Skip to main content
Ingrijire Personala

Cele mai bune ceasuri de dama

15 februarie 2023No Comments

Pentru femei, ceasurile sunt accesorii adevărate care pot evidenția nu doar ținuta, ci chiar trăsăturile personalității și a caracterului purtătoarei. De asemenea, cu acest accesoriu se poate accentua finețea mâinii și sublinia feminitatea.
În lumea modernă, ceasurile de mână au încetat să mai îndeplinească un scop pur practic. Pentru a afla ora ne putem descurca perfect cu telefonul. Iar, într-un oraș mare, este și mai greu să te ascunzi de săgețile ceasurilor, pentru că îl putem întâlni peste tot, în metrou, în bănci, în magazine, în autobuze, în mașini și chiar pe stâlpi.
Astăzi, un ceas de mână reprezintă mult mai mult, chiar o continuare a stilului sau o atitudine față de viață. De aceea, modul în care sunt alese ceasurile pentru femei ține de numeroase criterii importante. Printre acestea se pot număra: tipul de mecanism, afișajul, materialul, dimensiunile.

Top 6 ceasuri damă

Ceas damă Fossil argintiu

Cel mai bun ceas damă argintiu, cu brățară din oțel inoxidabil.

Ceas damă Fossil -Păreri

Ceasul de damă de la brandul Fossil s-ar potrivi de minune iubitoarelor stilului minimalist. Designul fin și elegant permite purtarea ceasului atât cu ținutele casual, cât și cu cele clasice. Un astfel de ceas este destinat să nu se demodeze niciodată.
Este un ceas de damă argintiu, realizat în totalitate din oțel inoxidabil, detaliu ce-l transformă într-un obiect rezistent și durabil o perioadă lungă de timp. Forma carcasei este rotundă, iar cifrele cadranului sunt de tip roman, astfel oferindu-i ceasului un aspect clasic. Sistemul de închidere a brățării este dip fluture, iar peste acesta este gravat numele brandului ,,Fossil”.
Ceasul vine în cutie personalizată, din aluminiu, cu detalii specifice. În interior este poziționat ceasul și are inclusă un mic manual, în care poți găsi instrucțiunile de păstrare și îngrijire a accesoriului. Senzația lanțului pe piele este netedă și catifelată, astfel vei uita de prezența acestuia.

Ceas damă elegant Timex

Cel mai bun ceas damă cu curea din piele, elegant.

Ceas damă Timex -Păreri

În secolul XX, ceasul Timex a devenit simbolul femeii independente. Astfel, femeile au reușit să transforme brandul în unul dintre cele mai populare din lume. Ceasul de damă de la Timex poate fi purtat tot timpul, fiind ceasul perfect de zi cu zi. Fie că mergi la birou, la cină sau într-un bar.
Ceasul este frumos prin simplitate sa, prin designul clasic, iar combinația negru cu auriu evocă un farmec aparte. Negru transmite eleganță și minimalism, iar carcasa aurie feminitate.
Catarama ceasului este clasică, astfel lungimea curelei poate fi ajustată. Cureaua este confecționată din piele naturală, ce nu irită pielea și nu provoacă disconfort. Iar, carcasa din oțel inoxidabil este rezistentă la uzură și antialergică.

Ceas damă Guess auriu

Cel mai bun ceas damă elvețian, quartz, cu brățară aurie.

Ceas Guess -Păreri

Brandul Guess a devenit practic sinonim cu lux. Așadar, odată ce achiziționezi ceasul confecționat de această firmă te apropii mai mult de o viață elegantă și splendidă. Ei pun accent pe calitate, exclusivitate, creând produse atemporale.
Brățara din oțel inoxidabil este îndrăzneață și încrezătoare, în timp ce fața este o capodoperă aparte. Negrul sidefat, scăldat în lumini, reflectă auriul carcasei, creând o nuanță de verde închis. Logo-ul afișat , ,,Gc”, indică faptul că acesta este un ceas exclusivist de calitate superioară și unul dintre cele mai bune ceasuri de lux pentru femei.
Pe diametrul accesoriului și în interior sunt poziționate armonios cristale mici, care accentuează și mai mult splendoarea acestui ceas. Sistemul de închidere este foarte simplu, dar neobișnuit în același timp, este de tip fluture, pentru a-l putea închide fără ajutorul cuiva.

Ceas damă mecanic Emporio Armani

Cel mai bun ceas damă roșu, mecanic, de la Emporio Armani.

Ceas mecanic Armani-Păreri

Produsele brandului Emporio Armani sunt incluse în categoria produselor scumpe și luxoase. Emporio Armani este proiectat de însuși Giorgio Armani, vizând în special persoanele cu vârsta cuprinsă între 20-30 de ani. Achiziționând un produs marca Emporio Armani, poți fi încrezută în calitatea materialelor și în faptul că se va păstra bine mult timp.
Acest ceas de damă te poate atrage prin cureau sa roșie, confecționată din piele naturală, care nu-ți va irita mâna. Pe suprafața curele se poate observa printul animal, pentru care optează femeile curajoase, care preferă stilul elegant, în ținute, cât și accesorii. O brățară de piele pe ceasul de damă adaugă un anumit sentiment de stil și clasă, care îți avantajează instantaneu aspectul.

Ceas damă sport smartwatch

Cel mai bun ceas damă smartwatch, rezistent la apă.

Ceas damă sport -Păreri

Acest ceas de damă este potrivit pentru persoanele care pun accent pe sănătatea lor fizică. Ceasul motivează spre a duce un stil de viață activ, mai ales persoanele care muncesc zilnic așezați. Sedentarismul este factorul care duce la multe consecințe negative: obezitatea, dureri musculare, dureri de cap, probleme cu circulația sanguină. Astfel, pentru a lupta cu acesta, optează pentru un ceas inteligent care îți va aminti mereu despre importanța mișcării.
Ceasul este smart și dispune de 90 de moduri sportive. Odată ce începeți activitatea fizică, accesoriul recunoaște modul ales, astfel nu trebuie să pierdeți timp pentru a-l seta manual. Accesoriul are o rezistență la apă de 5 ATM, astfel fiind 100% impermeabil, poate fi utilizat sub apă, pentru înot.
Principalele activități pe care le monitorizează ceasul sunt: pulsul, somnul, nivelul de stres, saturația oxigenului în sânge, activitățile sportive. Iar, printre funcțiile importante se găsește: alarma, timerul, calendarul, vremea, notificările.

Ceas damă Casio vintage

Cel mai bun ceas damă vintage, de la Casio.

Ceas damă vintage Casio -Păreri

Brandul japonez Casio (Kashio) a reușit să devină unul dintre liderii pieței globale la producerea electronicelor. Acest ceas definește femeile elegante, care cunosc importanța accesoriilor pentru orice ținută clasică.
Cureaua de tip plasă, cât și combinația culorilor negru cu auriu evocă eleganța eternă a acestui accesoriu. Confecționat în totalitate din oțel inoxidabil și cu carcasa placată cu auriu, poți fi sigură de rezistența în timp a acestui accesoriu.
Aspectul important al acestui ceas constă în faptul că poate fi considerat un accesoriu hibrid, ceas-bijuterie, datorită brățării de tip plasă. Astfel, devine un ceas perfect pentru zi și noapte.

De ce am tinut cont

Mecanism

Tipurile de mecanism a ceasurilor pot fi de trei feluri:

Quartz

Un ceas de tip quartz este mai precis decât un ceas mecanic. Ceasul cu quartz are de obicei componente electronice și este alimentat de o baterie. Precizia diferă foarte mult de la un producător la altul, însă la ceasul mecanic nu pot să eviți întoarcerea periodică a ceasului.

Mecanic

Pe de alta parte, ceasurile mecanice au o poveste și de aceea sunt atât de atractive. Au un mecanism fascinant și un aspect clasic care va atrage imediat privirile și îți va da un aer de exclusivitate.

Hibrid

Poți opta și pentru un ceas hibrid, fără baterie, care se alimentează cu ajutorul unui motor asemănător cu cel al ceasurilor automate, prin energia cinetică generată de mână. Acest ceas este eficient și este potrivit persoanelor care sunt fascinante de tehnică.

Material

Oțelul inoxidabil este cel mai popular material pentru ceasurile de damă, deoarece este rezistent la rugină și la coroziune, antialergic și accesibil.
La cele mai bune ceasuri de damă, cadranul este de obicei realizat din cristal de safir, rezistent la zgârieturi . Cu toate acestea, safirul poate fi scump.
Sticla acrilică este cea mai ieftină opțiune, în timp ce sticla minerală, probabil cea mai populară alegere, oferă o cale de mijloc bună între cele două.

Afișaj

Ceasurile care au afișajul digital indică ora utilizând cifrele care sunt afișate pe display, în timp ce ceasul analog are indicatoare și ace care se mișcă deasupra cadranului.
Alegerea va depinde exclusiv de preferințele tale. Ceasurile care au display-ul digital are un aspect mult mai sportiv și este potrivit pentru persoanele care merg la alergat sau pentru ieșirile cu prietenii în oras.
Ceasurile cu ace normale au un aspect clasic și sunt potrivite pentru ținutele elegante.

Design

Designul este la fel de important ca și mecanismul. Culoarea, forma și mărimea sunt cele care decid dacă dispozitivul este o bijuterie atractivă.
În acest sens, nu există practic nicio limită și ai la dispoziție ceasuri rotunde, ovale, dreptunghiulare și cu dimensiuni care se potrivesc oricărei mâini.

Curea

Materialele din care cureaua este realizată ajută mult la stilul ceasului. Curelele metalice argintii și chiar aurii sunt elegante sau sport. De asemenea, ceasurile aproape masculine sunt în trend, pentru că subliniază feminitatea încheieturii.
Curelele de piele sunt elegante și sunt potrivite la rochii sau costume. Sunt și curele casual, întretăiate, cu ținte sau cu broderii.
Se recomandă evitarea curelelor sintetice, pentru că ele vor avea o durata de viata redusă. De asemenea, cureaua sintetică poate fi ulterior înlocuită dacă ceasul în sine îți place.
La ceasurile sport sunt utilizate curele din silicon pentru mai multă flexibilitate și pentru un aspect interesant.

Preț

Prețurile pot fi foarte variate și ceasurile scumpe nu sunt mereu cele mai frumoase sau cele mai precise. Designul și renumele producătorului este cel care da prețul ceasului. Ceasurile, în general, sunt realizate pe principii similare, iar mecanismul care măsoară timpul diferă calitativ în funcție de tehnica de asamblare și de materialele folosite. Un ceas cu preț mediu poate avea o durată de viață îndelungată.

Intrebari frecvente

Cum folosesc corect ceasul de mână?

Este important să nu scoți carcasa sau capacul, pentru că poți afecta mecanismul existent în interior și îi poți distruge etanseitatea.
Prin urmare, ceasurile rezistente la apă își pot pierde aceste calități. Este recomandat să verifici durabilitatea produsului și rezistența la umiditate pentru a ști dacă poți să înoți cu el. Dacă ai un ceas impermeabil nu apăsa niciun buton în momentul în care este ud sau te afli cu el în apă.
Frecarea generata în diverse condiții este cea care generează decolorarea ceasului. Chiar dacă sunt rezistente la uzură, în urma impactului puternic ceasul se poate zgâria.

Cum stochez ceasul?

Pentru ca ceasul să reziste foarte mult timp va trebui sa ții cont de modul în care îl depozitezi. Evită să expui ceasul la temperaturi extreme și nu-l lăsa foarte aproape de calorifer, în masina, la căldură mare, la temperaturi extrem de scăzute sau lângă obiecte care emit căldură, pentru că riscul ca ceasul să nu mai funcționeze este foarte mare.
Dacă nu porți ceasul pentru o lungă perioadă de timp este bine să îl ștergi cu o lavetă curată și să-l depozitezi într-un spațiu rece și uscat. Dacă îl lași alături de alte obiecte și este umed apare riscul să se decoloreze și de aceea este recomandat să nu atingi nimic când ceasul este umed.

Care sunt cele mai bune soluții de mententanta pentru ceasuri?

În cazul în care l-as ceasul o lungă perioadă de timp sub razele soarelui sau dacă ceasul nu este frecvent curățat, părțile sale se pot decolora, iar dacă sunt galbene pot să se îngălbenească urât.
Întreținerea se face foarte simplu, utilizând o bucată de material moale care va șterge toate urmele de murdărie, praf și alte reziduuri de pe carcasă și curea. O curea ruginită sau o curea murdară poate păta hainele. Rugina care apare pe ceas poate să irite pielea și pentru a o elimina ai nevoie de produse de curățare speciale.
Nu lăsa cureaua umedă sau cu urme de transpirație, pentru că se va deteriora mai repede. Curelele din piele sau din cauciuc trebuie să fie curățate des, utilizând o lavetă textila moale.

Cât de util a fost articolul?
0 / 5

Nota ta:

Leave a Reply