Skip to main content
Mobilier

Cele mai bune saltele gonflabile

15 februarie 2023No Comments

Somnul bun și sănătos este necesar în orice situație, pentru a ne odihni și pentru a primi doza de energie necesară unei zile productive. Energia este esențială, mai ales, când suntem în camping sau când facem drumeții. Astfel, o saltea gonflabilă bună ne poate asigura un somn calitativ, fără dureri musculare, pentru o odihnă cât mai plăcută în sânul naturii, pe plajă sau în grădină.
O saltea gonflabilă se va dovedi utilă în mai multe situații, inclusiv atunci când ai mai mulți musafiri decât numărul de paturi din casa, chiar și pentru plajă sau piscină. Pentru cea mai confortabilă și convenabilă experiență, îți vei dori o saltea gonflabilă care este ușor de instalat, compactă de transportat și depozitat și care nu va pierde aer peste noapte, în timp ce o folosești.
Pentru a te bucura din plin de o saltea gonflabila bună, va fi necesar să fii atent la câteva aspecte importante: material, dimensiuni, tip, destinație, modul de umflare.

Top 5 cele mai bune saltele gonflabile

Saltea auto gonflabilă

Cea mai bună saltea gonflabilă pentru mașină cu pompă electrică.

saltea gonflabilă auto -Păreri

Salteaua gonflabilă este potrivită pentru utilizarea auto, mai ales în drumurile lungi. Pasionații de călătorii cu mașina vor aprecia cu siguranță acest model de saltea pentru 2 persoane, cu dimensiuni de 130 x 80 cm.
Setul include 2 perne moi, care vă vor permite să vă simțiți ca într-un pat adevărat, oferindu-vă confort și odihnă deplină. Aceasta se prinde foarte bine în bancheta din spate, astfel poți dormi în siguranță chiar dacă mașina se află în deplasare. Materialul din care este realizată salteaua este velur, astfel devine 100% impermeabilă, aspect important care reduce apariția anumitor probleme.
Sarcina maximă suportată de aceasta saltea este de 300 kg, pe când greutatea sa este de numai 2 kg. Pachetul include și un sac pentru transport, care vă va permite să țineți salteaua în siguranță și să o transportați cu și mai multă ușurință.

Saltea 2 persoane gonflabilă

Cea mai bună saltea gonflabilă camping pentru 2 persoane.

Saltea gonflabilă 2 persoane -Păreri

Când te pornești în drumeții, trebuie să nu uiți că vei avea nevoie de o saltea gonflabilă specială pentru camping. Aceasta îți va permite să te odihnești bine și să te umpli cu energia necesară pentru drumurile lungi, exact ca într-un pat. Poți să fii sigur că este o investiție foarte bună, care va rezista în timp și-ți va permite să-ți împlinești somnul, fără să te trezești cu dureri de spate.
Aceasta saltea gonflabilă este potrivită pentru 2 persoane, datorită dimensiunilor de 203 x 152 cm. Produsul poate fi poziționat atât în interior, cât și în exterior, permițându-ți să te bucuri de frumusețile naturii în perioada caldă a anului. De asemenea, poți utiliza cu încredere salteaua pe plajă pentru a te bronza, fără să-ți fie frică că materialul va fi afectat de razele UV.
Materialul din care este realizată salteaua este din vinil, care o va face plăcută și catifelată la atingere. Dar, mai mult de atât, salteaua devine mult mai ușor de curățat și de întreținut. Aceasta se pliază și poate fi depozitată și transportată în spațiu mai mic.

Canapea gonflabilă extensibilă tip pat

Cea mai bună canapea gonflabilă extensibilă tip pat.

Canapea gonflabilă -Păreri

Salteaua este multifuncțională, 5 în 1, concepută pentru a putea fi utilizată în mai multe poziții. Aceasta poate fi transformată în: canapea dublă, întindere dublă, spătar, pat dublu, pat cu dublu strat. Pentru o experiență și mai bună, salteaua are încorporate 2 perne, de care vă puteți rezema mâinile, în poziție șezut, sau vă puteți poziționa capul, în poziție culcat.
Setul include o pompă electrică, care ajută la umflarea simplă a produsului, timp de 270 de secunde. Astfel, nu vei pierde foarte mult timp pentru umflare și vei reuși să te odihnești bine, fie în poziție șezut, fie în poziție culcat.

Saltea gonflabilă dublă de dormit Intex

Cea mai bună saltea gonflabilă dublă tip pat de la Intex.

Saltea gonflabilă Intex -Păreri

Somnul este una dintre activitățile principale ale vieții, care nu trebuie neglijată sub nicio formă, deoarece poate afecta considerabil fluxul normal al existenței. Această saltea îți va asigura un somn sănătos, chiar dacă mergi în drumeții, camping sau dacă îl folosești în casă.
Datorită pompei electrice încorporate, salteaua devine mai simplu umfla, iar, pentru cazuri excepționale, poți utiliza o pompă manuală, doar că îți va lua mai mult timp. Salteaua este realizată din fibră, având fața catifelată, ușor de întreținut.
Datorită faptului că este o saltea pliabilă, aceasta este foarte ușor de transportat și depozitat. Greutatea maximă suportată de aceasta este de 273 kg, transformând-o într-o saltea gonflabilă pentru 3 persoane, 2 adulți și un copil.

Saltea gonflabilă copii Intex

Cea mai bună saltea gonflabilă pentru piscină tip Flamingo.

Saltea gonflabilă pentru piscină -Păreri

Această saltea, în formă de flamingo, poate fi un adevărat accesoriu pentru piscina ta. Dar, mai mult de atât, copiii tăi îți vor fi cu adevărat recunoscători pentru un astfel de ,,prieten”. Cu acesta micuții se pot distra și petrece foarte mult timp în piscină, fără să te deranjeze. Pentru siguranța copilului, pe partea dreaptă a saltelei este încorporat un mâner, ce care acesta se poate ține.
Saltea de tip flamingo poate fi utilizat de copii care au atins vârsta de 3 ani. Iar, suprafața de 142 x 137 x 97 cm este suficientă pentru 2 copii.
Materialul din care este realizată salteaua este vinil, un material calitativ, care suportă temperaturi înalte, fără ca produsul să fie afectat.

De ce am tinut cont

Tip

Saltele de dormit

Această saltea este foarte des întâlnită și are trei mari întrebuințări: pat suplimentar, utilizare permanentă sau camping. Pentru utilizare permanentă este nevoie de o saltea foarte rezistentă, care să facă față folosirii zilnice.

Saltele multifuncționale

Aceasta este o varianta ceva mai rar întâlnită. Ea se poate modifica pentru a se adapta la mai multe funcții. De exemplu, saltelele 5 în 1 sunt produse indispensabile pentru familiile care merg mult în excursii. Acest produs poate fi pe rând dublu, simplu, canapea și pat canapea, sau chiar saltea de plaja când este cazul.

Saltele camping

Produsele realizate special pentru camping sunt mai subțiri decât toate modelele de saltele și sunt căptușite cu straturi groase de spumă.

Dimensiuni

Dimensiunile sunt verificate în special când este vorba despre saltelele de dormit. Modelele multifunctionale își schimbă forma și dimensiunile ținând cont de modul în care sunt pliate. Este recomandat să apreciezi dimensiunile pentru următoarele categorii: single, double, king.
Greutatea produsului și dimensiunile sale sunt direct proporționale cu măsurile de care am menționat deja. Înălțimea variază în funcție de producători. Cele mai subtiri saltele sunt pădurile, care sunt imediat urmate de saltele pentru apa. La colțul opus se va situa salteaua Air Bed, sau saltelele de dormit în general.

Material

Majoritatea saltelelor sunt făcute din PVC, aceasta fiind o substanță îmbogățită cu stabilizatori. Mai multe modele sunt ranforsate și cu strat textil sau cu un strat de cauciuc pentru a împiedica alimentarea. Este foarte important sa știi ca salteaua este rezistentă la abraziune, la presiune și la înțepături pentru o perioada foarte lungă.
Cele mai multe saltele au la pachet și pompa care va permite umflarea. Cele mai costisitoare variante vin cu pompa automată sau se umfla singure apasand o serie de comenzi. Materialul este foarte important, pentru că el este cel care îți permite să intuiești cât de rezistent este modelul și cât de sigur este pentru folosire.

Întreținere

În ceea ce privește posibilitățile de igienizare, cele mai multe saltele permit spalarea simpla cu apă și detergent. Ulterior salteaua trebuie sa se usuce bine înainte de a fi folosită sau dezumflata. În momentul umflarii este important ca salteaua sa nu fie foarte umflata deoarece poate pune presiune pe îmbinări.
Saltele realizate din vinil sunt mult mai ușor de curățat și întreținut, în comparație cu saltelele gonflabile realizate din velur. Însă, acestea din velur sunt, de cele mai multe ori, impermeabile.

Preț

În ceea ce privește prețul, dacă vrei un produs de calitate de care sa te bucuri cat mai mult timp, recomandarea noastra este sa alegi un produs cu un preț mediu sau mare. Produsele foarte ieftine sunt făcute din materiale de slabă calitate și nu vor rezista mai ales la utilizari intense.

Intrebari frecvente

Cum igienizez corect salteaua?

Pentru igienizare este nevoie să speli efectiv salteaua cu un burete îmbibat în detergent. Ulterior, poți lăsa salteaua să se usuce foarte bine, înainte de dezumflare sau de folosire. Dacă apar perforații și pierderi de aer sunt și produse care au un kit de mentenanță care permite repararea saltelei la domiciliu.
Ținând cont de inovațiile tehnologice existente în modul în care sunt produse saltelele în prezent, ai foarte puține șanse de a înțepa în mod accidental produsul.

Ce dimensiuni ar trebui să aibă salteaua?

Saltelele pentru o singură persoană trebuie să aibă o dimensiune de cel mult 190 x 100 cm. Un model dublă are lungimea de 190 cm și lățimea de 140 cm și sunt ideale pentru 2 persoane.
Saltelele din categoria queen au 200 x 150 cm și saltelele king au aproximativ 200 x 200 cm. Toate aceste dimensiuni pot fi uitate atunci când vorbim despre paduri gonflabile de camping.

Cum pot folosi salteaua gonflabilă?

Tehnologia saltelelor a evoluat foarte mult și în prezent ea poate fi folosită și pentru a dormi în deplasări, dar și pentru a primi musafirii în mod corespunzător. Fie că nu ai o camera de oaspeți sau pur și simplu ai prea mulți musafiri raportat la numărul de locuri de dormit, o saltea gonflabila se va dovedi cea mai buna soluție. Trebuie însă să cauți salteaua pe baza criteriilor foarte bine stabiliți mai sus, astfel încât să te bucuri de un produs de calitate.

Cât de util a fost articolul?
0 / 5

Nota ta:

Leave a Reply