Skip to main content
Ingrijire Personala

Cel mai bun epilator IPL sau cu laser – Păreri și recomandări

7 iunie 2023No Comments

Epilatorul IPL (Lumină intens pulsată) a devenit disponibil pentru uz casnic, ceea ce înseamnă că nu trebuie să mergi într-un salon, ci poți să-ți faci toate tratamentele în zona ta de confort.

Avantajul principal al acestui dispozitiv constă în comoditatea pe care o oferă, pentru că poate fi utilizat chiar în momentul când observi un fir de păr. Iar, efectele epilării se pot observa până la 6 luni, chiar după a treia ședință.

Astfel, pentru a menține pielea netedă o perioadă îndelungată și pentru a avea un dispozitiv comod, care poate fi utilizat oricând, optează pentru achiziționarea unui epilator IPL potrivit necesităților tale.

Top 5 cele mai bune epilatoare IPL

Epilator IPL Philips Lumea Seria 9000 BRI958/00

Cel mai bun epilator IPL pentru acasă de la Philips.

Epilator IPL Philips -Păreri

Epilatorul IPL, de la Philips Lumea Seria 9000, este produsul care poate fi utilizat de acasă, iar rezultatul ține până la 6 luni, chiar după a 3 ședință de utilizare. Acesta a fost conceput bazându-se pe părerile medicale, care oferă siguranța utilizării produsului în confortul casei tale. Astfel, dacă ai un copil, cărui îi oferi majoritatea timpului tău, ești ocupată cu lucru și nu ai timp suficient să mergi într-un salon, acest model poate fi o alternativă extraordinară pentru tine.

Acest epilator cu laser Philips este dotat cu accesorii inteligente pentru diferite zone ale corpului tău, precum: inghinală, picioare, axile, față, aspect ce va permite obținerea celor mai bune rezultate. Cu cele 450.000 de pulsații, poți fi sigură că acest aparat va fi alături de tine aproximativ 39 de ani.

Epilator IPL Braun Silk-expert PRO 5 PL5237

Cel mai bun epilator IPL pentru acasă de la Braun.

Epilator IPL Braun Silk-expert Pro 5 – Păreri

Acest epilator IPL Braun Silk-expert Pro 5 este apreciat pentru raportul calitate-preț excelent pe care-l oferă clienților. Cu ajutorul acestuia nu doar obții rezultate, ci economisești timp și bani. Pentru că, un singur aparat, îndepărtează părul și poate ține până la 22 ani, fără să fie necesară înlocuirea lămpii sau cheltuieli adiționale.

Epilatorul este dotat cu o tehnologie SensoAdapt, cu protecție UV, care citește culoare pielii, adaptând pulsațiile luminoase astfel încă să oferă îndepărtarea vizibilă a părului nedorit. Pentru o îndepărtare precisă, epilatorul IPL Braun vine cu două tipuri de capuri: un cap de precizie pentru zonele mici și un cap lat pentru suprafețele mai mari.

De asemenea, epilatorul IPL are 3 regimuri diferite: standard, delicat și extra delicat, pentru satisfacerea necesităților diferitor clienți. Iar, dacă mergi în călătorii, mai ales la mare, poți depozita epilatorul în trusa inclusă în pachet.

Epilator IPL ieftin EvoSmart RX

Cel mai bun epilator IPL ieftin de la EvoSmart.

Epilator IPL EvoSmart RX -Păreri

Acest epilator IPL EvoSmart RX are un preț accesibil, iar calitatea produsului nu dezamăgește. Chiar dacă are un preț mai mic, acest își îndeplinește cu brio scopul și oferă un număr de 1 milion de impulsuri IPL, care vor ajunge pentru o perioadă foarte îndelungată (22 ani).

Rezultatele folosirii acestui aparat IPL vor putea fi vizibil după primele ședințe, iar pielea va rămâne fină până la 6 luni. Astfel, nu trebuie să-ți faci griji că ai întârziat să-ți faci programare la salon, pentru că epilatorul IPL EvoSmart poate fi utilizat de acasă.

Aparatul de epilat cu IPL este dotat cu 2 accesorii importante: un cap pentru epilare și unul pentru întreținerea pielii și a acneei, astfel devine un produs multifuncțional. O ședință de epilare pentru ambele picioare durează doar 8,5 minute. La fel, acesta poate fi utilizat pentru gambe, axile, față, zona inghinală.

Epilator IPL cu impulsuri nelimitate SmoothSkin

Cel mai bun epilator IPL cu impulsuri nelimitate.

Epilator IPL cu impulsuri nelimitate -Păreri

Acest model de epilator IPL a fost produs în 2021 cu o grijă deosebită față de mediul înconjurător, aspect foarte important pentru acest secol. Epilatorul este realizat 100% din materiale reciclabile, care se descompun rapid, fără a dăuna naturii, este ecologic, cât și compostabil.

Epilatorul IPL SmoothSkin Pure are un design elegant, iar culoarea negru lucios îl face unic de așa tip. Exteriorul acestui epilator îți trezește plăcere, dar și încredere. Acesta asigură un număr de impulsuri nelimitate, care elimină eficient părul de pe toate zonele corpului, chiar și de pe piept, stomac, spate sau spate.

Cu acest aparat poți alege între două moduri de tratament, potrivit nevoilor tale. Primul, modul Glide, va produce impulsuri în continuu, pe suprafețele mai mari ale corpului. Pe când al doilea, modul Stamp, este ideal pentru zone mici, precum este linia bikini.

Aparat de epilat cu laser definitiv profesional

Cel mai bun epilator definitiv cu laser profesional.

Epilator cu laser profesional -Păreri

Datorită progresului tehnologic au apărut aparatele cu laser, capabile să rezolve definitiv problemele cu părul nedorit de pe corp. Acest aparat, numit Totul Perfect, este profesional și multifuncțional, care poate fi utilizată toată viața.

Cu cele 40.000.000 de impulsuri, un aspect incredibil, poate distruge firele de păr, iar rezultatul rămâne câțiva ani sau permanent, în dependență de reacția folicului de păr.

Acest aparat epilator cu laser este multifuncțional, astfel poate fi utilizat pe tot corpul, începând cu ten, gât, inghinal și terminând cu picioare. Este un aparat de epilat util, pentru că poate fi utilizat atât acasă, cât și în salon, oferind proceduri sigure, nedureroase, care nu provoacă iritarea pielii.

Acesta este potrivit pentru orice tip de piele, astfel dacă observi în salon acest aparat laser cu diodă, poți fi sigură de eficacitatea acestuia, doar să fie de cea mai bună calitate.

Aparatul cu laser este foarte ușor de folosit și poate fi utilizat atât de femei, cât și de bărbați.

De ce am ținut cont

În prezent, există o mulțime de modalități de epilare, dintre care utilizatorii pot alege, pentru a-și satisface în totalitate nevoile. Printre principalele metode de epilare, se numără: lama, epilarea cu ceară/zahăr, epilarea cu laser sau utilizarea unui epilator. Fiecare dintre aceste tehnici includ avantaje, cât și dezavantaje.

Epilarea cu lama de ras poate provoca umflături/răni, dacă nu este folosită corect, iar efectul epilării cu ceara/zahăr durează până la 3-4 săptămâni. Din acest motiv, multe persoane optează pentru procurarea unui epilator IPL, care oferă rezultate bune timp de 6 luni, poate fi utilizat aproape toată viața și reprezintă cea mai avansată tehnologie.

Dezavantajul principal al acestui aparat constă în faptul că este cea mai costisitoare metodă de epilare, însă investiția se merită.

Senzori

Există aparate de epilat care au senzori pentru a detecta tipul de piele. Acești senzori se găsesc pe aparatele IPL și detectează nuanța pielii, astfel încât să regleze automat intensitatea luminii intens pulsate pentru a nu deteriora pielea.

Acești senzori au și proprietatea de a se aprinde atunci când detectează că aparatul de epilat a trecut de doua ori prin aceeași zonă. Este o tehnologie foarte utilă care asigură epilatul în siguranță.

Utilizare

Prima utilizare a epilatorului IPL îți poate da bătăi de cap. Dacă ți-ai achiziționat epilatorul și vrei să-l utilizezi în condiții casnice, urmează pașii de mai jos, care te vor ajuta considerabil. Printre pașii esențiali de utilizare, care-ți vor oferi siguranță, se numără:

  • Îndepărtează tot părul vizibil din zona pe care dorești să utilizeze aparatul IPL, cu o lamă de ras. Asigură-te că nu a rămas nimic, apoi usucă bine pielea.
  • Selectează capul standard sau capul de precizie pentru zona potrivită.
  • Apropiați duza în contact complet cu pielea și asigură-te că produsul funcționează corect.
  • Este important să ștergi duza după fiecare utilizare.

În prima fază a epilării cu IPL, folosiți aparatul odată pe săptămână timp de 4/12 săptămâni. Ulterior adaptează-te nevoilor tale și poți utiliza produsul odată la 2 luni.

Numărul de impulsuri

Un aspect foarte important la care trebuie să fii atentă atunci când te gândești să-ți procuri un epilator IPL este numărul de impulsuri. Adică, cu cât mai mare este numărul de impulsuri IPL, cu atât aparatul va putea fi utilizat mai mult timp.

Pe piață puteți găsi aparatele cu: 400.000, 700.000 și chiar un milion, ceea ce înseamnă că veți putea avea aparatul timp de 20-40 de ani.

Intrebari frecvente

Ce înseamnă epilator IPL?

Epilatorul IPL folosește o lumină cu spectru larg care este împrăștiată pe piele pentru a ajuta la reducerea permanentă a părului. Acesta direcționează lumina către melanina (pigmentul care dă culoarea pielii/părului) din foliculul de păr, dăunând rădăcinii și ajutând la întreruperea ciclului de recreștere.

Cât costă un aparat de epilare definitivă?

Pentru cumpărarea unui aparat de epilare definitivă este nevoie de o sumă destul de mare. Însă, dacă raportăm la prețul plătit per procedură într-un salon îți este cu mult mai convenabil să-ți procuri un epilator IPL pentru acasa. Prețul unui epilator bun începe cu 500 de lei și se poate ajunge până la 3000 de lei. Însă, sunt și produse profesionale atât pentru uz casnic, cât și pentru salon care ating suma de 10.000 de lei.

Ce epilator să cumpăr?

Atunci când încerci să-ți alegi cel mai bun epilator IPL pentru tine, analizează foarte bine toate caracteristicile. Un produs durabil, care va rezista în timp și pe care-l vei putea utiliza eficient toată viața realizează impulsuri IPL începând cu 400.000.
Fii atentă pentru ce zone este predestinat aparatul și dacă sunt anumite contraindicații, acest detaliu îți va oferi siguranță în utilizare. De asemenea, optează pentru un epilator IPL fără fir, pentru că-ți va oferi confort și ușurință în utilizare, dar și, cel mai important lucru, siguranță în baie.

Cât de util a fost articolul?
0 / 5

Nota ta:

Leave a Reply