Skip to main content
Ingrijire Personala

Cele mai bune aparate de masaj facial și ochi

15 februarie 2023No Comments

Masajele faciale au început să fie din ce în ce mai populare atât în rândul femeilor, cât și în rândul bărbaților. Cel mai bun aparat de masaj facial ajută atât la menținerea sănătății pielii, cât și la păstrarea strălucirii acesteia și la încetinirea procesului de îmbătrânire. Mai mult decâ atât, masajul este considerat a fi unul dintre cele mai bune forme de relaxare, datorită faptului că ameliorează stresul, cât și a faptului că poate combate atât durerile de cap, cât și efectele sinuzitei.

Top 5 aparate de masaj facial și pentru ochi

Aparat antirid Dermaroller ZGTS 0.5mm

Cel mai bun aparat de masaj facial Dermaroller care reduce ridurile și cicatricile.

Dermaroller – păreri

Întreaga industrie a cosmeticii a început să se concentreze din ce în ce mai mult pe produse care stimulează colagenul din piele. Dermaroller este un aparat de masaj facial profesional care îi induce organismului colagen în mod natural.
Utilizarea constantă a acestui aparat de masaj facial ajută atât la producerea de colagen, ci și a elastinei. Dermaroller poate fi utilizat și pentru masaj, lifting, dar și pentru tonifiere.

Mod de utilizare

Înainte de folosirea acestui aparat de masaj facial, se recomandă să vă curățați tenul cu o dischetă demachiantă, după care rulați dermarollerul timp de minim 2 minute, maxim 5 minute.

Atenție! Zona ochilor trebuie evitată.

După utilizarea acestui aparat de îngrijire facială, trebuie aplicată o cremă hidratantă sau un ser care să hidrateze pielea. La finalul procedurii, dermarollerul trebuie să fie spălat și dezinfectat pentru a fi pregătit pentru următoarea utiliz

Face roller Rose Quartz pentru lifting

Cel mai bun face roller pentru masaj facial antirid dar și corporal.

Face roller -pareri

Acest aparat de masaj profesional are rolul de a-ți purifica pielea și de a-i reda acesteia elasticitatea de care are nevoie. Aceste role conțin inserții unice de silicon, motiv pentru care se pot utiliza fără a face zgomot și au o rulare lină.
Utilizarea constantă a acestui aparat pentru masaj profesional este perfect pentru îngrijirea tenului, datorită faptului că îi oferă pielii un aspect mai sănătos și mai luminos. De asemenea, are propietăți anti-stres, anti-îmbătrânire și anti-oboseală. Produsul poate fi folosit pentru întregul corp, deoarece îmbunătățește circulația și elimină tensiunea musculară.

Mod de utilizare

Acest face roller are două capete. Capătul cel mic se folosește pentru zona ochilor, a nasului și a buzelor, iar capătul mare se folosește pentru gât, obraji și pentru frunte.

Se recomandă curățarea tenului înainte de utlizarea produsului, iar la final aplicarea unei creme hidratante.

Perie masaj facial cu ultrasunete rezistentă la apă

Cel mai bun aparat de masaj facial cu ultrasunete și încărcare wireless.

Perie faciala cu ultrasunete -păreri

Această perie de curățare facială utilizează 12000 de pulsații pe minut, iar cu ajutorul acestora nu doar că elimină impuritățile și celulele moarte ale pielii, ci și reziduurile de machiaj. Tenul devine mai sănătos și mai luminos.

Aparatul de curățare facială are 4 funcții care acționează pentru fiecare tip de ten:
1. O funcție de curățare și exfoliere a tenului
2. O funcție care acționează asupra zonei T
3. O funcție de încălzire care acționează pe bază de ioni negative
4. O funcție anti-îmbătrânire

Mod de utilizare

Pentru funcția de curățare se recomandă folosirea periei împreună cu un produs de curățare. Nivelul de intensitate al pulsațiilor trebuie ales în funcție de necesitatea fiecărui ten, după care se utilizează dispozitivul în mișcări circulare pentru o perioadă de aproximativ 60 de secunde. La final pielea trebuie clătită corespunzător și hidratată cu un produs de îngrijire personal.

Dispozitiv cu vibromasaj antirid și pentru cearcăne

Cel mai bun aparat de masaj antirid cu vibromasaj.

Dispozitiv masaj facial cu vibromasaj -păreri

Pentru ca tenul tău să fie sănătos și să aibă un aspect luminos, are nevoie de masaj facial acasă, dar și la clinici speciale.
Dacă ești mai mult genul care prefer să se ocupe de îngrijirea tenului acasă, acest dispozitiv cu vibromasaj este produsul perfect. Mai mult decât atât, acest aparat de masaj facial poate fi utilizat și de persoanele care se confruntă cu acneea, datorită faptului că reface pielea traumatizată și reduce petele și semnele care apar pe ten de pe urma acneei.

Mod de utilizare

Acest aparat de îngrijire facială se poate utiliza zilnic între 3 și 10 minute. Înainte de folosirea acestuia, se recomandă ca tenul să fie demachiat și curățat complet. Ulterior, se aplică un gel sau o cremă de îngrijire pe care o întindem pe față cu ajutorul aparatului.

Pentru început se recomandă a se utiliza pentru perioade scurte de 2-3 minute, pentru ca pielea să aibă timpul necesar pentru acomodare. Cu trecerea zilelor perioada de utilizare poate crește până la 10 minute.

Rezultatele ar trebui să fie vizibile încă din primele. După o lună de utilizare, se recomandă o scurtă pauză, după care se poate continua tratamentul.

Aparat de masaj pentru ochi

Cel mai bun aparat masaj ochi cu compresie termică și presopunctură.

Aparat de masaj pentru ochi -păreri

Dacă vrei să ai ochi frumoși și odihniți, aparatul de masaj ocular este soluția perfectă.
Plăcile de încălzire care se găsesc în interiorul aparatului asigură o temperatură de 40-42 grade Celsius care te ajută la ameliorarea oboselii, dar și a edemelor sau a umflăturii ochilor. De asemenea, aparatul are 5 moduri de masaj:
• Modul Clar
• Modul Vitalitate
• Modul Automatic
• Modul Somn
• Modul Înfrumusețare

Punctele de acupunctură din interiorul aparatului stimulează zona ochilor, este o modalitate perfecta de a scăpa de stresul de pe întreaga zi și de a avea ochii mai odihniți. Mai mult decât atât, prin utilizarea Bluetooth-ului poți contribui la starea relaxării tale cu muzică.

Mod de utilizare

Pentru a porni și opri aparatul trebuie să țineți apăsat butonul de on/off timp de 3-5 secunde.
Pentru a porni căldura trebuie să apăsați lung butonul de volum. De asemenea, acest aparat de masaj profesional vine cu un manual de instrucțiuni.

De ce am tinut cont

Modele

Cu ultrasunete

Aceste tipuri de aparate sunt folosite pentru o curățare mai intensă a tenului, prin îndepărtarea celulelor moarte și a punctelor negre. Folosirea constantă a aparatului cu ultrasunete pentru față îi redă tenului elasticitatea și reduce fermitatea și catifelarea pielii. Mai mult decât atât, aceste tipuri de aparate păstrează pielea hidratată și îi oferă acesteia un aspect neted și sănătos.

Pentru lifting

Aceste tipuri de produse nu doar că stimulează circulația sângelui, dar și îmbunătățesc drenajul limfatic. Este considerată una dintre cele mai bune metode de întinerire a tenului.

Perie facială

Pe piață există aparate de curățare facială din silicon care folosesc pulsații. Pulsațiile au efecte benefice în reducerea ridurilor fine, iar prin masajul pe care îl oferă stimulează circulația sanguină.

  • Perie masaj facial cu rotații – curăță și exfoliază tenul și se recomandă să nu fie folosită zilnic. Rotațiile rapide pot avea un efect agresiv asupra pielii dacă produsul se utilizează constant;
  • Perie facială cu sistem sonic – acest aparat de masaj facial profesional poate să fie utilizat pentru orice tip de ten. Este considerat a fi una dintre cele mai bune variante, datorită faptului că pulsațiile funcționează pe bază de sistem sonic. Este un aparat de masaj facial blând, dar care curăță tenul în profunzime.

Pentru ochi

Aceste dispozitive sunt ideale pentru persoanele care își „forțează” prea mult ochii pe durata unei zile, dar de asemenea există și aparate pentru cearcăne. Scopul acestora este de a ne ajuta să scăpăm de cearcănele nedorite. Sunt aparate care oferă două tipuri de masaje:

  • Masajul de tip cald – acest tip de masaj facial pentru ochi este realizat la o temperatură de aproximativ 40 de grade și ajută la reducerea oboselii și la relaxarea ochilor.
  • Masajul de tip rece – acesta este realizat la o temperatură de aproximativ 19 grade, iar scopul acestuia este să te scape de cearcănele nedorite.

Tipuri

Manual

Este recomandat tenului sensibil sau tenului care se confruntă cu acnee, datorită faptului că ai control asupra nivelului de duritate pe care peria îl exercită asupra tenului tău.

Electric

Este recomandat tenului normal, mixt sau gras, deoarece acesta are o anumită viteză de curățare care este mai eficientă în tratarea tenului gras, decât în tratarea tenului sensibil.

Brand

De cele mai multe ori, brandurile cele mai mari și mai populare au produse de calitate. Înainte de a achiziționa cel mai bun aparat de masaj facial, este bine să cauți câteva informații despre brandul care l-a creat, să vezi dacă este un brand serios care folosește produse de calitate. La ora actuală, cele mai cunoscute branduri de aparate de masaj facial sunt: Foreo, MZ Skin, Nolar, Dermaroller, Erfello,dar și multe altele.

Intrebari frecvente

De ce trebuie să țin cont atunci când cumpăr cel mai bun aparat pentru masaj facial?

Înainte de a ne cumpăra primul aparat de masaj facial, trebuie să ne asigurăm că ne cunoaștem tipul de ten, deoarece este cel mai important criteriu de alegere. Există multiple aparate de masaj pe piață din care putem să alegem, dar fiecare dintre acestea acționează pentru un tip de ten.
De aceea, dacă te confrunți cu un ten uscat și sensibil, evită să folosești aparate care curăță și exfoliază tenul într-un mod brutal, pentru că nu vei avea parte de efectul dorit.

Aparatul de masaj facial poate fi folosit și pe corp?

Pe piață există diverse tipuri de aparate pentru masajul facial, însă unele dintre acestea pot fi folosite atât pe față, cât și pe corp. Înainte de a cumpăra un produs, asigură-te că ești convinsă pentru ce zone vrei să îl folosești, iar ulterior citește bine instrucțiunile pentru a vedea care sunt zonele în care aparatul poate fi folosit și care sunt beneficiile utilizării acestuia.

Cel mai bun aparat de masaj facial trebuie să aibă garanție?

Dacă întrebarea ta este dacă cel mai bun aparat de masaj facial trebuie să aibă garanție, răspunsul este absolut! Fie că este vorba de un aparat de masaj pentru ochi sau un aparat antirid cu sunete, acesta trebuie să vă ofere o garanție de cel puțin 24 de luni.

Webografie

In analiza noastra pentru a cauta cele mai bune aparate de masaj facial, am folosit informatii din urmatoarele surse:

Cât de util a fost articolul?
0 / 5

Nota ta:

Leave a Reply