Skip to main content
Haine

Cele mai bune ghete de iarnă pentru bărbați

15 februarie 2023No Comments

Ghetele sunt preferate de aproape toți bărbații pentru sezonul rece, deoarece sunt comode, practice și au un look extrem de plăcut și ușor de asortat. Dacă ai nevoie de o pereche de ghete casual sau elegante de iarna atunci îți oferim toate recomandările în funcție de care vei alege perechea potrivită.

Dacă îți dorești ghete de iarnă care să țină mai multe sezoane, fără a-și modifica forma și fără uzuri sau rupturi, cea mai bună alegere sunt ghetele de iarnă pentru bărbați din piele naturală. Acestea, chiar dacă sunt un pic mai scumpe, vă vor scăpa de cheltuieli adiționale anuale.

Top 4 cele mai bune ghete de iarnă bărbați

Ghete de iarnă pentru bărbați din piele

Cele mai bune ghete de iarnă pentru bărbați din piele.

Ghete de iarnă pentru bărbați din piele -Păreri

Ghetele de iarnă pentru bărbați, de la Church’s, sunt confecționate din piele de vițel cu granulație moale și detaliată cu ochiuri metalice și șireturi din bumbac. Aceste ghete acoperă foarte bine gleznele, astfel frigul va pătrunde mai greu în interior.

Culoarea neagră și poziționarea șireturile, transformă aceste ghete de iarnă în încălțămintea perfecte pentru bărbații care au un stil vestimentar casual. Vârful ghetelor este rotund, iar talpa masivă, pentru a reda un pic mai multă duritate ghetelor. Datorită faptului că sunt confecționați din piele calitativă, puteți fi sigur că ghetele vor rezista mai multe sezoane.

Ghete de iarnă impermeabile pentru bărbați

Cele mai bune ghete de iarnă impermeabile pentru bărbați.

Ghete de iarnă impremeabile pentru bărbați -Păreri

Aceste ghete de iarnă sunt unele dintre puținele care pot fi utilizate în ținutele sport. Designul lor robust le face versatile, astfel încât să le poți integra cu ușurință și în outfituri casual.

Ghetele sunt confecționate din piele maro camel, o culoare foarte des utilizată iarna. Cu ajutorul lor poți renunța la clasicul negru pentru o culoare mai de efect și mult mai puțin plictisitoare.

Ghetele sunt fabricate din piele nabuc, fiind ideale pentru zilele în care afară este zăpadă sau plouă, deoarece sunt foarte bine izolate și impermeabile. Sistemul de închidere ale acestor bocanci este prin șireturi. Din cauză că nu este fermoar pe lateral poate fi un pic dificil de încălțat, însă doar dacă nu veți întinde bine șireturile.

Ghete de iarnă pentru bărbați Timberland

Cele mai bune ghete de iarnă pentru bărbați Timberland, piele întoarsă.

Ghete de iarnă Timberland pentru bărbați -Păreri

Aceste ghete sunt confecționate din piele întoarsă fiind foarte rezistente și ușor de întreținut. Datorită materialului de calitate premium, ghetele pot fi purtate timp de mai multe sezoane în mod succesiv.

Fiind un model care aduce foarte bine cu ghetele normale se vor integra cu ușurință în mai multe ținute. Aceste ghete pot fi incluse atât în ținutele casual cât și în ținutele smart sau chiar în cele office.

Datorită culorii de un albastru marin, ghetele se vor potrivi alături de blugii de aceeași culoare sau negri. Trăsăturile casual sunt redate de șireturi și cusăturile fine, de talpa plată și vârful rotund.

Ghete de iarnă pentru bărbați elegante

Cele mai bune ghete de iarnă elegante pentru bărbați, Geox.

Ghete de iarnă bărbați elegante -Păreri

Încălțămintea realizată de brandul Geox sunt printre cele mai scumpe, însă și printre cele mai calitative și apreciate de majoritatea clienților. Astfel, puteți fi siguri că aceste ghetele de iarnă vor ține mai multe sezoane atât ca calitate, cât și ca tendințe stilistice.

Acest model este confecționat din piele naturală în exterior, iar interiorul este fabricat din textil și piele. Sistemul de închidere ale acestor ghete este printre cele mai simple din toate produsele descrise mai sus, pentru că sunt dotate atât cu șireturi, cât și cu fermoar.

Datorită vârfului un pic ascuțit și rotund, a tălpii cu un toc micuț și culorii maro se vor potrivi perfect cu ținutele elegante și chiar casual.

De ce am tinut cont

Material

Exterior

Materialul poate fi diferit în funcție de tipul produsului și scopul acestuia. Pielea este materialul care are cele mai bune proprietăți și calități estetice sau funcționale. Pielea de calitate este foarte rezistentă la uzură, dar este totodată și elastică, permițând piciorului să respire bine. Este recomandat să fie luate în calcul și avantajele sale estetice și tactile.

Ghetele speciale de munte sunt realizate din materiale speciale, care rezistă mai bine la umezeală. Acestea sunt axate pe funcționalitate și mai puțin pe zona urbană sau estetică.

Pe lângă toate acestea poți să găsești și bocanci de bună calitate care sunt confecționați din înlocuitori simpli cum ar fi poliuretanul sau piele întoarsă și piele netedă. Aceste din urmă materiale trebuie să fie îngrijite cu foarte mare atenție pentru a-și menține aspectul și pentru a nu se deteriora.

Interior

Ghetele au de cele mai multe ori o căptușeală. Aceasta poate fi făcută din pânză, piele sau blăniță. În funcție de tipul ghetei și de modul în care va fi purtată, pentru zilele reci de iarnă sunt recomandate cele cu blăniță naturală, respectiv artificiala. Pentru cele de costum, purtate la ocazii sau atunci când afară este uscat, sunt recomandate căptușelile mai fine, care să dea suplețe piciorului.

Talpa

Tălpile pot fi făcute din plastic sau cauciuc moale. Pentru iarnă sunt recomandate tălpile foarte aderente, în cazul ghetelor purtate zi de zi în orice condiții. Pentru ghetele de munte sunt recomandate tălpile vibram sau cele extrem de aderente, pentru a evita accidentele nedorite. În acest caz particular trebuie să cumperi ghete special concepute pentru iarna și nu cere pentru trei sezoane. În cazul ghetelor purtate cu costume sau în alte combinații, la ocazii speciale, poți opta pentru tălpi similare cu cele de pantofi, acestea fiind singurele variante elegante.

Mod de închidere

Ghetele au mai multe moduri de închidere:

Cu fermoar

Fermoarul este de cele mai multe ori amplasat pe laterală, însă există și modele cu fermoarul în față. Sunt ușor de pus și de dat jos, însă este important să nu bruschezi fermoarul pentru a nu se rupe.

Cu șiret

Aceasta este o variantă comună pentru ghetele care aduc mult cu pantofii și pentru cele casual. Închiderea cu șiret poate asigura cea mai bună impermeabilizare.

Cu șiret și fermoar

Aceasta este o variantă care-ți permite să ajustezi forma ghetei, dar și să te încalți și să te descalți rapid. După ce a potrivit bine șiretul poți folosi doar fermoarul.

Aspect

Ghetele pot fi atât pentru activități outdoor și pentru condiții deosebite cum ar fi drumurile de munte, însă pot fi și pentru birou, ținute casual și ținute elegante.

În funcție de scopul pentru care le cumperi, diferă aspectul. Ghetele cu talpă vibram antiaderentă și robustă te va duce în vârful muntelui fără probleme, însă nu pot fi încălțați la costum. Pe când, o gheata joasă, cu talpă subțire și un sistem de închidere fin, se combină perfect cu pantalonii de costum, însă nu te va ajuta să ajungi nici măcar la baza unei pante.

Intrebari frecvente

Cum depozitezi ghetele?

Ghetele ar trebui depozitate în cutiile în care au veni. Nu pune încălțămintea direct pe podea chiar dacă acesta este primul instinct. Vei găsi mai greu perechile dorite și în plus, le expui la praf. Poți pune hârtie și vată în vârful ghetelor pentru a-și menține forma.

De asemenea, nu înfășura ghetele din piele în plastic, pentru că pielea nu va mai putea respira. Nu depozita ghetele atunci când sunt ude.

Cum mențin forma ghetelor?

Pentru a menține forma ghetelor ar trebui să utilizezi sanuri, suporturi din plastic și din lemn. După aerisire este recomandat să cureți ghetele cu o cârpă moale și să aplici un strat de cremă de protecție.

Ulterior, ar trebui să introduci sanurile și să pui pantofii în cutii. Poți face sanuri introducând hârtie în vârf care poate să fie presată utilizând tije de plastic.

Cum pot păstra pantofii pentru mai mult timp?

Pentru ca pantofii să se mențină în stare bună este foarte important să îi cureți pentru fiecare purtare. Aceasta operațiune poate fi făcută și cu o cârpă moale, pentru încălțămintea de lac sau piele, dar și cu o cârpă specială pentru materialele textile și pielea întoarsă. Încălțămintea de piele trebuie sa fie dată mereu cu cremă.

Cât de util a fost articolul?
0 / 5

Nota ta:

Leave a Reply