Skip to main content
Ingrijire Personala

Cel mai bun kit pentru unghii

15 februarie 2023No Comments

O alternativă potrivită pentru îngrijirea unghiilor fără a pierde câteva ore în salon și a putea avea grijă oricând de unghiile tale sunt seturile pentru unghii. Pe piață există o mulțime de kituri pentru îngrijirea unghiilor, însă cele mai bune sunt cele care conțin: lampa UV, pile, mai multe geluri colorate, preparate pentru unghii, lichid degresant, pensulă pentru gel.
Unghiile cu gel sunt foarte populare in ultima vreme și datorită lor lumea manichiurii s-a transformat complet. Rezultatele fabuloase și faptul ca unghiile rezista foarte mult timp sunt argumente esentiale pentru care cele mai multe persoane aleg unghiile tehnice in locul manichiurii clasice. Dacă te-ai decis că este momentul să-ți faci unghiile singură, îți prezentăm cele mai bune kituri de unghii și ce ar trebui să conțină kitul ideal.

Top 3 kituri de unghii

Kit unghii cu ojă semipermanentă

Cel mai bun kit de unghii semipermanente cu lampă.

Kit de unghii cu ojă semipermanentă -Păreri

Oja semipermanentă este mult mai rezistentă, în comparație cu cea clasică. Aceasta nu sare de pe unghii și nu-și pierde luciul cu trecerea timpului. Aplicată bine, oja semipermanentă poate rezista până la trei săptămâni. Acestea permit desenarea anumitor detalii pe unghii, care vor rămâne mult timp intacte.
În set vei găsi un preparat special, care ajută la deshidratarea unghiilor, un pas foarte important înainte de aplicarea ojei semipermanente. Un primer compatibil cu fiecare material artificial, nu conține acid, este recomandat în special pentru unghiile problematice.
Pachetul include 4 tipuri de oje semipermanente cu următoarele culori: fucsia, roșu, mov, roz, iar pe lângă acestea 2 tipuri de oje. După achiziționarea acestui kit, te poți pune instant pe treabă, pentru că include tot de ce ai nevoie, chiar și 2 pile diferite.

Kit pentru unghii cu gel fără lampă

Cel mai bun kit unghii false cu gel fără lampă.

Kit unghii cu gel fără lampă -Păreri

Acest kit cu unghii false este potrivit pentru femeile care nu reușesc să meargă în saloane speciale, însă își doresc să-și mențină aspectul unghiilor îngrijit. Setul este foarte ușor de utilizat, pentru că detalii incluse se pot folosi intuitiv.
Gelurile incluse sunt calitative și de diferite tipuri: transparent, roz și alb, cu o cantitate de 15 ml, de asemenea pachetul include 6 geluri colorate în diverse nuanțe. Utilizarea degresantul este importantă în procesul de aplicare a unghiilor, pentru că curăță foarte bine unghiile, soluția are 60 ml. ALte materiale speciale incluse în kit: pensulă pentru gel, pensulă pentru pictare, o pilă, 3 bețișoare pentru cuticulă, o periuță pentru praful de pe unghii ș.a.
Setul de unghii false are un raport calitate-preț foarte bun, accesibil pentru toate femeile. Folosit corect, unghiile puse cu ajutorul acestui set pot ține până la 2 săptămâni.

Kit de unghii cu gel pentru începători

Cel mai bun kit de unghii cu gel pentru începători.

Kit unghii gel începători -Păreri

Dacă apreciezi mult unghiile estetice, îngrijite și ești interesată să înveți singură cum să le faci, probabil te vei gândi să achiziționezi un kit special. Având în vedere că pe piață se găsesc o mulțime de seturi pentru realizarea unghiilor, optează pentru un kit minimalist, care va încadra principalele materiale. Un set minimalist te va ajută să atingi nivelul de începător cu succes, ulterior poți merge spre perfecționare cu un set mai complex.
Pachetul conține următoarele materiale: 2 tipuri de buffere, 5 geluri diferite, un lichid pentru fixarea gelului, 500 buc. de pătrate pentru șters, 2 pensule, o perie din silicon cu 2 fețe pentru praf, o pilă, 60 buc. de șabloane, ulei pentru cuticule.
Lampa LED trebuie să o procuri separat. Ca începătoare, poți opta pentru o lampă mică și nu foarte costisitoare, pentru a înțelege dacă îți place sau nu această activitate.

De ce am tinut cont

Tipul

Există mai multe modele de geluri UV cum sunt cele de bază, de construcție, gelurile colorate, gelurile pentru luciu, cele pentru umplere, cele 3 în 1 și gelurile 4D, gelurile care conțin sclipici și lista este mult mai lungă.
Pentru a se obține cea mai bună manichiura este important ca toate aceste geluri să se regăsească în kit. În prima etapă se aplică gel UV de baza care nivelează unghia naturală, ulterior se aplică gelul cover și gelul colorat, iar întreaga lucrare se sigilează cu un top coat sau cu gel de luciu.

Calitățile gelului

Pentru ca unghiile să atragă cele mai plăcute priviri, ele trebuie să arate foarte bine și să fie sănătoase. Este recomandat ca produsele ce se aplică pe unghii să aibă o duritate medie pentru a oferi o bună rezistență modelului făcut. Îți recomandăm să cumperi geluri hipoalergenice care în timp nu se îngălbenesc și care sunt blânde cu pielea.
Produsele de modelare trebuie să aibă o bună aderență și să acopere foarte bine, astfel încât să nu devină casante după ce se întăresc și să se poată pili ușor.

Tipul de lampă

Lampa cu tub

Acest tip de lampă este accesibilă și oferă un randament bun. Durata de viață a tuburilor este limitată și necesită înlocuire, acesta fiind singurul dezavantaj.

Lampa UV cu LED

O versiune ceva mai scumpă, dar mai durabilă pentru care producătorii garantează o utilizare îndelungată de maxim 50000 de ore. Alegerea este potrivită pentru utilizări dese, pentru că o astfel de lampă este rezistentă. Dacă alegi să folosești o astfel de lampă, trebuie să acorzi atenție tipului de gel folosit, deoarece anumite geluri nu se usucă în lămpi LED.

Puterea lămpii

Aceasta se calculează din puterea adunată a numărului de tuburi UV care sunt încorporate în dispozitiv. Prin urmare există lămpi cu un tub, cu două tuburi sau chiar cu 4 tuburi. Cu cât sunt mai multe tuburi în lampă cu atât timpul se va diminua și nu trebuie să miști foarte mult mâna. Timpul de uscare scade și consumul energetic este mai mic.

Timpul de uscare

Cele mai bune lămpi UV usucă în 30 de secunde sau chiar mai puțin în cazul lămpilor LED sau 90 de secunde pentru lămpile UV. O astfel de manichiură este mult mai costisitoare, însă durează mai mult.

Funcțiile lămpii

Pentru folosirea acasă sunt recomandate cele mai simple lămpi. Produsele cumpărate pentru saloane sau de către manichiuriste profesioniste ar trebui să ofere mai multe funcții. Lămpile profesionale includ funcții precum ventilator, afișaj digital și programator. Ventilator are rolul de a accelera uscarea gelului, programatorul ajută la setarea timpului de uscare și afisajul este cea mai simplă metodă prin care sunt indicați parametrii de lucru.

Portabilitatea lampii

Este important ca lampa să poată fi transportată. Din punctul acesta de vedere, contează foarte mult dimensiunile diapozitivelor. Mărimea reprezintă un indicator legat de puterea aparatelor, pentru că variază în funcție de numărul de neoane existente în lampă. Dacă există șansa de a vizita țări în care sistemele de alimentare electrică sunt organizate diferit, atunci voltajul lămpii este foarte important.

Accesorii

Pila electrica

Un kit de unghii complet va avea inclusă și o pila electrică, aceasta fiind cea mai bună soluție pentru refacerea manichiurii sau pentru îndepărtarea completă a gelului de pe unghii. Cele mai bune pile electrice pentru unghii vin însoțite de un accesoriu fix cu ajutorul căruia se pot regla rotațiile și nu au rotița de volum pe mâner.

Aspirator

Un kit de unghii poate conține și un aspirator care să atragă praful generat in urma pilirii. Sunt recomandate în acest sens aspiratoarele puternice care pot trage tot praful. Pentru profesioniste sunt recomandate aspiratoarele care se integrează in masa de lucru.

Set complet de pus unghii cu gel

În afară de geluri și lampa, un kit pentru unghii tehnice poate conține:

 • Pile de carton – acestea sunt cele mai recomandate pile, deoarece modelele metalice nu dau randament pe unghiile cu gel;
 • Tips-uri – un kit de unghii complet conține cel puțin o cutie de tips-uri de toate dimensiunile;
 • Adeziv pentru tips-uri;
 • Clește pentru tips-uri;
 • Tatuaje – acestea pot fi de doua tipuri: cele care se aplica cu apă sau cele care doar se lipesc;
 • Elemente decorative pentru nail art: paiete, confetti, catifea, caviar, benzi strălucitoare, accesorii metalice, accesorii acrilice;
 • Oja semipermanentă;
 • Dizolvant sau acetona pentru oja semipermanentă;
 • Pulberi acrilice;
 • Pigmenți pentru manichiura cu acril;
 • Dispozitive pentru degete speciale pentru oja semipermanentă;
 • Pensule;
 • Punctator.

Intrebari frecvente

Ce pot face în cazul disconfortului apărut in timpul folosirii lămpii?

Chiar dacă lampa in sine nu este un pericol, atunci când o folosești poate apărea o senzație de căldură intensă neplăcută, fenomenul acesta este generat de modul în care gelul se solidifică pe unghii și căldura poate fi simțită de fiecare persoană diferit. Te poți proteja de disconfort utilizând mănuși speciale care protejează pielea de pe mâini de razele UV. Durerea resimțită la nivelul unghiilor este generată de subțierea acestora și îți recomandăm să scoți mâna din lampă, pentru că senzația să treacă.

Pot face alergie la gel?

Da. Exista anumite geluri despre care se știe că au mai multe șanse de a genera alergii, așa cum se întâmplă în cazul celor de la SINA și CNN. Pentru a evita apariția alergiilor îți recomandăm să cumperi geluri hipoalergenice.

Cât de mult contează prețul?

Știm că prețul este un factor de decizie major, însă îți recomandăm să nu alegi cele mai ieftine produse. Optează pentru un produs cu prețul moderat spre mare dacă vrei să primești produse de cea mai bună calitate. Gelurile foarte ieftine pot genera alergii, așa cum am specificat și mai sus.

Cât de util a fost articolul?
0 / 5

Nota ta:

Leave a Reply