Skip to main content
Ingrijire Personala

Cele mai bune gene false – Păreri și recomandări

15 februarie 2023No Comments

Ceea ce va dura veșnic este, fără îndoială, dorința femeii de a fi frumoasă și de a fi într-un pas cu tendințele moderne de frumusețe. Cu toate că genele false au fost trendul principal al anului 2000, acestea încă predomină și în zilele noastre.

Actualmente, genele false au devenit accesorii indispensabile pentru o bună parte din femei, dat fiind faptul că au un impact excepțional asupra atractivității. Majoritatea femeilor încearcă prin diverse metode, fie ondulator sau fie tratament special, să obțină gene cât mai lungi, dese și curbate. În acest sens, extensiile false se declară a fi un adevărat must-have, datorită căruia se poate ajunge la rezultatul dorit. Mai mult ca atât, genele false sunt cea mai rapidă și eficientă modalitate de a obține o privire mai accentuată și mai profundă.

Top 6 cele mai bune gene false

Gene false magnetice Ardell

Cele mai bune gene magnetice Ardell.

Gene false magnetice Ardell – Păreri

Kit-ul dat aparține companiei Ardell, care este unul dintre cei mai importanți producători din domeniul genelor false. Aceste gene profesionale au fost create de experți cu scopul de a oferi volum, stil și formă genelor naturale. Este de remarcat că aceste gene false tip bandă sunt hipoalergenice, dat fiind faptul că nu conțin parabeni și latex.

Genele magnetice Ardell reușesc să mențină un efect dens natural. Purtarea acestor gene false este extrem de confortabilă, pentru că banda, pe care sunt fixate, este subțire, transparentă și flexibilă. Totodată, este de menționat că aceste gene, datorită calității sale superioare, pot fi folosite în mod repetat, cu condiția că se respectă regulile de igienă și siguranță. Din motiv că aplicarea este posibilă în doar doi pași simpli, kit-ul companiei Ardell este potrivit, mai ales, pentru începători.

Set gene false cu magnet din par natural Mink

Cele mai bune gene false magnetice din păr natural.

Gene false cu magnet Mink – Păreri

Setul inovativ din cinci perechi de gene false magnetice ale producătorului Mink vă permite să obțineți mai multe efecte ale privirii, de la cel mai natural pentru zilele obișnuite, până la cel dramatic pentru ocaziile speciale. Aceste gene false magnetice sunt ușor de utilizat, aplicarea lor fiind posibilă în doar doi pași.

Pe lângă faptul că setul conține, deja, cinci perechi de gene, ele mai pot fi refolosite, cu condiția că sunt depozitate într-un loc sigur și steril. Este de remarcat că genele din setul respectiv sunt rezistente la apă, fiind, astfel, imposibilă sau dificilă desprinderea lor. Genele false magnetice Mink nu necesită adeziv pentru a fi aplicate, declanșarea unor iritații sau reacții adverse fiind exclusă. Aceste gene oferă nu doar volum și contur, dar și un farmec aparte privirii.

Gene false fir cu fir Dermastil

Cele mai bune gene fir cu fir profesionale.

Gene false fir cu fir Dermastil – Păreri

Genele false de la Dermastil, aplicate fir cu fir pe genele naturale, oferă cel mai natural și mai delicat efect. Aceste extensii, datorită faptului că sunt fabricate din materiale de calitate, nu deteriorează genele naturale și pot fi utilizate în mod repetat. Setul conține 96 de mănunchiuri de gene false, ceea ce asigură utilizarea pentru o perioadă lungă de timp. Acest tip de gene este folosit, mai ales, în realizarea machiajelor profesionale. Prin intermediul efectului său de volum și alungire, aceste gene accentuează privirea.

Trebuie de menționat că sunt foarte ușoare, subțiri și delicate, de aceea pot fi fixate, fără dificultate, de-a lungul liniei naturale de creștere a genelor. În cazul aplicării corecte și îngrijirii corespunzătoare, aceste extensii de gene au o rezistență de până la șase săptămâni.

Gene false cu bandă Vivi Lashes Mink

Cele mai bune extensii de gene din păr de nurcă, tip bandă.

Gene false din păr de nurcă Vivi Lashes – Păreri

Genele false tip bandă Vivi Lashes se remarcă prin firele de păr natural de nurcă, care denotă o finețe extraordinară. Datorită materialului din care s-au realizat, genele false cu bandă din fir de bumbac, sunt lungi și dese, dar în același timp subțiri, și delicate. Conferă genelor naturale mai mult volum și scot în evidență frumusețea ochilor, indiferent de tipul de machiaj pentru care se optează.

Este de apreciat faptul că aceste gene false din păr de nurcă sunt reutilizabile, fiind posibilă purtarea lor de până la 30 de ori. Tipul dat de gene este cel mai potrivit accesoriu al unui machiaj de seară, fiindcă vă face să arătați la cel mai înalt nivel. Cu ajutorul acestor gene lungi puteți obține o privire îndrăzneață, ceea ce vă face să vă simțiți mai frumoasă, mai încrezătoare, într-un cuvânt specială.

Gene false 3D MoonbasaNails

Cele mai bune gene false bandă cu efect 3D.

Gene false tip bandă MoonbasaNails – Păreri

Minunatele gene false MoonbasaNails , care sunt fixate pe bandă, sunt alegerea potrivită pentru a obține o privire impunătoare. Datorită materialelor de confecționare, genele false bandă sunt moi, delicate și plăcute la atingere. Se remarcă prin forma lor, datorită căreia genele arată mult mai mari. Aceste gene false sunt, pe larg, utilizate de către specialiștii din domeniul machiajului, punctul forte fiind calitatea lor înaltă. Sunt extrem de ușoare, astfel nu se resimte nici o presiune deasupra pleoapelor.

Acest tip de gene se aplică foarte ușor și sunt confortabile în purtare. În caz că se respectă, cu atenție, toate instrucțiunile de folosire, cele 6 perechi de gene false 3D MoonbasaNails pot fi reutilizate de până la 20-25 de ori. Aceste gene sunt foarte elegante, de aceea sunt opțiunea cea mai potrivită pentru ocaziile speciale.

Gene false smocuri 3D Dyamond

Cele mai bune gene false smocuri 3D.

Gene false smocuri Dyamond – Păreri

Genele false Dyamond, în formă de smocuri individuali, sunt foarte subțiri și delicate. Sunt fabricate din material sintetic de cea mai bună calitate și se aplică ușor și sigur pe linia naturală de creștere a genelor. Acest tip de gene false reușește să confere un aspect natural, fără senzația de încărcare peste măsură. Spre deosebire de alte tipuri de genele false, acestea, în formă de smocuri, pot fi aplicate doar pe o anumită porțiune a ochiului, dar și pe întreaga pleoapă.

Marele avantaj al acestui set constă în faptul că conține 6 cutii, fiecare dintre ele având în dotare trei mărimi diferite, cu efect 3D. Combinându-se perfect cu genele naturale, extensiile Dyamond de tip smoc oferă volum și alungire necesare pentru o privire cât mai profundă, și expresivă.

De ce am tinut cont

Tipuri

Dacă vrei o schimbare și, în timpul apropiat, planifici să folosești gene false, este important să cunoști că există 3 tipuri principale:

Tip bandă

Acest tip de gene sunt fixate pe o bandă și pot fi aplicate dintr-o singură mișcare pe pleoapă, deasupra genelor naturale. Genele de tip bandă sunt utilizate, mai ales, de către make-up artiști pentru a completa machiajul. Totodată, aceste gene pot fi aplicate acasă, fără de a apela la un profesionist.

Smocuri

Genele de acest tip pot fi recunoscute cu ușurință, dat fiind faptul că sunt aranjate în smocuri, câte 4-5 fire de gene. Ele au un aspect mai natural decât cele de tip bandă și reușesc să se îmbine perfect cu genele naturale. Aceste gene conferă efect de alungire și creează un volum extrem genelor.

Fir cu fir

Acest tip de gene se potrivește pentru absolut toate tipurile de ochi. Aplicarea lor reprezintă o muncă foarte minuțioasă, care cere multă atenție și concentrație, însă rezultatul este unul impresionant, fiind cel mai natural posibil. Aceste gene au cea mai lungă durată de purtare, dat fiind faptul că ele nu sunt atașate de piele, ci de firul natural de păr.

Material

Dacă dorești ca purtarea genelor false, zi de zi sau la ocaziile speciale, să fie plăcută și confortabilă, este important să atrageți atenție la materialele din care acestea au fost confecționate. Toate tipurile de gene prezente pe piață pot fi efectuate din următoarele materiale:

Fibre sintetice

Genele false confecționate din fibre sintetice sunt cele mai accesibile de pe piață și cele mai întrebuințate. Sunt un tip premium de gene sintetice și constituie o opțiune eco-friendly. Genele produse din fibre sintetice sunt mult mai rezistente atât în timp, cât și la temperaturi înalte.

Mătase

Confecționate din mătase, conform celor mai înalte standarde, aceste gene false au firele extrem de subțiri și delicate, reușind să confere machiajului un aspect foarte natural. Firele din mătase sunt modelate în fabrică, astfel obținându-se diverse structuri, curburi și texturi.

Păr natural

Vorbind despre genele din păr natural, este necesar de menționat că ele pot fi fabricate din:

  • Fire din blană de nurcă;
  • Păr natural uman.

De cele mai multe ori genele false din păr natural sunt produse din firele din blană de nurcă, însă există, cu toate că cu mult mai puține, și gene din păr natural uman. Genele din păr natural au un aspect special și delicat, fiind extrem de ușoare, și confortabile.

Tipul ochilor

Genele false trebuie alese în funcție de forma ochilor și de anumite caracteristici ale acestora. În caz că sunt alese corect, ele pot să accentueze și să intensifice privirea. Acestea pot fi alese, luând în seamă următoarele tipuri:

  • Ochi mari – pentru a-i pune în valoare, pot fi aplicate genele false mai lungi;
  • Ochi mici – acestora li se potrivesc genele aplicate fir cu fir;
  • Ochi rotunzi – alegerea optimă pentru aceștia sunt genele false cu firele mai lungi spre exterior;
  • Ochi în formă de migdală – atenția asupra lor va atrage orice tip de gene false, important e să fie cu mai mult volum;
  • Ochi apropiați – acestui tip de ochi i se potrivesc genele false cu firele mai lungi în partea exterioară, reușind să alungească astfel forma lor.

Aplicare

Vorbind despre purtarea confortabilă a genelor false, aplicarea și fixarea lor pe cele naturale merită o atenție considerabilă. Metodele de aplicare a genelor false sunt următoarele:

  • Adeziv – acesta se folosește în procesul de aplicare a genelor false de tip bandă și cele în formă de smocuri;
  • Magneți – metoda respectivă de aplicare presupune lipirea a două gene magnetice una de alta, genele naturale fiind astfel prinse între ele;
  • Tuș magnetic – tehnica dată de fixare a apărut în baza genelor magnetice. În cazul dat, tușul magnetic se aplică pe pleoapă, deasupra genelor naturale, iar apoi se fixează și genele magnetice, care se lipesc momentan.

Intrebari frecvente

Cum se aplică genele false?

Rezistența și purtarea de lungă durată a genelor false se datorează, în mare măsură, aplicării corecte. Înainte de aplicarea lor, este important ca genele naturale să fie curățate. În prima etapă geana falsă se aplică deasupra pleoapei doar pentru a măsura lungimea benzii, astfel înțelegând dacă este sau nu necesară scurtarea. Următorul pas constă în aplicarea unei cantități mici de adeziv pe toată lungimea benzii, iar apoi, prin intermediul unei pensete, geana falsă se lipește de pleoapă, extrem de aproape de linia genelor naturale.

În cazul genelor magnetice, aplicarea este foarte ușoară și impune un efort minim. Cele două gene magnetice se lipesc una de cealaltă, fiind prinse la mijloc genele naturale. Genele false mai pot fi atașate de cele naturale cu ajutorul unui tuș magnetic special. Pentru aplicare este nevoie doar de tuș magnetic și o pensetă. Este necesar să tragi o linie deasupra pleoapei și să fixezi genele, apelând la pensetă. Utilizând această metodă, aplicarea devine incredibil de ușoară.

Cum se scot genele false?

Pentru a nu trauma genele naturale și a nu afecta ochii, este important să acordăm o atenție deosebită procesului de scoatere a extensiilor de gene false. Procesul de eliminare a genelor false trebuie să înceapă cu demachierea delicată și clătirea cu apă a ochilor. După aceasta este necesar de a aplica o soluție specială sau, cel mai simplu, ulei de măsline, care va înmuia și dizolva adezivul. Când genele false sunt înmuiate, trebuie să apucăm de colțul lor exterior și să dezlipim foarte încet, fără a brusca și forța. Cert este că procedeul de scoatere a genelor false trebuie realizat cu mare grijă, respectând ordinea corectă a pașilor menționați anterior.

Care este durata de purtare a genelor false?

Durata de purtare a genelor false depinde de mai mulți factori. Printre aceștia se numără tipul de gene false, procesul de aplicare și modul în care genele sunt îngrijite și păstrate. Genele tip bandă, de regulă, se aplică și rezistă până la 48 ore, dar marele lor avantaj este că pot fi refolosite de mai multe ori. Este important ca, după demachiere, adezivul de pe gene să fie curățat, mai apoi fiind posibilă plasarea lor într-un loc sigur și intact până la următoarea utilizare repetată. Fiind îngrijite și păstrate în procesul de purtare, o pereche de gene false poate fi purtată de până la 10-15 ori.

Situația este mai diferită în cazul genelor fir cu fir. Ele se aplică o singură dată, de regulă, de către meșterii specializați și se mențin între 3-6 săptămâni. După perioada respectivă se recomandă ca acestea să fie scoase de pe genele naturale și să fie aplicate unele noi, dat fiind faptul că cele naturale trebuie curățate, plus ele se regenerează.

Articole relevante: Cele mai bune rimeluri

Cât de util a fost articolul?
0 / 5

Nota ta:

Leave a Reply