Puncte Cheie
Un nou instrument pentru bucătăria ta: mașina sous vide
Îmbunătățirea abilităților de gătit poate necesita uneori un nou instrument în bucătăria ta.
Un astfel de instrument poate fi mașina sous vide.
În trecut, aceste dispozitive erau utilizate aproape exclusiv de restaurantele de lux.
Însă, recent, prețurile au scăzut suficient pentru a deveni adăugiri accesibile în bucătăria ta.
Aceste mașini fac gătitul perfect al fripturilor o joacă de copii, eliminând tot ghicitul și dificultățile din prepararea preparatelor precum porcul despicat sau brisketul.
Și nu este doar pentru carne, deoarece o mașină sous vide poate face ușor ouă fierte moi, iaurt casnic sau pește.
Unii ar putea spune că ai nevoie de multe accesorii, cum ar fi sigilatoarele de vid sau sacii speciali, pentru a obține cele mai bune rezultate.
Însă, începând cu aparatul potrivit, vei ajunge la 90% din drum.
Pentru a te ajuta să îți dai seama care mașină sous vide este potrivită pentru tine, am alcătuit o listă cu gadgeturile noastre preferate care sunt în vânzare în acest moment.
Ce căutăm la o mașină sous vide
Deși ar putea avea un nume sofisticat, principalele caracteristici pe care le căutăm la un dispozitiv sous vide de calitate sunt destul de simple: ușurința în utilizare, fiabilitatea și un design bun.
Acesta trebuie să fie ușor de curățat și să aibă controale clare, fără nonsensuri.
Ar trebui să aibă și o modalitate de a se atașa la un rezervor sau o oală, fie prin magnet, fie prin clema ajustabilă, astfel încât să nu se desprindă în timpul utilizării.
Și cel mai important, ar trebui să aibă un element de încălzire puternic și un motor care poate livra temperaturi constante ale apei pentru a te asigura că mâncarea ta atinge nivelul corect de gătit de fiecare dată, fără a fi supra-gătită.

