Skip to main content
Ingrijire Personala

Cele mai bune țigări electronice – Păreri și recomandări

7 iunie 2023No Comments

Țigara electronică este un dispozitiv pe baza producerii de vapori, care se formează odată cu încălzire unui lichid cu nicotină sau fără.

Țigările electronice, pe lângă faptul că sunt alternative mai sănătoase, au și gustul mai plăcut, datorită aromelor fructate. Acest aspect permit oamenilor să utilizeze țigările electronice chiar și în încăperi.

Top 5 cele mai bune țigări electronice

Cea mai bună țigară electronică fără nicotină

Kit țigară electronică -Păreri

Kitul cu țigară electronică este o alternativă sănătoasă fumatului tradițional. Aceasta te ajută să renunți la fumatul produselor cu tutun, care afectează negativ sănătatea. Fumatul este un viciu, care provoacă dependență, astfel renunțarea la această activitate este destul de complicată și necesită multă voință și timp.

Această țigară electronică nu conține nicotină și o vei putea utiliza mai mult timp, pentru a reuși să renunți la fumat definitiv. Pachetul conține 4 seturi a câte 5 atomizoare de unică folosință, care promovează igiena și siguranța. Pe lângă acestea, setul include 20 de flacoane cu lichid, fiecare cu aromă diferită, cu o cantitate de 10 ml. După cum îți poți da seama, acest set îți va ajunge pentru un timp îndelungat, aspect ce explică prețul produsului.

Țigara electronică este destinată începătorilor, astfel nu vei întâlni dificultăți în utilizare. Tipul de alimentare a dispozitivului este prin acumulator, astfel acesta devine portabil și ușor de manevrat.

Țigară electronică reîncărcabilă

Cea mai bună țigară electronică reîncărcabilă.

Țigară electronică reîncărcabilă -Păreri

Această țigară electronică este ideală pentru a fi oferită în dar cuiva sau chiar ție, datorită designului unic. La bază, țigara este învelită cu piele foarte atrăgătoare, poți alege între culorile: negru, maro, albastru cu maro, roșu închis. În partea laterală, modul are încorporat un ecran LED care afișează nivelul bateriei, astfel vei fi mereu la curent de acest aspect.

Încărcarea se realizează simplu, cu ajutorul cablului USB de tip C, acesta este inclus în pachet. În interiorul pachetului mai găsiți și un atomizor, două tipuri de rezistențe și un manual de utilizare.

Pentru utilizarea țigării electronice este necesar să apăsați pe butonul în formă de cerc, de pe partea laterală a dispozitivului, astfel se va forma fumul. Capacitatea dispozitivului pentru lichid este de 4.5 ml și îți va ajunge pe o perioadă îndelungată de timp.

Eleaf este unul dintre cele mai cunoscute mărci din lumea vapingului. Din 2008, această companie le mulțumește pe fumătorii electronici cu soluții noi și dispozitive de înaltă calitate, care pot rezista utilizării atât acasă, cât și pe drum. Astfel, poți fi sigur de calitatea și performanța acestui dispozitiv elegant.

Țigară electronică reîncarcabilă Joyetech eGO AIO

Cea mai bună țigară electronică reîncărcabilă cu arome.

Țigară electronică Joyetech eGO AIO -Păreri

Brandul Joyetech s-a poziționat pe piață ca un producător de țigări electronice inovatoare. Aceștia pun accent pe calitatea și performanța produselor, lucru observat chiar și după recenziile clienților. Dispozitivele electronice Joyetech sunt căutate și apreciate de majoritatea consumatorilor.

Acest model de țigară electronică este realizată astfel încât să fie comodă, compactă și funcțională. Trebuie să ții cont de faptul că există riscul să scapi din mână țigara electronică, din acest motiv fii atent la materialul din care este realizat. Țigara electronică de la Joyetech eGO AIO este realizată din sticlă rezistentă și inox, care face produsul rezistent la lovituri.

O funcție importantă a dispozitivului constă în faptul că blochează accesul copiilor, oferă protecție în caz de supraîncărcare sau supradescărcare. Țigara este destinată începătorilor, cât și avansaților, iar în pachet sunt incluse 3 arome diferite: merișoare, ananas, căpșuni.

Țigară electronică cu lichid Aspire Zelos

Cea mai bună țigară electronică Aspire.

Țigară electronică Aspire -Păreri

Țigara electronică de la brandul Aspire este un model cunoscut pentru designul său compact, ergonomic și setările precise de putere, cu o interfață intuitivă pentru utilizator.

Combinația dintre zinc dur și aliaj de aluminiu oferă un impact vizual puternic la prima vedere. Designul compact și grosimea confortabilă contribuie la un aspect clasic robust, dar elegant, alături de o senzație incredibil de confortabilă atunci când îl ții în mână.

Dispozitivul are încorporat un display colorat, proiectat pentru a oferi setări personalizate, precise, intuitive și mai ușoare, oferind în același timp toate informațiile necesare pentru a vă adapta vaparea perfectă.

Datorită celui mai recent și versatil rezervor fluxul de aer devine mai confortabil și mai precis, aroma se simte mult mai intens, vaporii sunt denși, iar întreaga cale de parcurgere a aerului este netedă.

Modelul a apărut pe piață într-o gamă variată de culori dintre care poți alege, astfel se disting 8 modele de culori uimitoare: albastru, roșu, verde, roz, argint metalic, albastru metalic, negru și negru complet.

Țigară electronică Mod Jac Vapour

Cea mai bună țigară electronică mod.

Țigară electronică mod -Păreri

Această țigară electronică este de tip mod, adică corpul acesteia este mai lat și se simte foarte bine în mâini. Totuși, mărimea perfectă a țigărilor de acest tip este cea care permite să poată fi purtată în buzunar, iar această țigară are dimensiunile potrivite.

Carcasa dispozitivului este complet din plastic rezistent, aspect ce-i oferă o greutate minimă. Atomizorul include o cantitate de 2 ml, iar cantitatea rămasă poate fi observată prin sticla transparentă, care este poziționată în exterior.

Țigara electronică oferă siguranță în utilizare, pentru că este dotat cu protecție împotriva supraîncărcării, supracircuitului, iar bateria este ventilată. Datorită lățimii sale, țigara poate fi poziționată pe suprafață, iar în caz că cade, aceasta nu se poate rostogoli, deoarece forma nu-i permite.

De ce am ținut cont

Kit-uri electronice

Țigările electronice pot fi vândute sub forma unor kituri complete sau pot fi vândute ca simple vaporizatoare. În general, se recomandă folosirea kiturilor, în special dacă ești începător și încerci pentru prima oară o țigară electronică.

Un kit complet, este compus din toate accesoriile necesare, de la acumulatorii de schimb și până la anumite adaptoare, conțin vaporizatoare și în unele cazuri arome de rezervă, iar tu poți să folosești țigara electronică, imediat după achiziționare.

Alimentare

Baterii sau acumulator

Acumulatorii țigărilor electronice sunt disponibili în diferite capacități (de la câteva sute la câteva mii de miliamperi) și vor dura în funcție de cât de mult fumați (de cât de mult folosiți țigara electronică). Un acumulator normal de țigară electronică poate ține până la 30 de minute, dacă butonul de vaporizare este ținut apăsat continuu, și până la câteva ore, dacă țigara este folosită normal.

Deși, în primul caz este vorba de un test efectuat în condiții de laborator, este important de știut că astfel, un acumulator normal este capabil să funcționeze până la 8 ore, ținând cont de faptul că pentru fiecare fum trebuie să acționezi butonul de vaporizare cel mult 10 secunde.

Design

Fiind dispozitive electronice, e-țigarile, așa cum mai sunt numite, pot avea diferite forme și logo-uri aplicate, în funcție de producător. Majoritatea producătorilor au ales să păstreze o formă apropiată de cea a unei țigări normale, alții preferând să adopte forme avangardiste și inovatoare, dar care sunt în același timp ergonomice și foarte ușor de folosit.

Țigările electronice moderne, de producție recentă, pot avea chiar și un mic display încorporat, display care poate afișa cantitatea de lichid rămas în dispozitiv, dar și nivelul bateriei. Design-ul nu influențează în general experiența vapatului, așa că îl poți alege pe cel care ți se pare mai interesant sau mai atrăgător.

Accesorii

Kiturile complete de țigări electronice, conțin în general mai multe accesorii, care ușurează experiența în utilizare a acestui tip de dispozitiv electronic. În mod normal, ar trebui să găsiți în interiorul pachetului un cablu USB standard, care poate fi atașat oricărui PC/laptop prevăzut cu porturi USB 2.0 sau 3.0, dar și încărcătoarelor sau adaptoarelor USB de tip standalone.

De asemenea, în pachet mai puteți găsi un adaptor pentru priză sau pentru mașină, câteva arome de rezervă și diferite piese de schimb (mustiuc, rezistența sau chiar și acumulator de rezerva), în unele cazuri. Pe lângă toate aceste accesorii, majoritatea producătorilor pun în pachet și un scurt manual de utilizare al produsului, pe care vă sfătuim să-l parcurgeți dacă aveți anumite nelămuriri.

Consumabile

Dacă ești tentat să găsești o țigară electronică cât mai ieftină și vrei să găsești răspunsul la întrebarea ,,Unde găsesc o țigară electronică la un preț bun?”, trebuie să ții cont de faptul că prețul inițial al țigării (oricât de mic ar fi), va crește semnificativ odată cu trecerea timpului, pentru că va trebui să cumperi și consumabilele aferente.

O țigară electronică este compusă din câteva componente care vor trebui schimbate periodic (rezistența o dată la câteva săptămâni, atomizoarele o data la 3-4 luni, dar și aromele).

Preț

Prețul reprezintă cel mai important factor de decizie pentru orice produs, însă este evident că un produs mai scump este de mai bună calitate decât unul mai ieftin și va dura mai mult, ceea ce este foarte important.

În cazul țigărilor electronice însă, în funcție de nevoile pe care le ai, poți găsi și țigări foarte durabile la un preț mic, dar care oferă o baterie ceva mai slabă sau pot fi folosite în flux diminuat. În funcție de cât de des folosești țigara și de intensitatea pe care o dorești de la aroma, vei alege modelul care se potrivește cel mai bine necesităților.

Intrebari frecvente

Cum întrețin țigara electronică?

Întreținerea unei țigări electronice se face prin dezasamblarea acesteia și curatarea tuturor locurilor importante și a orificiilor. Numărul de componente poate să difere de la un model la altul, însă toate au minim trei componente: o baterie, atomizorul sau cartomizroul și mustiucul.
Folosind un șervețel de hârtie uscat sau o cârpă uscată care nu va lăsa puf, poți curăța atomizorul cu mare grijă și îl poți acoperi cu o bucată de hârtie. Învârtind în dreapta și-n stânga pentru a șterge reziduurile vei putea curăța ușor glicerina rămasă și mizeria.

Ce probleme pot întâmpina cu țigara electronică?

Dacă nu ești mulțumit de cantitatea de vapori produsă, asigură-te că atomizorul este șters corect și că acumulatorii sunt suficient de încărcați. Dacă, totuși, această problemă nu este rezolvată poți încerca să schimbi cărtușul pentru a te asigura că nu este stricat sau gol.
Alternativ poți înlocui atomizorul, pentru că este posibil ca filamentul de ardere să se strice în timp și va produce un gust de ars pe lângă faptul că țigara devine ineficienta în momentul vaparii. Oricum, este important să îți schimbi această componentă periodic din aceasta cauză.

Cum pregatesc țigara electronică pentru utilizare?

După ce cumperi țigara, înainte de prima folosire îti recomandam să cureți fiecare componenta pentru a elimina reziduurile metalice sau de ulei. Poți să faci asta cu ajutorul unui șervețel sau cu o bucată dintr-un material fin care nu va lasă scame.
Pentru a încărca prima dată acumulatorii îți recomandăm să ții în priză pentru trei ore fără a ține cont dacă LED-ul arată sau nu că țigara este plină. Doar așa poți să prelungești viața de la baterie pe termen lung și este de preferat să cureți și filetul bateriei și al atomizorului înainte de a face prima încărcare.

Cât de util a fost articolul?
0 / 5

Nota ta:

Leave a Reply