Skip to main content
Ingrijire Personala

Cele mai bune vibratoare – Păreri și recomandări

15 februarie 2023No Comments

Vibratoarele au apărut ca jucării sexuale, fiind încă de la început folosite pentru obținerea plăcerii erotice. Aceste device-uri au fost inventate în secolul al XIX-lea și au fost folosite inițial pentru tratarea unor afecțiuni variate, una dintre cele mai comune fiind “isteria femeilor”. De asemenea, acest instrument se adresa și celor care sufereau de iritabilitate morbidă, nevralgie, diferite indigestii, etc.

În prezent, scopul principal ale acestor jucării erotice constă doar în satisfacerea sexuală, iar pe piață au apărut o mulțime de tipuri de vibratoare. Dacă ești un novice în acest domeniu, alegerea poate fi dificilă, pentru că fiecare tip oferă senzații diferite. Astfel, trebuie să știi că printre principalele modele de vibratoare se găsesc: vibratoarele vaginale, glonț și clitoris, combinate și cele pentru punctul G.

De asemenea, înainte să procuri cel mai bun vibrator, potrivit nevoilor tale, analizează următoarele aspecte: dimensiunile, setări, viteze, putere, nivelul de zgomot și, neapărat, materialul din care este confecționat.

Top 8 vibratoare

Vibrator pentru punctul G

Cel mai bun vibrator pentru începătoare cu stimularea punctul G.

De ce am ales acest vibrator pentru punctul G

Vibratorul este potrivit pentru începătoare, pentru că este ușor de utilizat, este minimalist și de tip clasic. Forma curbată a dispozitivului este special concepută pentru punctul G. Iar, mărimea mică îți va permite să manevrezi încrezătoare și simplu aparatul.

Este rezistent la apă, astfel poate fi utilizat chiar și în cadă, duș sau piscină. Acest aspect îți va permite să-l cureți ușor în apă, pentru a menține aparatul mereu igienizat și sigur în utilizare.

Aparatul este fabricat din silicon și plastic sigur, de cea mai bună calitate. Motorul acestuia este foarte puternic, are 12 moduri de vibrații și viteze multiple, însă totuși rămâne un dispozitiv silențios.

Vibrator pentru clitoris

Cel mai bun vibrator clitoridian wireless.

De ce am ales acest vibrator pentru clitoris

Aparatul are capacitatea de a stimula clitorisul și de a provoca plăcere fără a fi direct în contact cu pielea, pentru că utilizează unde sonice. Astfel, nu trebuie să te îngrijorezi în caz că nu ai reușit să igienizezi perfect dispozitivul, ținut de la o mică distanță oferă plăcere atât exterioară, cât și interioară.

O funcție distinctă al acestui vibrator constă în faptul că odată ce acesta este împins către corp, intensitatea crește în mod automat, iar tu nu trebuie să faci absolut nimic. Vibratorul pentru clitoris este realizat din plastic și silicon, iar zona stimulatoare foarte moale și profundă.

În pachet este inclusă o husă specială pentru depozitare, care te va ajuta să ții aparatul într-un loc sigur, ferit de ochi străini. De asemenea, datorită dimensiunilor mici, vibratorul devine portabil și poate fi luat și în călătorii.

Vibrator anal cu telecomandă

Cel mai bun vibrator anal, rotativ cu telecomandă.

De ce am ales acest vibrator anal

Acest tip de vibrator este potrivit pentru cupluri, iar manevrarea acestuia poate fi făcută chiar și de la distanță, datorită telecomenzii incluse. Vibratorul poate fi utilizat atât de femei, cât și de bărbați, pentru că este un produs unisex.

Este un vibrator negru, iar forma este concepută special pentru a putea oferi plăcere în timpul sexului anal. Plăcerea profundă este stimulată și de axul rotativ, iar inserția devine mai ușoară, datorită acestor două aspecte.

Dispozitivul este 100% impermeabil, astfel poate fi utilizat chiar și în apă, Dar, mai mult de atât, datorită acestui fapt, devine foarte ușor de curățat, utilizând o soluție specială pentru curățarea jucăriilor erotice și apă călduță. Niciodată să nu sari peste acest pas, pentru că este unul dintre aspectele principale, ce permit o utilizare sigură și igienică a vibratorului.

Vibrator iepuraș

Cel mai bun vibrator iepuraș, gonflabil.

De ce am ales acest vibrator iepuraș

Vibratorul iepuraș este unul dintre cele mai căutate tipuri de dispozitive pentru plăcere. Acesta este apreciat pentru multifuncționalitate. Un singur vibrator poate răsfăța clitorisul și masa punctul G, oferind o senzație erotică deplină și unică.

La baza vibratorului sunt poziționate 3 butoane dintre care poți alege. Unul este pentru a alege între cele 7 moduri de vibrație a stimulatorului clitoridian, al doilea pentru a se umfla și al treilea pentru a se dezumfla.

Materialul din care este realizat vibratorul este silicon moale, catifelat, de cea mai înaltă calitate. Este puternic și se curăță foarte ușor, fără să-ți dea bătăi de cap.

Vibrator pentru bărbați cu ham

Cel mai bun vibrator cu ejaculare și ham pentru bărbați.

De ce am ales acest vibrator cu ham

Acest model de vibrator este destinat în special bărbaților, care au anumite probleme în timpul actului sexual. Acestea ar putea fi: ejaculare prematură sau tulburări erectile. Dispozitivul rezolvă cu brio aceste probleme, iar armonia din cuplu se restabilește. De asemenea, este potrivit pentru cuplurile care sunt dornice de experiențe noi și interesante. Fanteziile pot fi îndeplinite prin îmbrăcarea hamului propriu-zis, care este elastic și ușor ajustabil, pentru a avea o experiență plăcută.

Vibratorul are o mărime de aproximativ 19 cm. Nu are în compoziția sa latex, astfel este potrivit, mai ales, persoanelor alergice la acest material. Acesta este compatibil atât cu lubrifianți pe bază de silicon, cât și pe bază de apă.

Vibrator cu încălzire

Cel mai bun vibrator cu încălzire cu cap rotativ.

De ce am ales acest vibrator cu încălzire

Vibratoarele cu încălzire le oferă femeilor o experiență unică, care nu poate fi comparată cu nimic. Cele 37 de grade Celsius, până la care se încălzește dispozitivul, ajută femeile să se relaxeze mai rapid și desigur să se excite mai ușor. Este potrivit mai ales femeilor care întâmpină dificultăți în primele clipe ale actului sexual.

Acest vibrator este dotat cu mai multe funcții, destinate să ofere o plăcere erotică maximă. Printre acestea se numără: acțiunea de împingere, rotire și vibrație, care pot fi controlate cu ajutorul butoanelor de la baza dispozitivului.
Vibratorul este realizat din silicon ultra igienic, care oferă nu doar plăcere deplină, ci și siguranță în utilizare. Acesta trebuie bine spălat, cu lichid special pentru astfel de jucării. Lubrifianții care pot fi utilizați pe acest dispozitiv trebuie să fie pe bază de apă.

Vibrator XXL realistic

Cel mai bun vibrator XXL realistic, cu bile.

De ce am ales acest vibrator XXL realistic

Pentru acest tip de vibrator XXl optează persoanele care-și doresc o experiență în utilizare cât mai realistic posibilă. Acesta este modelat exact ca penisul real, având încorporate chiar și bilele.

Pentru a putea fi utilizat cât mai ușor, acesta este dotat cu o ventuză rezistentă, specială, care-l poziționează ferm pe suprafață. Produsul este compatibil cu toate tipurile de lubrifianți și nu conține latex sau ftalati. Este dotat și cu o telecomandă, pentru a putea controla cele 7 funcții, cele 3 viteze (încet, mediu, tare) și cele 4 tipuri de pulsații.

Vibratorul are o lungime maximă de 25 cm, lungime inserabila de 19 cm și un diametru de aproximativ 5,71 cm.

Mini vibrator Durex

Cel mai bun vibrator mic de la Durex.

De ce am ales acest mini vibrator Durex

Acest vibrator de la Durex este realizat de dimensiuni mici, pentru a putea fi ușor luat în călătorii și simplu de manevrat. Mai ales, în cazul în care nu ai multă experiență în utilizarea unui astfel de dispozitiv. Fiind realizat de brandul Durex, crește nivelul de încredere, pentru că întrunește standardele internaționale de calitate.

Chiar dacă este un vibrator mini, acesta este extrem de puternic, dar cu un nivel scăzut al zgomotului, pentru păstrarea discreției. Datorită dimensiunilor mici, stimulează eficient clitorisul și restul corpului, pentru că devine ușor de manevrat. Vitezele de acționare pot fi schimbate foarte simplu, rotind capacul dispozitivului.

Astfel, dacă ești sceptică la capitolul calitatea vibratoarelor, optează pentru acest mini vibrator, care promite calitate și eficiență.

De ce am tinut cont

Tipuri

Vibratoarele sunt de mai multe tipuri, forme și mărimi. O primă distincție care le poate categorisi, se poate face între design-uri diferite și felurile de vibrator, dintre care putem alege:

Vibratoare pentru clitoris

Acest tip de vibrator se prezintă sub forma unui aparat de masaj în formă de bagheta (cu un cilindru în vârf), oferind plăcere sexuală prin stimularea clitorisului. Este electric și poate avea mai multe viteze și design-uri.

Vibratoare clasice

Vibratorul clasic, așa numitul ,,dildo”, se aseamănă foarte mult cu un penis în mărime naturală și poate fi realizat din silicon, din plastic, cauciuc, vinil sau latex. Acesta se poate folosi și pentru stimularea anală, dar și pentru penetrare orală.
Este prezent într-o multitudine de forme și dimensiuni. Un sub-tip al dildo-ului clasic este dildo-ul moale, care se poate îndoi la anumite grade, în acest mod având capacitatea de a se adapta formei corpului. Acesta se folosește pentru stimularea zonelor dificil de atins.

Materiale

Vibratoarele pot fi confecționate din latex, plastic, cauciuc, pvc, silicon, cyberskin sau metal. Cel mai economic material este plasticul, acesta fiind folosit pentru concepția multor tipuri de vibratoare.
Acesta are avantajul că este un material foarte ieftin, fiind de multe ori preferat pentru culorile vibrante și pentru finisajele netede, un astfel de finisaj având capacitatea de a transmite vibrațiile într-un mod foarte eficient. De asemenea, plasticul se poate curată foarte ușor.
Vibratoarele construite din latex, din PVC sau cauciuc, au avantajul că sunt ușor flexibile și permit o penetrare confortabilă. Nu se recomandă însă, folosirea celor din cauciuc poros, care este foarte greu de curățat și poate produce iritații.
Cel mai folosit material din industria jucariilor sexuale în momentul de față, este siliconul, un element considerat hipoalergenic, neporos și durabil, cu capacitatea de a-și menține forma. De asemenea, siliconul se curată foarte ușor.
Unele dintre opțiunile cele mai realiste, dar și costisitoare, sunt realizate din elastomer sau cyberskin, aceste materiale imitând foarte bine pielea umană.

Elemente adiționale

În comerț pot fi găsite modele clasice, care nu au funcție de vibrație, dar pot avea una sau mai multe viteze, pentru persoanele care își doresc experimentarea unor senzații relativ diferite. Se pot găsi și articole de tip “smart”, acestea putând fi controlat de pe un PC, de pe telefonul mobil sau prin standardul Bluetooth.

Preț

Jucăriile sexuale pot fi găsite într-o gama variată de prețuri, de la cele mai ieftine la cele mai scumpe, însă atunci când vrei să cumperi cel mai bun vibrator este recomandat să iei în calcul materialele constructive, siguranța și calitatea. Cel mai bun preț se obține raportat la toate aceste aspecte.

Intrebari frecvente

Cum se întreține corect un vibrator?

Având în vedere faptul că vibratorul este un obiect care se inserează, igiena este foarte importantă și se recomandă să se țină cont de toate recomandările producătorului. Vibratorul trebuie curățat fie cu apă și detergenți speciali fie cu detergenți normali în funcție de recomandări.
Ulterior vibratorul va fi stocat în spațiul special destinat pentru el și nu în fundul unui sertar sau sub pat.

Este nevoie sa folosesc lubrifiant?

Pentru a evita toate neplăcerile pe care le poate provoca un vibrator într-un vagin insuficient lubrifiat, poți încerca să ai mereu la îndemână un produs lubrifiant care va ușura înserarea.
Gelul trebuie aplicat pe toata zona genitală și nu doar pe suprafața vibratorului. Apelând la aceasta metodă, utilizarea va fi mult mai plăcută.

Ce lubrifiant ar trebui să folosesc?

Pentru vibratoarele care au suprafață din latex nu sunt recomandați lubrifianții pe bază de ulei, deoarece aceștia pot să deterioreze suprafața vibratorului.
Cel mai bine ar fi să folosești un lubrifiant pe bază de apă. Oricum, aceste instrucțiuni se regăsesc și în manualul de utilizare și este recomandat să respecți indicațiile producătorului pentru a alege cel mai bun lubrifiant.

Webografie

In analiza noastra pentru a cauta cele mai bune vibratoare, am folosit informatii din urmatoarele surse:

Cât de util a fost articolul?
0 / 5

Nota ta:

Leave a Reply