Skip to main content
Ingrijire Personala

Dyson Airwrap Multi-Styler Complete – Păreri și recomandări

15 februarie 2023No Comments

Dyson, cel mai cunoscut brand mai ales pentru că oferă soluții de curățare inovatoare și de înaltă tehnologie, revoluționează acum lumea aparatelor de coafat cu Dyson Airwrap Multi-Styler Complete.

În calitate de hairstylist, am fost extrem de încântată să încerc acest aparat și să analizez cea mai recentă creație a lui Dyson. Din ceea ce am văzut în videoclipul promoțional, acest dispozitiv părea că ar putea oferi rezultate superioare în comparație cu ondulatoarele și plăcile de păr clasice.

După ce am folosit Dyson Airwrap Multi-Styler Complete, m-am îndrăgostit imediat de designul său elegant, greutatea lui și cât de simplu este de folosit. Gama de stiluri pe care le pot obține cu acest dispozitiv este incredibilă – de la bucle elastice la valuri netede – toate fără să-mi deterioreze părul!

Dyson a dat lovitura cu adevărat încă o dată cu Dyson Airwrap Multi-Styler Complete – un instrument esențial pentru orice hair stylist sau pentru orice femeie ce iubește să își îngrijească părul!

Acest aparat de coafat este aclamat la nivel internațional, dar oare își merită cu adevărat titlul de lux și prețul? Să aruncăm o privire mai atentă la acest nou produs revoluționar.

Avantajele aparatului Dyson Airwrap Complete

Dyson Airwrap Multi-Styler Complete este conceput cu funcții avansate care facilitează obținerea coafurii de vis fără complicații.

Reproiectat pentru a oferi tot ce este mai bun, acest aparat de coafat uimitor vă aduce tehnologia Coandă și controlul inteligent al căldurii, oferind bucle definite, volum sau un păr drept și neted. Dyson Airwrap oferă mai multe stiluri, fie că este vorba de bucle definite sau de un aspect drept dar voluminos, Airwrap Complete de la Dyson vă acoperă!

Accesorii îmbunătățite cu efectul Coandă

Așa cum am spus, Dyson Airwrap Complete îți coafează și îți usucă părul simultan, folosind efectul Coandă. Acest efect este o tehnică prin care jeturile de aer sunt direcționate către un obiect, ceea ce face ca obiectul să fie aspirat în fluxul de aer. Această metodă vă ajută să vă coafați părul cu mai puține daune cauzate de căldură.

Dyson Airwrap Complete folosește un jet de aer de la motorul digital Dyson V9 pentru a coafa părul. Efectul Coandă este doar una dintre multele caracteristici care fac acest aparat de coafat unic și diferit de orice alt instrument de styling.

Realizarea buclelor cu efectul Coandă

Accesoriul Coandă pentru bucle utilizează fluxul de aer pentru a obține bucle frumoase în sensul acelor de ceasornic și în sens invers, cu un singur cilindru. Nu mai trebuie să schimbați accesoriile! De asemenea, datorită faptului că îți ondulează părul mai repede decât un ondulator tradițional, vei economisi timp și vei obține rezultate mai bune.

Îndreptarea părului cu efectul Coandă

Accesoriul Coandă nu numai că vă usucă părul, ci și netezește firele de păr și oferă un aspect elegant. Fluxul de aer concentrat vă permite să vă uscați rapid părul și să obțineți stilul dorit în cel mai scurt timp.

Control inteligent al căldurii

Dyson a fost întotdeauna un lider în materie de tehnologie și inovație, iar Dyson Airwrap Complete nu este diferit. Având un control inteligent al căldurii, care măsoară temperatura fluxului de aer de peste 40 de ori pe secundă, vă puteți coafa părul cu încredere, știind că nu trebuie să vă faceți griji că vă veți deteriora firele de păr! Prin controlul elementului de încălzire, se previne deteriorarea din cauza căldurii care nu ar depăși 150 grade Celsius.

Acționat de motorul Dyson Digital de la V9

Motorul digital Dyson V9, care se învârte la o viteză de până la 110.000 rpm, oferă acestui aparat de coafat o putere de 3,2kPa. Datorită rotorului cu 13 lame care lucrează împreună cu motorul de mare viteză, vă puteți coafa părul rapid și fără a-l deteriora.

Cum să alegi Dyson Airwrap Complete perfect pentru nevoile tale?

Dyson Airwrap Multi-Styler Complete este disponibil în două dimensiuni și trei culori.
Dyson Airwrap Complete Long are accesoriile pentru ondulat mai lungi, perfecte pentru părul mai lung decât lungimea pieptului. Mărimea normală este concepută pentru părul mai scurt decât lungimea pieptului.
Stylerul este disponibil în mai multe culori: nichel/cupru, albastru prusia/cupru și cupru/nichel. Modelul ediție specială Vinca blue/rosé vine cu aceleași accesorii ca și modelul complet, la care se adaugă un set de cadou gratuit cu o cutie de prezentare și alte accesorii.

Câte atașamente are Dyson Airwrap Complete?

Dyson Airwrap Multi-styler Complete are șase accesorii, fiecare cu un scop unic.

 • Uscătorul pre-styling este cel mai ideal pentru pregătirea părului ud
 • Peria moale ajută la realizarea unui aspect neted și drept.
 • Accesoriul perie fermă ajută la fluxul de aer pentru o coafare mai precisă
 • Cilindru de curling de 1,6″ bun pentru valuri de plajă
 • Cilindru de curling de 1,2″ folosit pentru a crea bucle mai strânse
 • În cele din urmă, peria rotundă este bună pentru a adăuga volum părului tău.

Cu toate accesoriile sale, Dyson Airwrap Multi-styler Complete vă oferă puterea de a vă coafa părul așa cum doriți.

Cum funcționează Dyson Airwrap Complete?

Aparatul de coafat părul folosește tehnologia patentată de Dyson a fluxului de aer de mare viteză pentru a vă coafa părul.

Airwrap Multi-Styler Complete de la Dyson folosește efectul Coanda pentru a ondula părul prin încălzirea acestuia cu jeturi de aer. Dispozitivul începe prin aspirarea aerului din mediul înconjurător care trece peste un element de încălzire metalic din interiorul cilindrului. Pe măsură ce acest lucru se întâmplă, ionii sunt atrași din element în curentul de aer rotativ creat. Acești ioni se atașează apoi de părul dumneavoastră, care absorb umiditatea din par mai bine decât înainte și elimină încrețirea.

Dyson Airwrap este capabil să se înfășoare atât în sensul acelor de ceasornic, cât și în sens invers, datorită designului său inovator. Acest lucru vă oferă mai multe opțiuni de coafare și vă poate ajuta să creați un aspect mai natural.

Dyson Airwrap folosește aer controlat, de înaltă presiune, pentru a vă coafa părul în loc de căldură, ceea ce face ca aceasta să fie mai puțin dăunător pentru aspectul dumneavoastră. Cilindrul este echipat cu senzori care reglează temperatura, asigurându-se că nu se încălzește prea tare și nu vă deteriorează părul. Pe scurt, puteți obține bucle frumoase fără a vă deteriora părul.

Cum se utilizează Dyson Airwrap Complete?

Dyson Airwrap este conceput pentru a fi eficient pe toate tipurile de păr. Cu toate acestea, pentru cele mai bune rezultate, Dyson recomandă utilizarea acestuia pe părul umed, nu pe cel ud.
Pentru a utiliza Dyson Airwrap Multi-Styler, urmați acești pași:

 1. Alegeți unul dintre cele șase atașamente și atașați-l la dispozitiv.
 2. Alegeți una dintre cele trei setări – scăzută, medie sau ridicată.
 3. Dacă doriți să vă ondulați părul, selectați o direcție de ondulare – în sensul acelor de ceasornic sau în sens invers.
 4. Țineți apăsat butonul de pornire în timp și începeți să slectați șuvițe de păr pentru a le coafa.
 • Cum să realizați bucle cu Dyson Airwrap? – Accesoriul de ondulat este ușor de utilizat: împarte părul în secțiuni mici, apoi doar apropie aparatul de șuvița de păr. Dyson Airwrap va trage părul și îl va înfășura în jurul cilindrului. Pe măsură ce vă deplasați în jos pe păr, aparatul de coafat îl va ondula automat.
 • Dyson Airwrap Multi-Styler Complete vine, de asemenea, cu un accesoriu de îndreptare. Începeți prin a selecta setarea corectă de căldură pentru tipul dumneavoastră de păr, apoi treceți aparatul de coafat prin păr de la rădăcină până la vârfuri. Dyson Airwrap îți îndreaptă rapid părul fără să-l deterioreze.

Argumente pro și contra ale aparatului Dyson Airwrap Complete

Dyson Airwrap Multi-Styler Complete ar putea fi o unealtă excelentă pentru tine, dacă îți dorești un păr natural și strălucitor. Dar, ca orice altceva, există avantaje și dezavantaje pe care ar trebui să le luați în considerare înainte de a-l cumpăra.

Cât costă Dyson Airwrap Multi-Styler Complete?

Dyson Airwrap Multi-Styler Complete este un nou dispozitiv de styling inovator care promite să le facă viața mai ușoară celor care se luptă cu un păr lipsit de volum și fără nici o formă. Oferă posibilitatea de a coafa părul rapid și ușor și te ajută să iei aranjezi părul exact ca la salon.
Dyson Airwrap Complete se vinde la prețul de 3.299,00 RON. Chiar dacă poate părea mult, este important să rețineți că acest aparat de coafat poate înlocui multe alte instrumente din rutina de îngrijire a părului, cum ar fi uscătorul de păr, ondulatorul și placa de îndreptat părul. Când comparați costul acestor aparate individuale, Dyson Airwrap nu pare atât de rău până la urmă!

Dacă sunteți în căutarea unui instrument de coafare a părului care le poate face pe toate, Dyson Airwrap Complete este cea mai buna variantă. Vine cu o varietate de accesorii, ceea ce îl face perfect pentru orice tip de păr sau stil. În plus, calitatea este imbatabilă – cu siguranță merită investiția dacă ții la părul tău.

Păreri finale despre Dyson Airwrap Multi-Styler

Dyson Airwrap Multi-Styler Complete este un aparat de coafat excelent deoarece are capacitatea de a crea diverse coafuri cu puțin efort. De asemenea, este foarte delicat cu scalpul și nu va afecta foliculii de păr delicați, fiind ideal pentru persoanele cu pielea sensibilă. Singurul dezavantaj ar putea fi prețul, dar cred că calitatea stilizatorului justifică cheltuiala.

Spuneți adio zilelor proaste pentru păr cu Dyson Airwrap! Cu tehnologia sa de control inteligent al căldurii și fluxul de aer Coandă îmbunătățit, acest aparat de coafat a fost special conceput pentru a le oferi femeilor puterea de a crea orice stil pe care și-l doresc, fără efort.

Întrebări frecvente

Ce este Dyson Airwrap Multi-Styler Complete?

Dyson Airwrap Multi-Styler este un aparat de coafat care schimbă regulile jocului în industria de styling a părului. Folosește tehnologia de ultimă generație cu efect Coandă pentru a vă coafa părul cu daune termice minime. De fapt, utilizează mai puțin de jumătate din cantitatea de căldură față de alte dispozitive de coafat! În plus, sunt incluse mai multe atașamente pentru diferite stiluri, astfel încât să puteți schimba stilul oricând doriți.
Dyson Airwrap Multi-Styler Complete vine cu multe accesorii care vă ajută să obțineți orice coafură doriți, inclusiv: un uscător de pre-stilizare, două clindre de ondulat, două perii de îndreptare și o husă de depozitare. De asemenea, este conceput pentru a funcționa pe toate tipurile de păr – de la fin la gros – și poate fi folosit pe părul umed sau uscat.

Care sunt avantajele utilizării dispozitivului Dyson Airwrap Multi-Styler Complete?

Cu aparatul Dyson Airwrap Multi-Styler Complete, puteți avea orice coafură doriți cu ușurință. Tehnologia Airwrap funcționează prin utilizarea fluxului de aer controlat pentru a vă coafa părul, oferindu-vă rezultate de calitate de salon la domiciliu.

Airwrap include accesorii pentru diferite stiluri, cum ar fi cilindre de ondulat și plăci de îndreptare a părului, există, de asemenea și o perie rotundă pentru a da volum părului. Un sistem inteligent de control al căldurii asigură o temperatură constantă, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji că vă veți deteriora părul.

Dyson Airwrap este simplu de atașat și de utilizat. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la nimic – țineți aparatul aproape de părul dumneavoastră, iar acesta va face restul pentru dumneavoastră. Nu este nevoie să vă înfășurați manual părul în jurul dispozitivului, Dyson Airwrap Multi-Styler Complete face asta de unul singur. Și când ai terminat? Tot ce mai trebuie să faceți este să detașați atașamentul și să vă periați noul stil impecabil!

Cum funcționează Dyson Airwrap Multi-Styler Complete?

Dyson Airwrap Multi-Styler este un instrument care folosește tehnologia unică Dyson pentru a coafa părul fără a folosi căldură excesivă sau substanțe chimice. Are un motor puternic care creează un flux de aer de mare viteză, trăgând părul în aparat, unde trece apoi prin cilindrele de diferite dimensiuni pentru a crea stiluri precum bucle și valuri. Pe măsură ce părul este atras și înfășurat pe cilindru, acesta este încălzit pentru a ondula părul și la fel de simplu cum se aspira parul de cilindru se și eliberează, fără să smulgă firele de par.

Dyson Airwrap Complete este instrumentul de coafare perfect pentru toate tipurile de păr, deoarece utilizează temperaturi mai scăzute pentru a vă coafa, reducând astfel deteriorarea.

Setul complet Dyson Airwrap Multi-Styler vine cu următoarele:

Setul vine cu aparatul de coafat Dyson Airwrap, un accesoriu pentru uscat părul, două cilindre pentru ondulat, două accesorii tip perie pentru netezire și îndreptarea părului și o perie rotundă pentru volum și o husă de transport – tot ce ai nevoie pentru un look perfect!
Dyson Airwrap Multi-Styler Complete Special Edition vine cu aceleași accesorii ca și cel simplu, plus câteva accesorii suplimentare.

De ce există diferite accesorii și feluri de aparate Dyson Airwrap?

Dyson a lansat diverse aparate de coafat pentru a se adapta la diferite tipuri de păr. Cu o mulțime de accesorii, aparatul de coafat Dyson Airwrap poate oferi o gamă variată de stiluri pentru toate tipurile de păr.

Vor funcționa aceste noile accesorii cu aparatul meu Dyson Airwrap existent?

Accesoriile pot fi cumpărate separat sau ca parte a setului complet Dyson Airwrap Multi-Styler Complete. Dacă dețineți un aparat Dyson Airwrap Multi-Styler, accesoriile vor funcționa cu dispozitivul dvs. actual.

Care sunt câteva sfaturi de utilizare a aparatului Dyson Airwrap Multi-Styler Complete?

Profitați la maximum de Dyson Airwrap Multi-Styler Complete cu aceste sfaturi:

 • În primul rând, selectați accesoriul ideal pentru tipul dvs. de păr din cele șase opțiuni diferite. Airwrap vine cu accesorii care funcționează bine pentru toate tipurile de coafuri, așa că, dacă nu sunteți sigură pe care să le folosiți, consultați ghidul inclus.
 • Familiarizați-vă cu Airwrap prin citirea manualului de instrucțiuni. Acest lucru vă va ajuta să învățați cum să folosiți diferitele atașamente și setări ale acestuia.
 • Înainte de a utiliza Airwrap, asigurați-vă că părul este curat și lipsit de produse de styling. Aparatul funcționează cel mai bine pe părul umed sau aproape uscat.
 • Lucrați pe secțiuni mici de păr. Atunci când folosiți Airwrap, înfășurați șuvițe mici în jurul cilindrului aparatului de coafat pentru cele mai bune rezultate.
 • Persistența dă roade! Este posibil să fie nevoie de câteva încercări pentru a vă obișnui să folosiți Airwrap, dar odată ce îl stăpâniți, veți putea crea cu ușurință orice coafură doriți.

Cum îmi îngrijesc aparatul Dyson Airwrap Multi-Styler Complete?

Dyson Airwrap este un instrument de styling inovator care poate crea o multitudine de stiluri, cum ar fi valuri, bucle sau îndreptarea părului. Deoarece Dyson Airwrap folosește aerul pentru a coafa părul, este esențial să urmați aceste sfaturi pentru rezultate optime:

 • Curățați întotdeauna cilindrele și accesoriile de tip perie Airwrap cu peria de curățare inclusă înainte de orice utilizare. Acest lucru va preveni orice acumulare care ar putea ulterior să obstrucționeze fluxul de aer și să împiedice performanța stilului.
 • Înainte de a vă coafa părul, alegeți cilindru și capul de perie potrivite pentru a obține aspectul dorit. După ce ați configurat totul, urmați instrucțiunile din manualul de utilizare Dyson Airwrap.
 • Țineți ferm dispozitivul în timpul utilizării pentru un flux de aer optim și pentru a evita să scăpați instrumentului.
 • După ce ați terminat de folosit Dyson Airwrap, opriți-l și scoateți-l din priză. Apoi, puneți totul la loc în geanta de depozitare inclusă.

Aceste sfaturi vă vor arăta cum să profitați la maximum de Dyson Airwrap și să reziste ani de zile.

Care este garanția pentru Dyson Airwrap?

Dyson Airwrap Multi-Styler Complete vine cu o garanție limitată de 2 ani care acoperă defectele de fabricație. Dacă aveți întrebări cu privire la acoperirea în garanție a dispozitivului Dyson Airwrap, vă rugăm să contactați serviciul clienți Dyson pentru mai multe informații.

Merită să investesc în Dyson Airwrap Multi-Styler Complete?

Dacă te gândești să achiziționezi Dyson Airwrap Multi-Styler Complete, iată ce ar trebui să știi despre acest aparat de coafare de înaltă calitate.
Airwrap folosește tehnologia Dyson, pentru a vă coafa părul cu aer presurizat în loc de căldură. Prin renunțarea la uneltele fierbinți care vă pot deteriora șuvițele, această metodă de coafare este mult mai blândă și lasă părul strălucitor și neted. Setul include un accesoriu pentru a realiza bucle lejere tip valuri sau bucle bine definite, o perie de volum, ideală pentru părul drept, precum și un instrument de netezire pentru a domoli firele de păr rebele (babyhair). Există, de asemenea, un accesoriu de pre-styling care ajuta la pregătirea părului înainte de a începe să ondulați parului ( Hello, Volume!), plus vine cu o husă de transport moale, astfel încât totul să rămână în siguranță atunci când sunteți în vacanță.
În concluzie, Dyson Airwrap Complete își merită banii dacă sunteți în căutarea unui instrument de coafat care să vă ofere rezultatele excepționale întâlnite în saloane.

Cât de util a fost articolul?
0 / 5

Nota ta:

Leave a Reply