cu siguranță se vor regăsi.

Geacă pentru bărbați de ski cu glugă

Cea mai frumoasă geacă de iarnă pentru bărbați cu glugă, pentru ski.

Geaca bărbați de ski cu glugă -Păreri

Această geacă pentru bărbați de iarnă este perfectă dacă sunteți un iubitor de ski. Partea superioară a gecii este detașabilă, astfel puteți să o purtați chiar și toamna. Pentru un nivel mai înalt de comoditate, geaca dispune de mai multe buzunare, astfel încât când urcați pe punte să aveți toate lucrurile necesare și esențiale.

Geaca este confecționată de cunoscutul brand The North Face, îndrăgit de clienți pentru calitatea produselor. Astfel, această geacă este de o calitate foarte bună, este impermeabilă și cu exteriorul 100% din poliamidă – o fibră foarte rezistentă, elastică, cu proprietăți higroscopice. Închiderea gecii se face cu ajutorul fermoarului, la glugă dispune de două șnururi ajustabile, iar mânecile pot fi reglate după mărimile individuale.

De ce am tinut cont

Material

Exterior

O geacă de iarnă cu înveliș exterior impermeabil este cea mai bună soluție atunci când știi că o vei purta chiar și când ninge sau plouă. În acest sens, va trebui să te asiguri că materialul este rezistent la apă, iar acest detaliu va fi trecut pe eticheta. Materialele precum fâsul sau goretexul sunt unele dintre cele mai bune pentru gecile de iarnă, la care se adaugă velurul, docul și chiar stofa în cazul gecilor mai elegante. Fasul este rezervat ținutelor casual și sport.

Interior

Materialul interior poate varia de la un produs la altul și există câteva categorii de materiale foarte des utilizate:

  • Fibrele sintetice – acestea se mențin bine chiar și în contact cu umiditatea, însă nu sunt soluții foarte durabile. Ele se uzează mult mai repede în timp.
  • Blăniță – artificială sau naturală este foarte rezistentă și ține extrem de bine la uzură. Singurul inconvenient este că stratul de izolare din interior nu poate fi foarte gros, însă avantajul este că blănița conservă foarte bine căldura menținând temperatura optimă pentru organism.

Mod de închidere

Cu siguranță, pe timpul iernii trebuie să te asiguri că ești bine protejat de frig. Examinează fermoarele și elementele de închidere de pe mâneci pentru a fi sigur că geaca ta de iarnă te va proteja de frig. Atunci când țesuturile sunt impermeabile este foarte posibil ca fermoarele să nu fie, caz în care apa va intra pe acolo. De asemenea, pentru un plus de confort ar trebui să cauți o geacă cu fermoar bidirecțional și/sau cu capse.

Mânecile ar trebui să fie strânse sau să permită strângerea pentru a face față atunci când bate vântul și este foarte frig. În momentul în care mânecile sunt mai strânse ele oferă mai multă protecție contra zăpezii și ploii.

Culoare

Culoarea este foarte importantă și este totodată cea care îți definește stilul. Poți merge pe culori precum negru, maro și gri, acestea fiind cele care rezistă cel mai bine la uzură pe timpul iernii, însă ai la dispoziție și culori mai aprinse precum și geci albe, crem sau foarte deschise. Alegerea culorii depinde în mod exclusiv de tine și de preferințele tale.

Accesorizare

Geaca poate fi accesorizată cu glugă, cu buzunare exterioare și interioare și chiar cu cleme pentru prinderea mănușilor. O geacă cu glugă detașabilă îți va fi utilă atunci când vrei să elimini gluga pentru ca ținuta să-și mai piardă din aspectul sport. Buzunarele sunt de asemenea foarte importante, pentru că în ele îți vei depozita numeroase lucruri.

Intrebari frecvente

Cum pot spăla gecile de fas?

Geaca de fas poate fi spălată la mașina de spălat rufe. Pentru un plus de siguranță ar trebui să setezi o temperatură mică a apei și să verifici eticheta. Nu utiliza substanțe precum clorul sau alți înălbitori, deoarece aceștia pot reacționa cu materialul. Dacă ții foarte mult la geaca ta, o soluție la fel de bună este aceea de a o duce la curățătorie.

Cum se spală gecile impermeabile?

Pentru ca stratul hidroprotector să nu dispară, este important ca spălarea să se realizeze delicat. Este suficient ca apa să aibă 30 de grade sau să nu depășească indicațiile de pe etichetă. Nu contează dacă speli geaca manual sau automat, ci procedura în sine și detergentul folosit. În cazul gecilor impermeabile cel mai mare inamic este detergentul și de aceea este recomandat să fie găsit unul foarte blând cu țesăturile. Programul ales la mașina de spălat trebuie să fie cel pentru rufe delicate cu centrifugare minimă.

Cum pot depozita geaca?

Înainte de a depozita geaca este foarte important să scoți totul din buzunare. Ulterior poți folosi un umeraș și ar trebui sa cumperi un sac special pentru depozitarea gecilor în care să o lași.

O altă variantă este aceea de a împacheta geaca și de a o pune în dulap. De asemenea, ai grijă ca mediul să nu fie foarte cald, foarte deschis, plin de praf sau sub acțiunea razelor solare, dacă vrei să folosești geaca pentru mai multe sezoane. Atunci când este pusă în sacul ei, geaca se va menține în stare bună pentru foarte mult timp.

Cât de util a fost articolul?
0 / 5

Nota ta:

Leave a Reply