Skip to main content
Ingrijire Personala

Forcapil pareri – review, administrare si efecte secundare

6 iunie 202354 Comments

Părul și unghiile reprezintă nu doar elemente ale aspectului nostru fizic, ci și reflecții ale stării noastre de sănătate și încrederii în sine.

Pe parcursul vieții podoaba capilară se ridică în medie la aproximativ 200.000 de fire de păr, iar fiecare dintre acestea se regenerează de aproximativ 20 de ori.

Cu toate acestea, factori precum deficiențele nutriționale, stresul și îmbătrânirea pot afecta sănătatea și aspectul părului și unghiilor. Aici intervine FORCAPIL, un brand renumit de suplimente concepute special pentru a susține și consolida sănătatea părului și a unghiilor.

Arkopharma Produse

Forcapil șampon anticădere

Forcapil șampon fortifiant protejează părul de factorii externi din mediu (îndreptări repetate, căldura uscătorului de păr, stres, radiație solară etc.), iar în același timp, conferă rezistență și vitalitate, reparând keratina părului.

Păreri Forcapil șampon anticădere

Mod de utilizare – Aplică Forcapil șampon pe părul umed, masează pentru a forma o spumă și clătește cu apă călduță din abundență. Frecvența de utilizare recomandată este de 1 – 2 spălări pe săptămână.

Ingrediente Forcapil șampon– Ingredientele conținute de Forcapil șampon vor reduce căderea părului și îl vor proteja în același timp, având o formulă naturală care nu afectează organismul.

 • Keratina hidrolizată – are o structură 98% identică cu cea din compoziția părului și are scopul de a-l repara.
 • Provitamina B5 (Panthenol) – este o componentă cheie a coenzimei A care are un rol important în refacerea celulelor și țesuturilor, amplificând totodată strălucirea părului.

Forcapil balsam și mască de păr

Cel mai bun balsam de păr Forcapil cu dublă utilizare ca balsam sau ca mască de păr după șamponare.

Păreri Forcapil balsam și mască de păr

Marea majoritate a persoanelor care folosesc balsamul Forcapil l-au ales și a două oară din aceleași motive: complexul de minerale, vitamine și extracte din plante folosite în compoziție. Elementele ce însumează acest produs sunt atent studiate, alese si combinate de experți în domeniu.

Ingredientele balsamului de păr Forcapil contribuie la îmbunătățirea structurii părului, reduc formarea vârfurilor despicate și ajută la întărirea firelor de păr.

De asemenea, produsul contribuie la sintetizarea keratinei. Forcapil balsam nu conține alcool.

Dintre ingredientele principale folosite, se pot menționa, ca având mare importanță în rezultate vizibile:

 • Vitamina B9 – ajută la sintetizarea normală a aminoacizilor
 • Vitamina D3 – implicată activ în procesul de diviziune celulară
 • Vitamina B8 si Zincul – menține părul hidratat și sănătos
 • Cuprul – util în procesul de pigmentare naturală și normală a părului
 • Coada Calului – fortifică părul și susține procesul de creștere
 • Feriga Maidenhair – ajută la încetinirea căderii părului

Mod de utilizare – Balsamul Forcapil se aplică pe părul umed imediat după șamponare o cantitate adaptată în funcție de lungimea firului tău de par.

Acest balsam Forcapil are duble utilizare, balsam ori mască, dacă se folosește ca balsam se lasă sa acționeze 1-2 minute, dacă este folosit ca tratament după șamponare se aplică aceași cantitate de produs dar se lasă să acționeze 4-5 minute și după se clatește abundent. Frecvența de utilizare recomandată este de 1 – 2 spălări pe săptămână.

Forcapil jeleuri

Cele mai bune jeleuri pentru creșterea părului.

Păreri Forcapil jeleuri

Aspectul strălucitor și sănătos al părului poate fi obținut doar în urma unor tratamente specifice susținute de un stil de viață sănătos și o alimentație atent aleasă. Fiind ușor de administrat, cu un gust plăcut de fructe și un conținut redus de zahăr, bogat în vitaminele C, B5, B6, B8, B9, Zinc și Seleniu, jeleurile

Forcapil contribuie la susținerea, îmbunătățirea și menținerea sănătății firului de păr.

Compoziția jeleurilor a fost realizată întocmai pentru a întruni o parte din necesitățile pe care părul le are pentru a se hrăni. Restul elementelor de care acesta are nevoie se vor prelua din celelalte produse de îngrijire Forcapil pe care le vei folosi.

 • Extract de Coada Calului – stimulează creșterea părului
 • Seleniu – menține părul sănătos de la fibră și până la aspect
 • Daucus Carota – prin caroten contribuie la creșterea părului
 • Zinc – rol important în sintetizarea proteinelor și rejuvenarea părului

Mod de utilizare – Jeleurile Forcapil de administrează începând cu vârsta de 15 ani câte 2 jeleuri pe zi în orice moment al zilei.

Cutia conține 60 de jeleuri cât pentru 30 de zile de tratament dar pentru o administrare corectă este recomandat ca un plan de tratament să fie făcut pe cel putin 2-3 luni.

Tratamentul se poate repeta de mai multe ori pe an în spacial în perioadele de trecere dintre anotimpuri.

Forcapil 180 capsule – păr și unghii

Forcapil capsule pentru păr și unghii se bazează pe ingrediente naturale, care te ajută în cazul tuturor formelor de cădere a părului, indiferent de cauze: cantitate excesivă de sebum la nivelul pielii capului, stres, oboseală sau deficit de vitamine.

Păreri Forcapil (albastru) 180 pastile pentru păr și unghii

Administrare – Pentru ca rezultatele să fie vizibile și semnificative, administrarea Forcapil pastile pentru păr și unghii se realizează cu rigurozitate, sub forma unui tratament. Timp de 4 luni, vei lua câte două pastile pe zi. Este foarte important să fie administrate alături de un pahar mare cu apă.

Forcapil pastile pentru păr și unghii este un complex de vitamine și minerale. Deoarece este realizat din ingrediente naturale, nu pune în pericol sănătatea ta. Această formulă completă combină complexul de vitamine B (B5 – acid pantoteic, B6 – piridoxină, B8 – biotină, B9 – acid folic) cu vitamina D3, minerale și aminoacizi, precum și cu Cisteina și Metionina, elemente compozite ale firului de păr.

 • Metionina și cisteina – sunt aminoacizi cu conținut de sulf, ce ajută la formarea stratului de cheratină, fundamentală pentru frumusețea părului și a unghiilor.
 • Vitamina B6 – este esențială pentru metabolizarea proteinelor și aminoacizilor. Este recomandată administrarea suplimentului de vitamina B6 în combinație cu suplimente ale acestor doi aminoacizi care conțin sulf.
 • Vitamina B9 (acidul folic) – participă la sinteza normală a aminoacizilor.
 • Vitamina B8 – ajută la menținerea părului frumos, mătăsos, puternic, strălucitor și sănătos.
 • Vitamina D3 – are un rol important în diviziunea celulară.
 • Zincul – este considerat unul dintre elementele minerale cele mai importante prezente în organismul uman. Acesta participă de asemenea la sinteza proteinelor – precum cheratina. Ajută de asemenea la menținerea unghiilor frumoase.

Stopează căderea și regenerează părul cu Forcapil hair active

Aminoacizii, prezenți în mod natural în organismul uman, se numără printre componentele esențiale ale keratinei. Pentru a reface în mod natural și pe termen lung structura firului de păr, este necesar să restabilim un echilibru în organism.

Păreri Forcapil (verde) Hair Activ

Forcapil Hair Activ administrare – O singură pastilă pe zi, luată la micul dejun, este suficientă pentru a asigura organismului elementele necesare pentru fortificarea din interior a firului de păr.

Pastilele Forcapil verde sau Hair Activ aă o formulă inovatoare datorită ingredientului activ “KERATIN ACTIV”, un complex de aminoacizi precum cisteină, metionină, arginină, la care se adaugă vitamina B8 și zinc, elemente ce contribuie la stimularea creșterii părului și combaterea căderii. Produsul mai conține extract de rucola și de coada-calului.

Are o acțiune triplă asupra bulbului de păr, a rădăcinii și asupra fibrei, dar și o formulă completă care le oferă celulelor firului de păr nutrienții specifici de care au nevoie.

 • Vitamina B8 și zincul – ajută la menținerea sănătății părului, prin stimularea creșterii și diminuarea căderii părului.
 • Cuprul – un element ce intră în compoziția Forcapil Hair Activ ce ajută la menținerea pigmentării părului.
 • Extractul de rucola – ajută la creșterea părului prin stimularea bulbului;
 • Coada-calului ajută la menținerea unui păr puternic și rezistent. Coada-calului este o plantă cu proprietăți benefice pentru păr, datorită conținutului său impresionant de siliciu, element adjuvant pentru combaterea căderii excesive a părului. Această plantă poate fi consumată și separat, uscată și mărunțită, sub formă de ceai sau infuzii pentru clătire.

Refă structura părului ars cu Forcapil Loțiune

Forcapil loțiune are o fomulă echilibrată creată de către Departamentul de cercetare și dezvoltare ARKOPHARMA cu scopul de a completa tratamentul nutrițional cu pastilele Forcapil.

Păreri Forcapil Loțiune

Forcapil loțiune utilizare: Aplică zilnic pe scalp, masând delicat cu mișcări circulare ale degetelor.

Părul și unghiile sunt în mare parte alcătuite din cheratină. Aceasta înseamnă, de fapt, un strat cornos de celule format din diverse elemente, cum ar fi aminoacizi și sulfati, care se pot degrada rapid. Din acest motiv, apare procesul de exfoliere a unghiilor și căderea sau “despicarea” părului. De cele mai multe ori, oamenii recurg la soluții cosmetice, precum balsamuri și uleiuri speciale, care sunt de fapt metode de a repara daunele prin mascarea lor. O altă variantă ar fi repararea acestui strat de celule, oferindu-i elementele necesare care lipsesc și care au dus, de fapt, la degradarea lor.

Componentele din loțiune contribuie la regenerarea bulbilor capilari și accelerează sinteza cheratinei. Loțiunea Forcapil conține:

 • Complex de vitamine B5, B6 și B8 – care stimulează creșterea părului;
 • Biotină – care are un rol important în sinteza și descompunerea acizilor grași;
 • Extractul de struguri – constituie un tonic capilar eficient și indicat în cazul părului despicat sau ars și are capacitatea de a-l face mătăsos și sănătos.

Despre Forcapil

Produsele FORCAPIL sunt dezvoltate de către echipa de cercetare și dezvoltare a laboratoarelor ARKOPHARMA, un lider în domeniul suplimentelor alimentare și al produselor pe bază de plante.

Formulele complexe ale produselor FORCAPIL se bazează pe ingrediente de înaltă calitate, precum aminoacizi, vitamine, minerale și extracte din plante, asigurând astfel o abordare cuprinzătoare și eficientă în susținerea sănătății părului și unghiilor.

Un supliment alimentar de încredere pentru păr și unghii:

FORCAPIL oferă o soluție de încredere pentru persoanele care se confruntă cu probleme ale părului și unghiilor. În loc să se bazeze doar pe soluții externe, cum ar fi șampoanele și tratamentele pentru păr, FORCAPIL abordează cauzele interne ale problemelor legate de păr și unghii, cum ar fi deficiențele nutriționale.

Ingrediente cheie, cum ar fi biotina, zincul, vitaminele B și aminoacizii, contribuie la menținerea sănătății părului și a unghiilor, ajutând în același timp la regenerarea acestora. Rezultatele includ un păr mai puternic, mai dens și mai strălucitor și unghii mai rezistente și sănătoase.

Cauzele căderii părului

Principala responsabilă pentru elasticitatea, rezistența și strălucirea părului este keratina. Aceasta este o proteină fundamentală ce se găsește în compoziția părului și a unghiilor. Molecula de keratină se formează prin sinteza aminoacizilor sulfurați , precum cisteina și metionina, atât cât și prin acțiunea zincului și a grupului de vitamine B.

Pentru refacerea structurii părului, cu siguranță și tu apelezi la produse care promit restructurarea acestuia dupa câteva aplicări. Dar, ținând cont că părul și unghiile sunt alcătuite din elemente vii, produse în și de către organism, ar trebui să te gândești că toate problemele cu care ne confruntăm, cum ar fi degradarea, căderea firelor sau creșterea mult prea lentă apar și datorită unui dezechilibru în organism având un deficit.

Iată câteva dintre cele mai frecvente motive pentru care părul poate cădea:

 1. Factori genetici: Predispoziția genetică poate fi o cauză majoră a căderii părului, în special în cazul alopeciei androgenetice, cunoscută și sub numele de chelie de tip masculin sau feminin.
 2. Desechilibre hormonale: Modificările hormonale, cum ar fi cele care apar în timpul sarcinii, menopauzei sau ca rezultat al tulburărilor tiroidiene, pot duce la căderea părului.
 3. Stres: Stresul fizic sau emoțional poate provoca o formă temporară de cădere a părului numită efluvium telogen.
 4. Tratamente medicamentoase: Anumite medicamente, inclusiv medicamente pentru cancer, antidepresive, antihipertensive și anticoagulante, pot avea ca efect secundar căderea părului.
 5. Afecțiuni medicale: Boli precum lupusul, sindromul ovarelor polichistice, infecțiile fungice ale scalpului și anemia pot provoca căderea părului.
 6. Tratamente chimice și coafuri strânse: Vopsirea frecventă a părului, tratamentele chimice agresive, precum relaxarea părului, și coafurile strânse, cum ar fi codițele sau împletiturile, pot duce la deteriorarea părului și la ruperea acestuia.
 7. Coafarea: Întinderea folosind placa și perierea sau uscarea părului cu feonul pot duce la deteriorarea și ruperea firelor de păr. Inclusiv și uscarea agresivă cu prosopul atunci când părul este umed.
 8. Îmbătrânirea: Pe măsură ce îmbătrânim, părul poate deveni mai subțire și mai slab, iar rata de creștere a părului poate încetini.
 9. Fumatul: Fumatul poate afecta circulația sanguină la nivelul foliculilor piloși, ceea ce poate duce la subțierea și căderea părului.

Pentru a preveni și trata căderea părului, este important să identificați și să abordați cauzele specifice care contribuie la aceasta. Consultați un medic sau un dermatolog pentru a discuta despre simptomele și factorii de risc individuali și pentru a primi recomandări adecvate pentru îngrijirea și tratamentul părului.

Vitalitatea și căderea prematura a părului depind în aceeași măsura atât de factorii genetici, cât și de stilul de viață și de alimentație. De aceea, pentru a pentru a crește un păr sănătos este nevoie de o alimentație echilibrată și de tratamente specifice.

Din fericire, pentru majoritarea acestor probleme, părul se regenerează sau pierderea poate fi inversată cu tratamente naturale.

Tratament pentru căderea părului cu Forcapil

Produsele Forcapil, create de către ARKOPHARMA, se bazează pe formule complexe compuse din componente specifice, cum ar fi aminoacizi, vitamine, minerale și substanțe active prezente în plante, care ajută la creșterea naturală a firului de păr și a unghiilor.

Părerile persoanelor care au încercat produsele Forcapil și au urmat schema de administrare complexă susțin că, într-adevăr, acestea reprezintă un tratament eficient pentru căderea părului.

Forcapil oferă rezultatele promise în combaterea căderii părului sau în regenerarea acestuia, rezultate care apar la două sau trei luni după începerea tratamentului.

Celebra actriță Dana Rogoz și Cristina Ich au încercat suplimentele Forcapil și s-au declarat mulțumite de rezultate, recomandându-le tuturor femeilor. Acest lucru demonstrează că Forcapil este o soluție de încredere pentru cei care caută să-și îmbunătățească sănătatea părului și a unghiilor.

Eficacitate

FORCAPIL a primit numeroase recenzii pozitive de la utilizatori care au raportat o creștere semnificativă a părului, precum și o reducere a căderii acestuia după câteva săptămâni de utilizare. De asemenea, unii utilizatori au remarcat îmbunătățirea stării și aspectului părului.

Cu toate acestea, este important de menționat că rezultatele pot varia în funcție de factori individuali, precum tipul de păr, genetica și stilul de viață.

De asemenea, pastilele FORCAPIL pot fi mai eficiente atunci când sunt folosite în combinație cu alte măsuri de îngrijire a părului, cum ar fi o dietă echilibrată, un program adecvat de hidratare și evitarea tratamentelor agresive pentru păr.

Forcapil reacții adverse

Deși majoritatea ingredientelor din Forcapil sunt naturale și în general considerate sigure, există posibilitatea ca unele persoane să experimenteze reacții adverse în urma utilizării acestui produs.

Reacțiile adverse pot varia în funcție de sensibilitatea fiecărei persoane la ingredientele Forcapil. Unele dintre reacțiile adverse potențiale pot include:

 1. Reacții alergice: Persoanele cu alergii la oricare dintre ingredientele conținute de Forcapil ar putea experimenta simptome precum erupții cutanate, mâncărime, urticarie sau dificultăți de respirație.
 2. Tulburări digestive: Unele persoane pot experimenta tulburări digestive ușoare, cum ar fi greață, balonare sau diaree, în special la începutul utilizării Forcapil.
 3. Interacțiuni medicamentoase: Forcapil poate interacționa cu anumite medicamente. Dacă iei orice tratament, consultă medicul înainte de a începe să utilizezi Forcapil.

Este important de menționat că majoritatea persoanelor care utilizează Forcapil nu întâmpină reacții adverse. Cu toate acestea, dacă observi orice simptome neobișnuite sau neplăcute în timp ce utilizezi acest supliment pentru creșterea părului și a unghiilor, oprește utilizarea și consultă medicul.

De asemenea, este recomandat să urmezi doza și durata de administrare recomandă pentru a limita riscul de reacții adverse. Dacă ai îndoieli sau preocupări cu privire la utilizarea Forcapil, consultă medicul sau farmacistul înainte de a începe tratamentul.

Produsele Forcapil au efecte secundare?

În general, FORCAPIL este considerat un supliment sigur, cu puține efecte secundare raportate. Totuși, unele persoane pot experimenta reacții adverse minore, cum ar fi balonare, greață sau diaree, în special în cazul în care doza recomandată este depășită.

Dacă întâmpini astfel de simptome sau ai îngrijorări cu privire la interacțiunile cu alte medicamente pe care le administrezi, este recomandat să întrebi un medic înainte de a începe să iei acest tratament pentru căderea părului.

Foarte important: Suplimentele alimentare, precum Forcapil, nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată sau un mod de viață sănătos. Acestea funcționează ca un ajutor adus organismului care nu poate sintetiza în mod natural toate aceste elemente.

De asemenea, atunci când sunt luate conform indicațiilor, pastilele Forcapil nu îngrășă, deoarece au un conținut caloric scăzut.

De ce se ia Forcapil dimineața?

De obicei, recomandarea de a lua pastile Forcapil dimineața se datorează conținutului de vitamine B din acest supliment alimentar.

Vitaminele B sunt implicate în metabolismul energetic al organismului și ajută la transformarea alimentelor în energie. Prin urmare, administrarea acestui supliment la micul dejun poate contribui la menținerea nivelelor optime de energie în timpul zilei.

De asemenea, este posibil ca luarea Forcapil dimineața să ajute la prevenirea insomniilor sau a tulburărilor de somn, deoarece unele vitamine B pot interfera cu somnul dacă sunt luate în timpul serii.

Este important să urmezi instrucțiunile de administrare și să discuți cu medicul tău dacă ai întrebări sau îngrijorări cu privire la momentul administrării pastilelor Forcapil.

Cum se administrează Forcapil?

Forcapil este disponibil în mai multe forme, cum ar fi capsule, șampon, lotiune și comprimate. Modul de administrare depinde de forma în care este disponibil produsul.

 • Pastile Forcapil(albastru) pentru păr și unghii: se administrează câte doua capsule pe zi, timp de 4 luni. Este important să fie luate cu un pahar mare de apă, preferabil în timpul micului dejun sau al prânzului.
 • Forcapil(verde) Hair Activ comprimate: se administrează o singura pastila pe zi, la micul dejun.
 • Forcapil șampon anticădere: se aplică pe părul umed, se masează pentru a forma spuma și se clatește cu apă călduță din abundentă. Frecvența de utilizare recomandată este de 1 – 2 spălări pe săptămână.
 • Forcapil loțiune: se aplică zilnic pe scalp, masând delicat cu mișcări circulare ale degetelor.

Este important să respecti indicațiile de pe ambalajul produsului și să nu depășești doza recomandată.

Unde pot găsi Forcapil?

Forcapil poate fi găsit în farmacii, magazine online sau în magazinele specializate în produse de îngrijire a părului și a unghiilor.

Pareri Forcapil

Mocanu Simona

Foarte Bun. Se observă diferența dupa utilizare.

Andreica Monica

Produsul este foarte bun, chiar are efect si se vede diferenta. Dar voi in schimb, sunteti josnici. Vindeti produsul la pret dublu. O cutie de forcapil hair activ 30 capsule peste tot este 31 lei iar voi ill vindeti cu aproape 70? Sunteti josnici! 5 stele pentru produs si nici una pentru voi!

Balan Ioana

Am inceput tratamentul acum o luna, deja se vad efectele, parul nu imi mai cade deloc, nu mai putin ci deloc, si am foarte mult par nou crescut.

Demeter Alexandra

Foarte eficiente, se simte o diferenta foarte rapid in consistenta parului si a unghiilor!

Simionescu Mihai A.

Cel mai bun produs pentru par. Recomandat si de Matei Iulian @ Geta Voinea, cel mai bun hair stylist din tara

Cât de util a fost articolul?
0 / 5

Nota ta:

Join the discussion 54 Comments

 • Lacramioara Ciustea spune:

  Am folosit Forcapil pt 3 luni.Rezultatele s au vazut dupa 3 luni,dar a meritat.Nu mi mai cade parul,doar cateva fire-lucru normal.Sunt foarte multumita.Recomand cu drag

  • Echipa Gardianul.ro spune:

   Multumim mult pentru ca ai impartasit cu noi experienta ta si ne bucuram ca ai avut rezultate.

   • Vali spune:

    Vreau sa stiu daca are ca efect luarea în greutate…

    • Echipa Gardianul.ro spune:

     Buna ziua!
     Forcapil este format dintr-un complex de vitamine benefice pentru podoaba capilara, cum ar fi vitamina B8, zinc, biotina, metionina si cisteina.
     Focapil nu ar trebui sa aiba ca efect ingrasarea. De astfel nici persoanele ce au luat acest tratament nu au adus in evidenta acest efect.

   • Mihaela spune:

    Wm cumpărat forcapil pentru par.imi cade foarte mult îl iau de o săptămână .acum nustiu daca de la el am amețelile astea.si încă ceva va rog spuneți-i dacă îngrașă. Va multumesc

    • Echipa Gardianul.ro spune:

     Buna ziua!
     Forcapil este format dintr-un complex de vitamine benefice pentru podoaba capilara, cum ar fi vitamina B8, zinc, biotina, metionina si cisteina.
     Focapil nu ar trebui sa aiba ca efect ingrasarea. De astfel nici persoanele ce au luat acest tratament nu au adus in evidenta acest efect.

     • Irina spune:

      Si eu folosesc acest sampon ,dar am o mancarime pe scalp si maini insuportabila . Nu-l mai folosesc .

   • Rodica spune:

    Buna,as dori un răspuns de la cineva ,poți să consumi alcool și să iei forcapil albastru? Mulțumesc

    • Echipa Gardianul.ro spune:

     Buna ziua,
     Desigur, pentru ca forcapil nu este un antibiotic. Dar după cum știm consumul de alcool poate fi o cauza a căderii parului și de recomandat este sa consumi alcool cu moderație. Mulțumim și va dorim rezultate minunate.
     Va așteptăm cu feedback.

 • Alexandra Nitu spune:

  Mie mi a intarziat menstruatia 10 zile, inca nu imi vine. Nu am probleme cu asta si nici nu sunt insarcinata. Plus mi au aparut f multe cosuri. Sunt multe fete care posteaza despre asta pe grupul de facebook si li se sterge postarea.

  • Echipa Gardianul.ro spune:

   Buna Alexandra.
   Ne pare rau sa auzim asta dar iti recomandam din toata inima sa verifici aceste probleme cu un medic specialist. Forcapil este un complex de vitamine si nu prezinta astfel de efecte negative.
   Te rugam verifica cu un medic problemele tale.
   Iti dorim multa sanatate!

  • Lore spune:

   Bună!si mie mi-a întârziat.. Încă nu avenit menstruația. Am făcut un test și nu sunt însărcinata! Am 3 săptămâni de când iau aceste pastile.. Cred ca e normal nu știu ce sa zic.. La tine ce s-a mai întâmplat?

  • Giulia Monica spune:

   Aceeasi problema am avut-o si eu, 6 zile intarziere, menstruatia mea venind ceas in mod obisnuit. Nu am luat pastilele in a 7-a zi, seara mi-a venit menstruatia. Presupun ca au un efect inhibator

  • Nicol D spune:

   Aceeasi problema si la mine. Mi-a intarziat menstruatia de 7 zile si inca numar. Nu sunt insarcinata si mereu imi venea perfect la timp. Am 20 de ani si luat aproape o luna forcapil, dar am incetat zilele acestea, afland ca ar putea fi cauza problemei mele.

 • Andrea spune:

  Pot sa fac tratament cu 2 produse odată ? Am forcapil anticadere și fortifiant

 • Roxana spune:

  Am folosit Forcapil 3 luni, din 15 ianuarie pana in 15 aprilie.. m-a ajutat foarte mult, parul meu cadea foarte tare inainte. Dupa o luna de pauza, pot incepe un alt tratament de 3 luni? sau este recomandata o pauza mai mare?

  • Echipa Gardianul.ro spune:

   Ne bucuram nespus de mult pentru rezultatele tale. Si desigur dupa o luna de zile poti sa reincepi tratamentul.

   • Ciobotaru Silvica spune:

    Cum luati forcapil cate 2 pastile odata dimineața? Sau 1 dimineața și 1 la prânz?

    • Echipa Gardianul.ro spune:

     Buna ziua!
     Daca luati Forcapil pentru par si unghii ( cel albastru-https://www.gardianul.ro/ingrijire/forcapil/#forcapil-pastile) acesta se administreaza de 2 ori pe zi: dimineata si seara cu un pahar mare de apa.
     Nu se recomanda sa le administrati pe stomacul gol. De preferat sa le administrati de 2 ori pe zi.

   • liliana secareanu spune:

    Am
    Luat 12 zile. Am + 3 kg si cosuri multe, mincarimea pielii pe spate si frunte, dureri de stomac si insomnii. Am luat cum scrie in prospect: 2 cps dimi in timpul micului dejun

    • Echipa Gardianul.ro spune:

     Buna ziua,
     Va recomandam sa va faceți un control deoarece Forcapil este un supliment alimentar pentru creșterea parului și nu sunt cunoscute astfel de efecte negative.
     Totuși Forcapil pentru par și unghii (cel albastru) se administrează de 2 ori pe zi cu un pahar mare de apă. În prospect nu spune ca trebuie sa luați 2 capsule deodată dimineață. Totuși nu ar trebui sa aveți astfel de efecte negative.
     Verificați cu un medic specialist.
     Sanatate!

     • Alina spune:

      Mod de administrare:
      Luați 2 capsule, dimineața, timp de 2 până la 4 luni. Înghițiți capsulele cu un pahar mare cu apă, la micul dejun.
      Eu văd altceva. Ce intelegeți de aici?

     • andreea spune:

      Hei, iau forcapil de 7 zile, iar de 3 zile am inceput sa am dureri si arsuri la stomac…. desi citisem ca si alte persoane au prezentat aceste efecte adverse.. nu am crezut ca si eu o sa am asta.

     • Mihaela P. spune:

      Buna!
      Se pare ca de cand iau Fortcapil albastru, pastile, nu pot dormi!! In plus mai am si mancarimi de scalp si pe maini. Iar ieri a fost a 2-a oara, in decurs de 1 luna, de cand iau pastile, cand mi s-a spus ca sunt umflata la fata, de catre persoane care nu m-au vazut de cand am inceput tratamentul. Mentionez ca tratamentul l-am inceput de exact o luna, iau o singura pastila pe zi, dimineata, iar acum nu stiu ce sa fac, daca sa mai continui sau nu?!
      O zi buna, in continuare!

    • Gardianul spune:

     Da, am verificat infromația ta și chiar și pe site ul lor oficial tot la fel ne spune să administrăm. Eu, personal am luat câte 2 pastile pe zi, una dimineață și una seara.
     Imi pare rău ca nu am prospectul din cutie ca sa verific și informația de acolo. Pentru ca pe site-uri informația este tradusă și de multe ori se mai fac și greșeli.

     Dar in continuare susțin ca nu ar trebui să aveți aceste simptome pentru că sunt suplimente alimentare. Bineînțeles întrerupeți tratamentul mai ales dacă v-au apărut coșuri dar nu dați vina doar pe asta. Și faceți cercetări mai amănunțite.
     Sanatate

  • Daniel spune:

   Care dintre produse le recomandați pentru bărbați,in cazul meu. Pentru oprirea căderii , regenerare și creștere

   • Andreea spune:

    In general se începe cu cel verde care este anticadere după care se începe cu cel albastru pentru fortifierea firului de par.

 • Patricia spune:

  Buna ziua,
  Mie imi cade de vreo luna par foarte mult.Cred ca e de la stress, oboseala, dereglari hormonale etc. Nu am mai patit niciodata in viata mea sa imi cada atata par.De azi( 26.06.2021), am inceput sa folosesc Forcapil( solutie pt par), Forcapil capsule.Este destul de nasol sa vezi ca iti cade atata par…:(.Astept rezultate peste catev luni.

 • Elena spune:

  Am luat Forcapil de o luna, nu mai imi cade parul si ma simt excelent..pielea este mai sensibila nu stiu cauza inca dar rezultatele se vad clar

 • Stefan spune:

  Bună seara! Am luat forcapil timp de 3 luni rezultatele au fost vizibile.. Dar voiam sa va întreb de câte ori pe an trebuie sa iau forcapil?

  • Echipa Gardianul.ro spune:

   Se recomanda macar o luna de pauza intre perioadele de administrare. Deci pe an ai putea sa faci tratamentul pe perioada de 3 luni cu o luna pauza intre.

   • Didi spune:

    Buna seara, am vrut sa stiu daca forcapil supliment est compatibil cu epilarea cu laser.
    Merci anticipat

    • Echipa Gardianul.ro spune:

     Buna seara,
     Da, este compatibil. Forcapil este un supliment pentru creșterea parului și nu face parte din lista medicamentelor fotosensibilizante care sunt interzise pentru epilare definitiva.
     Va dorim o zi minunata și rezultate minunate pentru ambele tratamente.

 • Monica Gabriela spune:

  Ce sa zic…. Abia început (prima luna) și deja am rezultate vizibile. As vrea sa știu dacă pot tine tratamentul 4 luni cu o luna pauza apoi să-l reiau. Mulțumesc anticipat

  • Echipa Gardianul.ro spune:

   Nu exista o regula obligatorie. Se recomanda tratament de 3-4 luni cu pauza o luna.
   Va dorim un par bogat si sanatos.

 • Flori spune:

  Buna.Pentru ca iau o tableta pentru tiroida zilnic cu 30 minute înainte de micul dejun și nu am voie sa iau alte medicamente timp de doua ore as putea sa iau Forcapil in timpul prinzului ?

 • Isa spune:

  Eu am puțin mai mult de o luna de când iau,încă nu se văd rezultate dar am un volum și da și mie îmi întârzie ciclul.in rest nu am luat in greutate și nici probleme cu coșuri in orice caz aștept sa termin tratamentul complet și sunt sigura ca nu îmi va mai cădea parul

 • Ami Mihaela spune:

  Eu iau cel albastru scrie in prospect că se ia una pe zi,cel verde știu că este pentru par și unghii și la acesta se ia 2 pe zi…se și regenerează? că mie mi a căzut foarte mult par în părțile din fata

  • Andreea spune:

   Da și eu as vrea sa știu, ca pe cutie scrie una pe zi. Am tot pe cel albastru. 0-

   Pana la urma cum e?

   • Andreea spune:

    Buna.
    Dacă aveți varianta noua și e cutia albastra se ia o pastila pe zi.
    Forcapil capsule(cel albastru- în versiunea veche) se administrează de 2 ori pe zi.
    Dar posibil ca nici sa nu se mai găsesca în farmacii.
    O sa refacem articolul și noi cu produsele noi în curând, de altfel și cu jeleurile Forcapil.

 • Monica spune:

  Buna! Am o întrebare, este bine dacă folosește și un bărbat forcapil? Pana acum doar recenzii de la femei am auzit și văzut

  • Buna Monica, desigur este bun și pentru bărbați. Sunt pastile de baza de vitamine și nu pe baza de stimulanti hormonali ca sa nu isi facă efectul și la bărbați. Așa ca îl recomandam cu încredere și te rog poți sa ne trimiți poze cu rezultate la adresa de email: contact@gardianul.ro odată ce a terminat tratamentul.
   Multumim

 • Andreea spune:

  Bună, pot folosi Forcapil pentru păr si unghii împreună cu Forcapil Loțiune Spray? Sau nu se recomandă împreună?

 • Elena spune:

  Se poate de băut cafea în timp cît administrez și Forcapil?

  • Gardianul spune:

   Buna Elena, da se poate sa bei cafea. Forcapil este un supliment pe baza de vitamine.
   Echipa Gardianul.ro îți dorește un păr sănătos și o viață plină de energie de la cafea și nu numai.

 • Andrei spune:

  Dupa ce intrerup tratamentul Forcapil jeleuri pentru crestere, pot sa incep altul pentru anti-cadere? Sau trebuie neaparat o luna de pauza?

  • Gardianul spune:

   Buna Andrei, eu una personal din experiența mea am încercat să fac pauză de o lună între tratamente și a început să îmi cadă iar părul destul de mult și am început să iau anticădere fără să mai aștept o lună de zile.

   Deci ascultă-ți corpul.

Leave a Reply